Falsk marknadsföring.

Känner mig som en skyltdocka. Det är löshår, strumpbyxor, mer smink än jag använt på hela året, och upptryckta bröst. Det börjar arta sig, med andra ord. Vad gör vi? Nu kör vi! som Kissie hade sagt för nått år sen.
Gott nytt år, fuckers! Vi hörs 2012.

Småbröstade united

L: "SARAH JAG HAR FÅTT EN KLYFTA FÖR FÖRSTA GÅNGEN I MITT LIV!!"
J: "hahah WOHO. überpushen eller?"
L: "JA"
J: "funderar på om jag ska ha min megapush också"
L: "klart :D så kan vi ha awesome tuttar tillsammans, inviga denna känsla tillsammans :D"
J: "hahahah! kan liksom inte hjälpa att det känns som falsk marknadsföring :("
L: "äääääsch då, who gives a fuck?"

Nu till nästa problem; STRUMPBYXOR. Hur sätta på utan att de går sönder?! Shit vad dålig jag är på att vara kvinna.

Hej då.

Tvåtusen plus elva, nu snart ses vi aldrig mer. Du var nog rätt snäll mot mig ändå, nu när jag tänker efter, men de gånger du var elak spöade du skiten ur mig och lämnade mig för döden ute i kylan.  Din föregångare var även han elak mot mig, ännu mer så än du. Med honom var dalarna djupa och topparna riktigt höga - det har ni lite gemensamt. Du var en kär vän stundvis, och det var han också.
Jag hoppas att din storebror kommer vara lite trevligare än du var. Lite mysigare kanske, och jag hoppas att han inte ger mig allt för mycket stryk. En käftsmäll då och då kan jag nog ta, men inte mer än så. Jag är högst osäker på att det kommer bli någon större skillnad, men de säger att hoppet är det sista som lämnar människan. Jag försöker lita på det, även om jag aldrig litar på något.
Hejdå. Det var trevligt att lära känna dig, men det är trevligt att lämna dig också.

Det går bra nu

Man kanske skulle fixa sig istället för att leta efter bra musik... ehhe.

taggataggataggatagga

Försker bygga upp någon form av pepp med hjälp av 047. Det går sådär, med tanke på att jag nyss vaknade och ska på fezt om två och en halv timme. Insåg även nyss att cirkus 90% av smsen jag får börjar med "Vaken?"
MER KAFFE.

Flying high and hit the ground

Wish I could look you in the eye and tell you everything's fine
SÅ JÄVLA FET.

Ber om ursäkt för riktigt lame uppdatering på senaste, men nu drar jag till Cissie-liten en sväng och säger hej. Puss på er!

You know, graffiti won't die

'cause these walls don't lie.
Gammal Banksy, såklart. En av mina favoriter av sagda herre, hoho

We don't know our names

Jag saknar att luffa runt i Stockholm, dansa på hemmafester och planka på tuben

Shoot some heroin and fuck with the stars

We'll choke on our vomit and that will be the end, we were fated to pretend

I ett nötskal

Springer runt i hela huset och vänder upp på allt jag har. Återvänder till datorn, uppgiven över att jag inte hittade det jag sökte, och inser att det stod en halv millimeter från min hand. Det går bra nu.

Det var ju det också.

Fuck this.

The dungeon

Det är kallt här, men jag orkar verkligen inte stänga fönstret. Det skulle betyda att jag fick lov att ställa mig i soffan, jobba mig genom typ tusen lager tyg och möjligtvis stöta på otrevliga spindelnät.

Igår var trevligt. Chilldillade och garvade sönderr i Cissies soffa med bra peepz.
"Så du lyssnar på sån hära RnB?"
"Ehhh, nej..."
"Sånt här jävla negertugg då."
"NEGERTUGG? Det är ta mig fan en svensk som sjunger."
"Men då vill han väl vara neger då."
Älskar Mora så mycket. Ingen som känner för att leverera lite energidryck, förresten? Inte? Dammit.

Can I get a hell yeah?


Nu drar jag snart.

Ingen tid att chilla, du förstör festen.

Dör någon sorts utmattnings-död. Längesedan jag var så här slut i huvudet. Räknar sekunder; om cirkus tjugofem minuter får jag öppna en öl. CAN'T WAIT. Shit, tror att jag har gått och blivit alkis på riktigt. "Japp, då var det dags igen, ärligt talat känner jag mig inte så kaxig, men..."

Oh crap.

Ser lagomt rolig ut, men ni kan peka och skratta lite.
Paos från kaoset på övervåningen. Fem kidz under tio, en busig hund, fem föräldrar och en jäääävligt utmattad nittonåring. Oh yeah, julfirande i splittrade familjer är the scheisse. Som att det inte är nog med att göra det en gång, liksom.

Duktigt

Min mobil har varit död utan att jag visste om det. Tiotusen sms och missade samtal, booyaah! Måste skaffa mig lite koll. Någon som har till salu? Bjuder en femma och en fimp. Snälla?

Ikväll tänker jag dricka öl

Så jag kan sjunga dumma sånger till min tinnituston.
Måste ju fira att det är Torsdag, menar jag!

Nasty b-rud.

Längesedan jag kände mig såhär skabbig.
Duscheeen, jag behöver dig! Kanske skulle tvättat håret igår ändå. Minns inte när jag tvättade det sist. Det är så smutsigt att jag kan forma det utan produkter. JAG ÄR SÅ JÄVLA FRESH. Näe, mössa på tills denna katastrofiga (katastrofiga? sist jag kollade hette det katastrofala, men visst) höbal kan åtgärdas.
Rockar Glamour Kills för första gången på år och dar iallafall (goes modebloggare). Det är fint.

The horror!

Jag har lyckats med det till synes omöjliga. Nämligen blivit lite trött på den här. NOOOOOOO

Du vet att du bor i Mora när...

Igår brann det i en container vid Djurmagasinet. Jag, Malin och Emma blev eld och lågor (no pun intended) och fick lov att stanna för att bevittna spektaklet. Vi såg även poliser (utanför ett hus; antingen gnällde dem på att någon spelade för hög musik, eller blev bjudna på fika) och en ambulans. SÅ JÄVLA PÅ G! Vi var hur som haver väldigt exalterade. Ungefär så spännande det blir här ute i ingenstans.
Chillade även lite hos Karl Lärka. Sen hos Cissie. Där var vi mest dryga, och jag åt hennes och Davids mat. Inget nytt under himlen direkt. Det är så jag rullar; är dryg och äter folks mat. Yttrade orden "Jag är mätt" och Emma höll på att trilla baklänges av förvåning.

Late nights, early mornings

Jag är så trött, hörrni! Det måste ni anteckna.

Crazy cat lady

Jag är kär nu. Bara så att ni vet.

And I'm hypnotized

Fattar inte att alla är så trötta på Hypnotized av Cunninlynguists. Vill göra en ledsen gubbe här, men det går emot mina principer, så låtsas att den är där istället. Hur som haver, tror att det är omöjligt att tröttna på den. Blir blown away typ varenda gång.
Nu ska jag klä på mig. Japp, jag är naken. Sånär som på en liten filt. Måste sluta vara naken så ofta. Move on peepz, nothing here to see!

Om du var jag.

Sveriges bästa lyricist, no doubt. Ja, bättre än Pst/Q. Och alla andra. Tillsammans.
Förlåt för musik-spammningen. Vet inte vart jag ska göra av all awesomeness. Kan inte tröttna WAAH

Human after all

Har varit vaken sen tolv och hittills hävt i mig tre koppar kaffe och två energidrycker. Lagomt skakis, kallsvettig och SÅ JÄVLA PIGG!!! Shit, ni fattar inte. Tror att mitt hjärta stannar snart. Daft Punk på högsta volym och fuldans är på sin plats. Känns lite som att jag är full. Fest! Jippie. 

Det är inget bra för mig att "dra ner på koffeinitaget" som jag får för mig ibland, för BAM så sitter jag där och har trillat av vagnen igen. Anonyma koffeinmissbrukare, finns det? Behöver allt stöd jag kan få i dessa svåra tider.

Lite nostalgi och såaaatteeeh

Hamnade visst i någon sorts Kalle Baah-loop nu också. Sitter och skriksjunger med en cigg i mungipan här. Det tar typ fem år för mig att få till bra stjiivor för jag fastnar ju såhär... har hållt på i typ två timmar nu. Har lyckats få ner typ fem låtar. Hehe... det går bra nu.

Så jävla mysig

Jag letar inte problem, problemen letar upp mig

Jag säger förlåt varenda gång

Lasse-inte-så-liten ser ut att ha det übermysigt i sin fina sovposition

Och om jag hade lite tid att kasta pärlor framför svin
så skulle jag nog ringa upp och ta en strid

Har vart nykter hela veckan

Fast var nog lite smålullig i måndags, när jag tänker efter. Bakfyllan from hell, booyah! Vill ha öl. Funderar på att ta mig en liten sup. Alkisen har talat.
Såg nyss en reklam för en säng som heter Stay. WHAT.THE.FUCK. Skulle ju kännas jättejobbigt, må jag säga. Egentligen skulle man skaffa sig en riktigt obekväm jävel, så att det är fysiskt omöjligt att stanna.

Varför göra det nu om man kan skjuta upp det?

Skulle behöva städa lite. Mañana mañana! Skulle behöva tatuera in det i pannan. En fras som stämmer in bättre på min personlighet existerar inte.

3 saker du tycker är avtändande.

Jag hade glömt det här.
1. Keffa, dryga människor över huvud taget. Idioter, helt enkelt.
2. Boyz som spenderar mer tid framför spegeln än jag och ser ut som perfektion på två ben (perfektion är så för jävla tråkigt att det ta mig fan inte existerar).
3. Besserwissrar som vägrar ta att man är av en annan åsikt än dem och prackar på en deras teorier, åsikter och vad de "vet."
Och tusen saker till.

Jag blir galen snart.

Se, mitt stora problem är att mina problem är så pass små att de knappt räknas som problem, men de gör lika ont för det

Bakom mitt leende döljer sig ett hjärta av sten

Jag blir så trött på att vara mig själv ibland att ni förstår inte. Känns som att jag konstat lever i en värld bortanför verkligheten och varje gång jag är på besök i "eran värld" går jag sönder efteråt. Jag har mått prima ballerina ett tag nu, men allt som kastas upp måste komma ner någon gång... så ni får ursäkta tillfällig bitterhet. För jag hoppas att den är tillfällig även om det inte alltid känns så
/emotjejen
"Nu ska jag ändra på mig, på tisdag ska jag flytta ut ur mig själv."

I min lilla hjärna är det hysteri

Lisa sprättar klänning och jag fnittrar åt musik. SÅ DU SNIFFAR LIM, DU SNIFFAR LIM. Har druckit för mycket kaffe. WOHO

I'm white trash and I'm in trouble!

Jag var jävligt fresh på Granny Goes Street förra året. CRACKWHORE PÅ RYMMEN!

Juldag och hoe hoe hoes!

Inveg das neue kompaktkamera. Ingen aning om det heter "das neue," har inte haft tyska sen jag gick i nian. Och det är LÄNGESEN. Ålderskris.
Sanna och Lisa var suddiga och rökiga.
Jag var en oskarp crackwhore. Som vanligt.
Jag och Cissie pussades väldigt passionerat och mina rumpa såg superplatt ut. Lakritsshots är något sorts kärlekselixyr, bevisligen. Älskade ALLA i söndags.
Som sagt, kärlek på flaska/burk, ni vet... Lakritsshots tenderar att göra folk rätt pussiga.
Alla andra var glada och fina. Jag var musik-Hitler och såg dum i huvudet ut. Ingen aning om vad mina läppar håller på med, eheh...
Malin var så söt att man ville stoppa ner henne i fickan. Som vanligt.
Emma gömde sig typ hela tiden, men hon var fin hon med!
Jag hann med att ta mig själv på brösten, också. PORRIGT. Sen försvann vi iväg in i dimman (där var vi redan, visserligen), bort till krogen, ut i stormen och vidare till obyggden.

Deep down you wanna curse them all

Fuck off asshole, jerk off, dirt ball

You love the people that love you, you hear the music they move to, you give your ode to the fall through. But you don't know, you don't know, you don't know, you don't know you

hop louie

Fint. Vill ni veta vad Krampus är, klicka här

Too many mosquitoes and our fair share of egos



Mår prima ballerina igen och inväntar nästa fezt! Bortsett från att jag nyss spillde kaffe. Spiller alltid kaffe när jag har vita kläder. Kanske spille kaffe annars också, bara att det inte syns? Oh well.

Sitter och diggar Atmosphere + kaffe nu. När jag hör den här låten känns Mora av någon anledning rätt uthärdligt, men så fort jag byter är jag tillbaka i helvetet, så den går på repeat cirkus varenda timme av varenda dag. Good times, good times
Got trees and vegetation in the city I stay, the rent's in the mail and I can always find a parking space
-
The nightlife ain't all that, but that's okay. I don't need to be distacted by the devil every day


But I hear the devil wears designer clothes

Maybe I would be a fool to think that somewhere in the sky's a place for me
What good would it be to pray for me? You won't save me, don't pray for me

Holy horseshit, Batman!!

Får inte pizza förrän om en timme!!!!

Sorgen är stor. Detta är ett väldigt olyckligt scenario.

"Sarah, vart är festen idag då? Hahahah"

Har blivit så retad idag att det fan inte finns. Droppen kom när jag blev upp och ner-lyft (det var ett tag sen - hade nästan glömt hur det känns!) och höll på att avlida lite. Orkar ju inte streta emot i detta tillstånd, direkt. Dessutom har det småfnissats varenda gång någon tittat på mig - "hahah pigga tjejen" och så vidare. Antar att det betyder att jag skulle behöva en dusch? Kanske? Fast jag har bättre saker för mig. Typ pizza.

Inte så jävla fezt kanske.

SHIT VAD JAG ÄR SLITEN. Snart ska jag äta pizza.

Var jag där? Hade jag kul?

Jävlar i min lilla gata, jag (tror att jag) hade jävligt kul igår! Förfest hos mig, Ljungergs med shots och öl, vidare till Orsa. Minnesluckorna är ta mig fan inte nådiga, alltså. Har blivit petad på och skrattad åt typ hela morgonen för att jag tydligen ser ut som skit... yay. Livet är fint ibland alltså.
Dagen blev räddad av Alex som skjutsade hem mig och Hillevi som bjussade på en pizzaslice. Trodde på riktigt att jag skulle få gå hem och vara snorhungrig samtidigt, men icke!

How high

Förar lite smått med Bellsie och väntar på flera b-rudar. GÖTT!

Yay

Näe, jag är inte död; bara inne i ett fezt-maraton. In i dimman woho! Hörs imorgon. Om jag inte är död då.

Vit jul? Nähähäääe

Nu snart drar jag och Cissie en bärtz eller två. Julen är överskattad och jag planerar att behandla resten av dagen som en vanlig lördag! Igår blev det något av en karatefylla. Nykter fredag, my ass! Men kul som attans var det.

Merry christmas, kiss my ass.

Relativt crappy och gammal bild, men fuck it.

Now last years summer romance is this years winter blues



I gave you my heart, you ripped it apart like the wrapping paper trash

Vi har kramkalas här

Cissie wishes her best, för hon kirrar naglarna.

See no evil, hear no evil, speak no evil

Är sådär lagomt ofräsch idag, men det får ni leva med, k?
Håller på att fixa naglarna och det är fan drygare än jag mindes. Tacka fan för att jag inte är en tvångsmässig nagelfixare längre. Nuuu har jag kaffepaus med Kapten Röd, kaffe och cigg. Fint dä! Livet på en pinne och så vidare.
För övrigt är jag så förbannat trött på jultjaffset. Det ska kläs granar, slås in paket, hängas upp fula jävla lampor överallt, det spelas dåliga jävla skitlåtar... VARFÖR? Jag blir tröttare och tröttare på det för varje år som går. Den enda jultraditionen jag diggar är att se Nightmare Before Christmas kvällen innan den förtäsliga domedagen, och det är ju faktiskt min tradition; inte direkt något "tvång."

Det här blir nog min sista julafton, tror jag bestämt. Och näe, jag planerar inte att dö - bara sluta fira skiten.

Samma här.


Idag ska jag vara sådär übertjejig som jag så sällan är och färga håret, samt fixa naglarna. Herregud, vem är jag och vad har jag gjort med Sarah? Känner ta mig fan knappt igen mig själv. Men men, måste man inte fixelilixa lite då och då också? Vill ju inte riskera att jag råkar förvandlas till en man eller något. Hade ju varit sådär, om jag ska vara ärlig. Pojkflicka i all ära, men jag stannar helst där istället för att löpa linan ut. Gillar att hoppa och känna när boobsen rör sig alldeles för mycket för att offra det.

För vi grälar och tjafsar om just ingenting

En jävla massa musik nu på senaste. Förlåt till alla er som inte delar min awesome musiksmak!

Allt som jag hållit tiillbaka i nätter och dagar är kärleken, hatet och frustrationen över situationen, nivån på diskussionen. Vi pratar och tjatar om allt mellan himmel och jord men det är näst inget vi hinner få gjort. Men det är bäst att vi stressar och springer så fort vi kan innan vårt samvete kommer ikapp, innan ångesten tar oss nu inatt

Smalaste tjockisen i världen.

Blurgh. Borde börja sminka mig. Men orkar verkligen inte resa min lilla bakdel från soffan, där den sitter så fint placerad, och ta mig upp för den där jävla trappan... dagens i-landsproblem. DET ÄR SÅ LÅNGT TILL BADRUMMET aaargh. Jag är för lat för mitt eget bästa. 

Igår tittade vi på Fråga Olle-dokumentärer.
Lisa: "Alltså, är det sexigt med dallrande rumpor?"
Jag: "Men eller hur! Isåfall är jag sexigast på planeten!"
True story. Har inte sett insidan av ett gym sen... vääääldigt längesen. Bäst så. Bävar för dagen då min mage slutar vara ett svart hål som slukar allt och jag börjar gå upp i vikt. Den dagen, den sorgen.

Profetian om mitt fall var mest ett tomt hot.

En drucken poet som spetsar sitt kaffe med ont blod
Jag sätter mig på tvären och vägrar att tro er
Och balanserar över stupet när jag väger på stolen

Jag gör sönder mig själv

Kan vi inte få julafton överstökat, så att det kan bli juldag nu? Tycker mig se en tydlig skillnad från när man var mindre. Haha. Taggad på hemvändarhelg för fan! Kan bli intressant. Kommer bli awesome. 

"jag vill ha mer sprit i skiten i blodet, levern är hindret
jag lever med minnet av miljoner döda hjärnceller
eller skrällen efter tusen alkoholhaltiga stjärnsmällar"

BOOM!

Relativt tydliga Banksy-tendenser med röd text men sexigt ändå
Som så ofta, härifrån.

En rastlös själ

"Jag är inte den som sväljer skit och biter ihop"

...damn

Försöker facebook säga mig något, månne?
Jag är så jävla forever alkis-alone att till och med ansiktsboken vet om det.

Lite nostalgi och sådäääär.

If I fall, if I die, know I lived it 'til the fullest
If I fall, if I die, know I lived and missed some bullets

Vi har det bra, vi här nere i källaren

Ellanbellan uteblev tyvärr från dessa oh-so-gorgeous bilder, men hon är lika bra för det.

4 saker du tycker är tändande.

Jättejobbigt, det här. Vad har jag gett mig in på? Fuck this.
1. Slanka muskler. INGA MUSKELBERG HÄR INTE. Det är, enligt mig, mucho nasty.
2. Halspussar. BOOYAAH
3. Killar som röker. Inte för att jag springer runt och får kåtslag varenda gång jag ser en rökare, men om en snygg kille röker är det småsexigt. Vet icke varför, men tycker att det är estetiskt tilltalande
4. Chilldill och myspys i typ tusen timmar. Utförs bäst i bakfullt tillstånd.

Sen en hel del annat som jag inte riktigt känner mig bekväm med att gå in på just nu... ehehh

Awesome dag med awesome töser.

Förlåt för dålig uppdatering. Heeellu, jag är la inte Superwoman!
Bra dag hur som haver. Tacka fan för att det finns några (om så få) kvinnor i mitt liv.

Pysselpaus

Snart tacos! Booyah.

för du var solskenet och jag var ensam

Spark i magen och mental käftsmäll. SHIT, jag är så lost i huvudet just nu att det ta mig fan inte finns! Ont i lilla magen och kallsvett, fuck yeah. /tillfälligt nervös och förvirrad, och även om ni inte fattar ett skit kände jag ett behov av att skriva något.

Sunshine

Jag behöver sommar typ nu.

Sitter och klipper, klistrar, målar och pysselipysslar med Ellsiebellsie. Sanna och Cissie kommer snart. Trevligt trevligt! Är så icke inspirerad det går att bli ungefär. Har setat i två timmar och hittills har jag cuttat upp en tröja, haha... gaah. VILL TRYCKA MEN VAD. Fånga intressebollen hörrni! Tänk snabbt, jävligt snabbt!

Vi tappar bort allting i jakten på papperna

Jag är så jävla trött på att bara få skit hela förbannade tiden. Blir så överjävligt less; inget jag gör duger någonsin. Hade jag haft pengarna (de där jävla papperslapparna är det ständiga problemet och det är ännu en sak jag blir så less på) hade jag flytt landet och aldrig sett tillbaka. Fuck this, får jag åka hem till min planet snart?

"sedlar är papper och passet är papper, besatthet av papper bara massor med papper. ditt liv är ett papper, det blir lätt borttappat av ämbetsmannen som lyfter på hatten
du tiger men jag lämnar stigen av papper och sjunger för att göra livet mer vackert, även om det ger minus på banken och prick i registret. du sitter i klistret från dagen du föds om du blir papperslös"


Night train

"Jag älskar truppen, oavsett vad som händer kommer Looptroop alltid vara bästa gruppen" eller hur var det Promoe sjöng? Chillar järnet med mig själv, rökelser i bakgrunden, mjusiic när den är som bäst och cigg i mungipan. Känner mig nästan spirituell! Nu ska jag chilla vidare.



"In a world where the winner takes it all
and happines only appears in sitcoms"


Purr purr

Go och gla kexchokla. Imorgon ska jag trycka t-shirts. Har INGA ideér men är taggad ändå. Woho! Nyser som en galning åt både höger och vänster. Det har alltså iget med t-shirttryck att göra, men ändå.
Jag har till min sorg fått vara utan sängsällskap de senaste nätterna och hoppas att det blir ändring på det inatt. Sällskapet är alltså i skepnaden av ett fluffigt kattfanskap.

5 saker du gillar att göra.

1. Att måla. Ibland. Kan gå flera veckor utan att jag rör en penna, men i perioder kan jag sitta i timmar. Det är en av de få aktiviteter jag kan ägna mig åt länge utan att bli rastlös.
2. Att skriva. Samma motivering som ovan. Att skriva är nog ungefär det roligaste jag vet.
3. Att festa. Behöver jag skriva något mer? Jag gillar öl och bra människor. I kombination är det AWESOME.
4. Att röka och dricka kaffe. BRA GREJ.
5. Att äta. Helst onyttigheter i gigantiska mängder. Så mycket att jag inte kan röra mig på ett par timmar.
Sen skjuter jag in "Att chilldilla med mina friendzzz." Gillar det icke, utan älskart.

Ecstasy

Har äntligen fått igång högtalare och firar med den här låten. ÄNTLIGEN LITE BAS.

Pretty please

HUVUDVÄRK. Sprängs snart. Så jävla oparty. Behöver kaffe, mat, och typ tusen saker mer. Så jävla synd om mig idag. Och min näsa rinner! Hes är jag också. Fan. Kan inte någon komma hit med någon form av rescue kit? Och godis? Snääälla?

6 stycken människor du tycker är snygga.

Åh herregud vad svårt. Kommer inte på någon nu. Haha. Totalt hjärnsläpp...

Ehehe han den näst sista är någon random snubbe jag hittade på Junkyards facebook. Aldrig sett honom innan, men visst, har var väll trevlig att lägga ögonen på, så att säga. MAN TAGER VAD MAN HAVER!

Intressesmurfarna exploderar av upphetsning

Sitter nere i rökelsehålan som blivit omvanlad till en liten kåkstad. Träffade Sanna Snask nere på stan och gled runt med henne en sväng, tusen trevlans. Drack även en Froosh och åt en chokladbit. Det var kul. Nu väntar jag på Bellsie, sen ska jag äta pannkakor. Intressant liv va?

The horror

Drar väll ner på byn och slåss med julklappshandlande barnfamiljer.

7 saker du tänker på ofta.

1. Mig själv. Det är inte det att jag är självcentrerad (lite kanske), men är inte det det vi tänker på nästan mest? Oss själva? För allt vi tänker grundas ju på grund av oss själva. Eller hur man ska säga.
2. Musik. Hör det nästan hela tiden. Tänker därför på det nästan hela tiden.
3. Mina vänner.
4. Sex. Jag kan få nästan alla meningar att låta sexuella.
5. Arbetslöshet.
6. Pengar.
7. Vad jag ska göra. Är en väldigt rastlös själ... haha.

Tomma ord

Jag lovar jag ska sluta lova att jag borde börja sluta


"Det blir tre veckor på gymet sen tillbaks till chipsen
Jag ska sluta röka efter nyår,
ännu ett tomt löfte som man bara vill spy på
Jag ska börja plugga efter sommarn
Såna löften som du kommer höra nästa sommar
Ska skaffa ett jobb och någonstans att bo,
ett år senare ha fötterna på samma bord"

Koja byggd av lakan med snygga brudisar

Igår byggde jag och bra b-ruder en episk koja of epicness och kollade på Paranormal Activity 3 i den. Var besviken på filmen men kojan höll måttet! Ni får leva med skitbilder då min källare inte direkt är någon forostudio med bra ljus och grejer. Dessutom dampar mitt PS så jag kan inte fixa till dem heller. RIKTIGA PROS BYGGER BILDER I PAINT! Ehehe eller nja. Lev med det.
Mördarhamstern strikes again!




8 sätt att vinna ditt hjärta.

1. Var allmänt ball.
2. Var charmig.
3. Var rolig. Så rolig att jag typ skrattar sönder mig och ligger dubbelvikt.
4. Ha ett utseende som tilltalar mig.
5. Ha en stil/musiksmak som tilltalar mig. Var gärna skejtare/snowboardåkare. Av någon anledning finns en mjuk plats i mitt hjärta enbart till för denna typ av människa.
6. Var en idiot.
7. KLIA MIG I HÅRBOTTEN. Och på ryggen. Bästa behandlingen någonsin.
8. Var spontan. PÅ RIKTIGT. Inte sådär höhö, jag är spontan. UTAN VAR SPONTAN.

Bara att bocka av hörrni! Alltså, det här var ju jättesvårt. Nu tog jag bara skitsaker. Klickar det så klickar det liksom.

H3h3

No offence, Eddie-fanz. Lite sköj bara. Snart film med brudisar!

Jag och lisa pratar om Lindsay Lohans Playboy-grej. "Snygga tuttar!" "Ja men eller hur." Mer män än kvinnor? Mer män än de flesta män? Skulle tro det, va.

9 saker om dig själv.

1. Jag är en adrenaline junkie av brutala mått. FARLIGT ÄR ROLIGT!
2. Jag är vänstervriden när det kommer till politik (vilket ni förmodligen listat ut vid det här laget) men är långt ifrån PK.
3. Jag skämtar om allt. Dagen efter att Breivik hade köttat loss i Norge droppade jag den fina linen "Nästan så att man ska flytta till Norge, right?!" när det diskuterades arbetslöshet och andra biverkningar av livet. Det blev väldigt tyst. För tidigt, eheh?
4. Jag ÄLSKAR att fylla i listor. Haha...
5. Jag hatar sport, så länge ordet extrem inte står innan.
6. Jag tänker väldigt ofta på engelska, och det händer rätt ofta att jag inte kan komma på en bra svensk översättning till det jag tänker säga.
7. När jag festar lallar jag väldigt ofta iväg från mina vänner på egna äventyr. Det är då all the action happens!
8. Jag blir väldigt, väldigt sällan attraherad av boyz med "perfekta" utseenden. Perfekt är tråkigt, fulsnyggt är bättre.
9. Jag är mycket av en grammatik-Hitler och lite av en besserwisser. Mår psykisk dåligt av särskrivningar och felstavningar, och speciellt om det är jag som står för dem. Det händer sällan, dock. Haha.

90-talsmusik och bölgarv

Ellanbellan blev en blåsfisk.

Och Svenne var med såklart!

Jag kände att jag behövde en LITEN kamera så att jag kan ta normala jävla casualbilder.
Dagens i-landsproblem, check!



10 saker du vill göra innan du dör.

Då min inspiration är typ död kör jag en fuling och gör som Lisafisa och Sanna Blask. LISTA! Woho.
1. Hoppa fallskärm.
2. BESÖKA THE WIZARDING WORLD OF HARRY POTTER!
3. Klura ut vem Folke är (om jag inte redan vet. Who knows, who knows?). Inga höga ambitioner här icke.
4. Fly landet och leva livet, och jag snackar inte svennesemester.
5. Lära mig åka snowboard.
6. Peta på Promoes hår.
7. Ha en awesome-mysig klädaffär med awesome-mysiga kläder.
8. Tatuera händerna (och typ resten av mig)
9. Hälsa på Auschwitz och chilldilla loss lite
10. Vara sådär irriterande, överdrivet, fruktansvärt genomlycklig à la rosa fluffiga moln, enhörningar, och varm jävla snuffighet
Och typ tusen saker till. Min bucket list är typ milslång.

Fett


Saker jag ogillar just nu (och i allmänhet)

Att jag inte har godis hemma. Människor som går framför mig. Vinter. Människor som går bakom mig. Att jag är snuskigt beroende av cola (och socker). Julmusik. Att jag är HONGRI men inte har någon mat (pizza helst). Människor som inte kan stå för vad de tycker. Utseéndefixering. Att jag inte äger ett par anständiga högtalare. Att jag är pank. Folk som vill bli konstant gullade/lallade med. Den här låten, och det faktum att jag inte kan sluta lyssna på den. Politik. Mentalt instabila människor. Trettonåringar som skriker på bussen. Förutfattade meningar. Nyårshets. Paranoia. Att jag inte kan sluta vara irriterad. Hela världen. Att det är julafton typ snart. Särskrivningar.

Jag lever!

Flydde stan och drog till Borlänge en snabbis med Busmusen. Käka Max, handla trosor och jeans. Och en jävla stav till den jävla tungan, med det jävla hålet hade växt igen. FML.
Nu ska jag slänga iväg en sista minuten-beställning till skräpgården. Det bästa med julen är när folk får idétorka och man får BESTÄMMA SJÄLV! Fuck yeah.

Bortom stjärnorna.

Hundfan skällde nyss EXAKT som han gör när någon kommer in/är utanför dörren och påväg in. Är nu osäker på om jag vågor gå upp och sova. Om ni inte hör av mig på två-tre dagar ger jag er tillåtelse att hacka min facebook och skriva "chillar järnet i Nangijala" som status.

Dör


"Det måste bo ett zoo i mitt hårsvall"

Jag har ett litet problem.
Det är så att jag har en (1) dread i underhåret. Det var mest en kul grej och den går absolut inte att tova ur; sitter som berget. Inte för att jag bryr mig. Den gör ingen skada alls där den hänger i sin ensamhet, utan lever i harmoni och fred tillsammans med mig och resten av mitt hö till hår.
Förutom en grej.
En hårtest bredvid har bestämt sig för att joina dreaden. Kanske var avundsjuk på hur sjukt laidback och chill den var? Vad vet jag. Men iallafall, håret tovar liksom in sig där.

Och jag har funderat lite. Som jag ser det har jag cirkus tre valmöjligheter. Valmöjlighet ett är att klippa av den, vilket nästan inte ens är en valmöjlighet, då det skulle orsaka en kal fläck som vore omöjlig att dölja när jag har uppsatt hår. Jag har ALLTID uppsatt hår.
Möjlighet två är att kirra dreads i hela håret förutom luggen vilket jag faktiskt är lite sugen på, men livrädd för. Möjlighet tre är att skita i det, och så vore det inte mer med det... eller så kommer jag sitta där om fem år med full-blown Promoe-frilla, vilket vore lite mindre trevligt. Promoe i all ära, men hans frisyr är inget jag åtrår.
WHAT TO DO WHAT TO DO

Ibland vill jag återvända

Allting var ju enklare då.

Jag blir då så lycklig!

Själ denna av bestahesten Ellan.
ALLTSÅ DEN FLYGER! KAN INTE KOMMA ÖVER DETTA! "Lugnt körd" och den bah... flyger! Den flyger för i helvetet! Hahah åh vad fnissig jag blir. Resten är ju lite kul också. MEN LUGNT KÖRD!  CAPS ÄR NÖDVÄNDIGT!


Nej, min humor är inte speciellt rolig. Inte alls faktiskt.

Tomtens verkstad

Fröken Althén muttrar missnöjt och slår sig ner framför TVn för att hjälpa sin mor att slå in julklappar.

För bra för att vara sant

Hahaha! Det här är så fint, hörrni.
"Vid en husrannsakan i parets hem och även i sambons selgelbåt vid ett varv, hittades vapen, narkotika, stöldgods och en halv miljon i kontanter."

artikel här och här
flashback här

Dock suger det ju rätt brutalt att det inte resoneras att vi är lika inför lagen över huvudtaget. Nä nä, dra iväg på utlandssemester, fru Polischef. Det är lungt. Du är ju polis, så inga misstankar här inte... well well. Gör mig relativt förbannad. Lika.inför.lagen. Ska det vara så svårt att fatta? "Nä, kände inte till det." "Bra. Då får du åka på semester och komma tillbaks till jobbet när det lugnar ner sig!"
Kul iallafall! Hohoh.

Försöka få Ellsiebellsie på bild.

Nu ska jag skutta in i duschen.

Seriös tjej

Nu blev det för mycket text. Så ni får kika på mig lite. Ser lite rolig ut, men det får la duga. Nu ska jag hänga lite med Ellanbellan!

Svar

Nu vet jag ju inte om du menar vad jag tycker om låten, eller vad jag tycker om budskapet i den.
När det kommer till budskapet vill jag helst inte skriva om politik. Tro mig, jag har gjort det förr och slutat; delvis på grund av att varenda gång har det slutat med att antingen jag eller någon annan blivit arg. För det mesta både och.
Början på låten i fråga stämmer rätt bra på mig: "Jag vet att jag har rätt svårt att vara saklig när jag bara bubblar och sjuder av hatet."
Delvis på grund av att jag gärna kan skriva väldigt mycket om sagda ämne. Det tar tid och blir långt, men jag ska försöka hålla mig kortfattad (har jag visserligen redan misslyckats med, men ändå).
Jag förstår vad Promoe menar. Jag tycker att det är bra att någon säger något istället för att låtsas som allt är bra. Jag, och många andra, har väldigt, väldigt lite till övers för Carl Bildt, och Folkmordsmiljonären speglar ungefär mina åsikter om honom. Så långt är det lugna gatan.
Till själva låten; jag var eld och lågor innan jag hörde den. Så spännande! Haha. Men, jag blev besviken. Texten är bra och så vidare, men det är liksom något som inte riktigt klaffar för mig. Kanske hade för höga förväntningar. Den kanske växer på mig. Time will tell!
Och snälla, snälla, skriv namn, email-adress eller blogg istället för vara anonym. Det är lättare så. Lättare för dig att veta när jag svarat, lättare att förklara och framföra åsikter för mig. Det här blir ju lite av en ensidig konversation, om man säger så... haha.
Slog något slags rekord i TL;DR nu, tror jag. Hade kunnat fortsätta längre också. Skulle kunna dissekera, analysera och diskutera varenda liten piece av låten, men är relativt säker på att ingen är intresserad av att läsa om det. Haha.
Hoppas för guds skull att jag inte får någon liten Carl Bildt-fangirl/boy på mig nu. No offence, alla har rätt till en egen åsikt. Jag med.
Fick en liten fråga. "Om jag har förstått saker rätt så gillar du looptroop och promoe va? Vad tycker du om folkmordsmiljonären?" Jag svarar här, för det blev jättejobbigt i kommentar-fältet.

Nu vet jag ju inte om du menar vad jag tycker om låten, eller vad jag tycker om budskapet i den.
När det kommer till budskapet vill jag helst inte skriva om politik. Tro mig, jag har gjort det förr och slutat; delvis på grund av att varenda gång har det slutat med att antingen jag eller någon annan blivit arg. För det mesta både och.
Början på låten i fråga stämmer rätt bra på mig: "Jag vet att jag har rätt svårt att vara saklig när jag bara bubblar och sjuder av hatet."

Delvis slutade jag på grund av att jag gärna kan skriva väldigt mycket om sagda ämne. Det tar tid och blir långt, men jag ska försöka hålla mig kortfattad (har jag visserligen redan misslyckats med, men ändå).
Jag förstår vad Promoe menar. Jag tycker att det är bra att någon säger något istället för att låtsas som allt är bra. Jag, och många andra, har väldigt, väldigt lite till övers för Carl Bildt, och Folkmordsmiljonären speglar ungefär mina åsikter om honom. Så långt är det lugna gatan.

Till själva låten; jag var eld och lågor innan jag hörde den. Så spännande! Haha. Men, jag blev besviken. Texten är bra och så vidare, men det är liksom något som inte riktigt klaffar för mig. Kanske hade för höga förväntningar. Den kanske växer på mig. Time will tell!

Och snälla, snälla, skriv namn, email-adress eller blogg istället för vara anonym. Det är lättare så. Lättare för dig att veta när jag svarat, lättare att förklara och framföra åsikter för mig. Det här blir ju lite av en ensidig konversation, om man säger så... haha.

Slog något slags rekord i TL;DR nu, tror jag. Hade kunnat fortsätta längre också. Skulle kunna dissekera, analysera och diskutera varenda liten piece av låten, men är relativt säker på att ingen är intresserad av att läsa om det. Haha.

Hoppas för guds skull att jag inte får någon liten Carl Bildt-fangirl/boy på mig nu. No offence, alla har rätt till en egen åsikt. Jag med.
Här är låten, för er som vill höra.

Nightmare before christmas

Ner på byn en sväng och kikat julklappar. Dagar kvar till julafton: fem. Julklappar inhandlade: en. Två om man räknar med delikatess-kattmat till kissemjauen. Ingen panik aaaalls, jag lovar!

Som en rysning

Vet ni? Jag älskar Organism 12. Så jättejättemycket att jag nästan är på gränsen till fangirly. För hans musik såklart - ingen groupiebrud här icke! Om jag hade varit tretton fortfarande hade jag varit där i fangirl-eliten, men medans alla andra skrek om Justin Bieber och Herr Twilight hade jag skrikit om en sketen svensk hip- hopare. Men det är bra så.

Ingenstans att sova.

Så många minnen när man tänker tillbaks, så mycket som hände då som inte händer idag

Fuck yeah folkis!

Allt som börjar på "folk" är bra saker, typ. Folköl, folkhögskola, och Folke såklaaart. Sen kommer jag inte på nått mer. Men anyways, vet att det finns många saker jag förkortar som "folkis" så förbise faktumet att jag bara kom på tre saker. Mina folkhögskolingar från förra året kallar jag fortfarande för folkis-folket. MEEEN. Nu tänker jag ladda upp en till Folke-bild. Eller två. Sen sängen. Yay! Har saknat dig, gulleplutten. Du är så varm och mysig.

Sleep

Det är något speciellt med söndagshäng. Ge mig bra folk, bra film och bra pizza på en söndag och jag myser järnet som aldrig annars. Nu dö i sängen med ännu mer film. PÖSSHEJ NYP I STJÄRTEN OCH SÅ VIDARE

När allting bara känns platt.

"Jag tycker det är så kul med hip hop, att det liksom är en uppdelad genre. På ena sidan har du de här vänsterkillarna som går i dreads och hampakläder och tycker att djur är det viktigaste som finns, näst efter miljön och allt annat som är skittråkigt. Och sen ska de samsas i en genre med dem som är helt åt andra hållet; folk som har både barn och bilar som heter Lexus.
Måste ju vara konstigt också, Promoe står och liftar till grammis, han har skrivit nån skylt på pappkartongen han bodde i i förrgår, och så har han skrivit grammis där. Så kommer Petter och hämtar upp honom, i sin hummerlimousine. Jag får inte den där bilden att gå ihop.
Hamsterhjulet är också intressant. Jag vet inte om det går att slippa ur det, alltså. Även om det känns som att man skulle kunna slippa undan när man jobbar kreativt och har lite fria tider, men då har man ju iallafall alltid en deadline att slåss mot. Så det känns som att man blir där tillslut ändå.

Ytan är väll kanske vår religion. Det är ju religionens fel att blir så jävla knäppa, ju. Vi har ju levt i flera tusen år med nån religion som fick oss att tro att man ska må skitdåligt i den här livet för att man ska få leva vidare sen. Sen när man inser att man inte kommer få leva vidare sen, då måste man ju fylla det här livet med nånting. Då blir det väl yta. Platt tv, platt mage är väl kanske ingen bra lösning, men det är iallafall en lösning. Jag brukar lösa det genom att gnälla på allt och alla. Det funkar för mig. Hur du ska göra, det har jag ingen aning om. Lycka till."

Var jag där? Hade jag kul?

Jävlar i min lilla gata! Igår var awesome. Idag är inte så awesome. En kopp kaffe och en dusch sen lär jag väl vara back on track. Pizza? Jatack. Jag skulle döda för något fettigt, ostigt och flottigt.
Tycker mig minnas att det planerades att åka till Sälen på nyår. "Sarah, där finns det så många snowboard-killar att du skulle få spel!" Hahaa ooooh

Stänger ner fabriken, liksom

Jag är jättedålig på att vara stressad, har jag kommit på. Istället för att stressa sätter jag mig ner och glor in i väggen.

Som vanligt.

Klädpanik i  sista sekunden. Som vanligt. Och, som vanligt, löser jag detta med fula cambilder. Som vanligt löser inte detta problemet, tyvärr. Jag blir även spammad med sms och chattmeddelanden från alla håll och kanter, som vanligt. Och som vanligt känns det som jag håller på att få ett nervöst sammanbrott.


Precis innan jag publicerade det här skrev Cissie på facebook-chatten. "Går det bra eller går det som vanligt?" Oh, the irony.

Glamouröst.

Käkar glass som en vilde direkt ur burken, iklädd en skitig WESC-tröja och säckiga byxor. Cigg i ena mungipan och glass rinnandes ur den andra. SÅ JÄVLA GLAMMIGT.


edit: Fan också. Nu glömde jag bort att jag är laktosintolerant IGEN. Spyr väl om en halvtimme, cirkus. Oh yay!

Nostalgi

Så sjung för allt du är värd i världens kallaste värld, jag snackar inte om värdret. Ta reda på vem du är och gör nåt du kallar ditt verk, det kommer alltid vara med dig. Och sjung för att du kär, för allt vad tyglarna bär, du vet väl att du är värd det? Sjung för allt du bär inom och utom din själ, kompis, jag tycker det klär dig

Bira bira bira, bärs bärs bärs woho!

Ikväll ska jag dricka bärtz. Men i väntan på klockan sex (den heliga tiden då man får börja dricka utan att klassas som alkis, undantag grillfester) dricker jag kaffe istället.
Lär väl glida in på Ljungbergs en sväng som vanligt, och jag hoppas att det faktiskt går att ta sig ut utan att drabbas av panik och andnöd den här gången. Ni vet, här i Mora köar man UT från krogen - inte IN. Det var fan flippat förra helgen. Stod i "kön" mot graderoben och var nästan övertygad om att vi var på väg in på en konsert eller nått. JÄVLAR VILKET TRYCK ALLTSÅ.

gomorron gomorron, typ

Såg Dead Silence igår och skrek ikapp med Ellan och Cissie. Jag har aldrig diggat dockor sådär jättemycket men fy farao! Fick cirkus fem hjärtattacker. Sen fick en av hjärtattackerna en stroke. När clownen dök upp var det liksom bara OH HELL NO! Sen såg vi Dumpad/åt ostiga snacks och jag blev glad igen.

I like food, yummie yummie food

Inte ofta jag har på mig vitt, så savor the fucking moment, kiddies. Bilden är till för att ni inte ska glömma bort hur jag ser ut när jag gör fula random-poser medans jag är borta.
Jag behöver skaffa ett större arsle eller nya byxor. Vart är ostkrokarna? Bahh bring it on, va!! Drar till Cissie och fettar lite Pasta Carbonara snart. Yummie yummie in my tummy, och så vidare.

Edit; det här skulle publiceras igår kväll, men kände tydligen för att hoppa över det. Hoho.

Know the feeling.


Bob Marley

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect, and I don't live to be. But, before you start pointing fingers, make sure your hands are clean."
Mitt favoritcitat nummer ett. Och  tro mig, jag har många favoritcitat. Vet att jag har spammat det relativt länge i både tid och otid, men det är ju SÅÅÅ BRA. Och sant.

Hold ya head

Känner mig givmild idag, så ni får en bra låt innan jag drar. Pusshej och nyp i stjärten!

Lataste tjejen

Nytvättat hår är inte så jävla ballt, alltså.

Kära vänner med körkort; ni har gjort mig ännu latare än jag var innan. Jag tycker mig minnas en svunnen tid då jag traskade eller cyklade vart jag än skulle.
I dagens läge skulle jag (på riktigt) hellre dö än få för mig att gå eller cykla till/från skolan. HERREGUD, den ligger ju ta mig fan nästan på andra sidan stan! Inte för att staden i fråga är stor, men you get the point. 

Ska iallafralla snart tralla iväg till Ellan och hjälpa henne att tvätta bilN. Kan bli intressant! Vem vill sätta pengar på att jag kommer vara mer blöt och inlöddrad än bilen?

Black coffee

Mitt ansikte sitter kvar, men är ack så torrt. Som fnöske. Inte för att jag vet exakt vad fnöske är, men torrt lär det vara!
Två saker jag inte rådiggar just nu: att man alltid, ALLTID nyser när man fått till de perfekta ögonfransarna och att hörlurar alltid, ALLTID knuvlar ihop sig. Hur fint och perfekt man än trasslade ut dem för cirkus två minuter sedan. Nu en snabb kopp kaffe, tjillevippen.

Jag går ta mig fan sönder här

Mitt ansikte är så jävla snustorrt att jag har fått ett sår på kinden och ett på näsan, och båda vägrar att läka. Känns som att om jag gör en för hastig min kommer hela huden att krackelera och trilla av. Så jävla gött mos, right? Nu ska jag fan gnosa ner ansiktet i en niveaburk och sova där. PEACE OUT och så vidare

Lite kul får man väl ha?

Breakar från historian* och dansar runt i blåa sockar och adidas-shorts från typ '94. Booyah! /dansar vidare


*Läste ordet kultur och fick det till knulla. Då är det dags att pausa va?

Det börjar arta sig!

Lars Winnerbäck, Hoffmaestro, Melissa Horn, Labyrint och badabam... Syster Sol! Dropkick Murphys sitter la inte helt snett heller. Lär väll dra till blg och klaga lite/missa band i Juni, eller när fan det är, ändå. Slänger de på lite Looptroop eller typ Organism 12 (JAJAJA SNÄLLA) dör jag av lycka.


Det är så jävlaaa vaaarmt, fan vad jag hatar våra grannar, det är för mycket fooolk, det var MYCKET bättre typ 07! Varför blir jag aldrig full? Fan vad ölen är varm!

Vad fan spotify?!

Spotify är nu mera tusen gånger jobbigare än innan. Tack för den, va! Älskar er... inte. Inte alls faktiskt. Det firar(?) vi med en liten gif. Måla naglarna och plugga historia. Kul dag. Näe, inte riktigt, va. Måste upp till macken också. Jobbiiiiigt. Positivaste, bästa dagen gånger tusen! Bara döda mig, pretty please


Thank god

Paniken som uppstår när ens dator kraschar, och lättnaden man känner när det lilla ordet "kraschskydd" dyker upp i huvudet.

Zombie boy

Jag fattar inte hypen över den här snubben. Alls. Han är med i en Lady Gaga-video, och VIPS så vill alla ha honom och ba "ZOMG!!!!" ungefär. Tatueringar i all ära, men... nej. Bara nej. Så sjukt fult att det fan inte finns ord för det, men om han gillar det... visst. Fattar inte grejen bara, och han kommer nog inte se lika "fräsch" ut om säg femton-tjugo år. I vanliga fall är jag inte den som kritiserar andras tatueringar (deras kropp, deras val), men fan. Jag undrar om han ångrar sig ibland? Måste gjort helvetiskt ont iallafall.
Det här är visserligen rätt ballt. Om han inte hade gjort den där "fanvadcooljagär"-minen hade han nog sett rätt bra ut.

Blow me away, blow my mind

And this was supposed to be a love song
Annars då? Ptja, kikar på Biggest Loser och käkar chips. Livet på en pinne.

Natti natti och massa liknande joll.

Nu kryper jag ner i gosiga sängen (har saknat dig, puss <3)  och glor på film, och kände att jag ville säga godnatt till någon. Så jag säger det till er. GODNATT!
Vet ni vad jag vill göra? Klart ni inte gör. Och det får ni inte veta heller! Na na na na, pilutta er så jävla mycket. Men förutom det vill jag kramas. KRAMAS HUR GALET JÄVLA MYCKET SOM HELST. I typ flera timmar. Har inte kramats sen nittonhundrafrysifast (fast där råkade jag ljuga lite). Kom hit och kramaaaas! Vi kan bygga en liten hög av mysighet.

Edit; är jag kanske lite skadad som uppfattade det här inlägget som aningen små-sexuellt och mjukporrigt när jag läste igenom det? Eller var det helt enkelt någon sorts flippad Freudiansk felskrivning (felsägning funkar inte så jävla bra i sammanhanget)? Shit. I såna fall behöver mitt överjag något sorts censur-filter.

Jag rycker på axlarna och skjuter från höften.

Alltså hörrni nini, show some löve (eller hate, you decide) för i hela helvetet! Jag är ju nyfiken på vad ni är för lurkers. Egentligen kanske det inte spelar så stor jävla roll, men ändå. Skriver får majsälf, så att säga, och enbart av den anledningen att jag på något sätt måste hävda mig hela.jävla.tiden.
Så istället för att klottra* på parkbänkar får det här vara min outlet. Det kanske gör mig till en liten attention whore, nu när jag tänker efter. Det är väl ltie halv-lame att blogga egentligen (no offence, kära fellow-bloggers, jag gör det ju ta mig fan själv. Inget jävla walk the walk and talk the talk här inte) Men, who the fuck cares? Kul att ni vill läsa, antar jag. 

Mina måleri-måleraplaner dog för övrigt ungefär när jag insåg att de svarta pennor jag här nere har torkat, och ja, jag är för lat för att gå upp för trappan. På riktigt. Jag är nog den smalaste tjockisen på planeten. Sova lite istället? Ja... fast näe.


*Fult ord, fult ord, FULT ORD!!!! Vi borde nog sluta använda det, tror jag. Ja. Det bestämmar jag att vi gör. Från och med nu får INGEN säga klottra. Okej?

"Hur hade det sett ut om alla gjort så..?"

Jag är en sån oduglig arbetslös lite jävel, så istället för att gå och lägga mig planerar jag att lyssna på musik, kedjeröka och måla resten av natten. Organism 12 är ett ypperligt soundtrack till sagda aktivitet. Hoho. Over and out, eller vad det nu var alla coola kidz sa förr i tiden. Eller fortfarande? Fan vet väl jag.
Det är snorballt att röka! Fast det var väl en relativt fet jävla lögn. Well well, låtsas kan man. Bilden blir ÄNNU lite spexigare av att jag ser drogad ut och har en otänd cigg på väg in i käftjäveln, right?! Kom igen ungar, stryk mig medhårs här.

They say that the world was built for two

Open up a beer and you say get over here and play a video game

Nothing but strangeness

purken på att jag missade Cunninlynguists på Piss&Löv. Missade typ ALLT på Piss&Löv, å andra sidan. Men de jag såg var då fan inte fy skam! Sage Francis var ju lite av en dream come true, ehe. Nu snart ska jag och Ellanbellan kika Jackass 3D! Kommer dö. Dör alltid av den.


Poff!

När jag tittade på Folke fiffilurar-bilden mindes jag helt random att fiffilurar var ett ord jag använde relativt frekvent på den gamla goda tiden. En gång när jag och Sanna var på väg till den kungliga hufvudstaden facerapade jag henne med det enkla lilla ordet i fråga - "Sanna Blahablah fiffilurar." Enligt mig den roligaste ansiktsvåldtäkten i historien (säger väl en del om min humor, kanske). I samma veva sprang jag även runt och utropade "Poff!" till ungefär allt.

Nåväl, nu ska jag fiffilura mig iväg till Ica Nazi för andra gången på kort tid. Så nu går vi vidare med våra liv; inget att se här, folkz!

De säger att pengar inte kan köpa lycka...

...men de ljuger! Ny tischa (jag och Ellanbellan kan matcha nu! eheh) och nya byxor, ahh yeah!
Jag vet inte varför, men ibland tenderar jag att se ut som en mucho glad kines.

Om gud vill och vädret tillåter

MERA FOLKE ÅT FOLKET!
Tusen bilder. Tror att de flesta är från gatukonst.se.

Kära tomten

I julklapp önskar jag mig en isbjörnsbebis, en sälunge, en röd panda, ett liv och tre kattungar. Jag vet att de andra barnen önskar sig hästar och valpar och sånt joll, men skit i dem och skaffa fram mina klappar istället. Jag har faktiskt varit mycket snällare än dem. Lite snäll i alla fall. Och jag har ätit upp mina grönsaker HELA ÅRET. Hela förra året också. Det tror jag knappast att de andra kidzen har, va?
Nu när jag tänker på det så hade det förresten inte setat helt fel med en ozeolot heller. Och en liten tigerbebis, och en liiitenliten sköldpadda. Och en miljon. Tack tomten, du är bäst!

Inga mössor i matsalen, var det va?

Tänkte att ni kanske var lite nyfikna på hur det ser ut inne i min näsa.
Välkomna in!

Ingen hög standard på humorn här inte

Gråter av skratt. Får lov att dela med mig av lyckan.

Yay!

Ahhmen just ja! Jag har ju jullov nu. Fantastiskt! /tjejen med megakollen. För övrigt backade Ellan ner min soptunna för någon timme sedan. "Den här låten är bra!" sa hon och höjde ljudet, krash lät soptunnan. Hoho.

Never saw the signs, never heard the warnings.

No one to miss, no one that misses me

Bara dö nu, okej?

Alltså, de där jääähäävla Mange-människorna.

Deras "musik" förföljer mig. Den är över-jävla-allt och den gör mig förbannad. Fest hos Mange-grejen var lite småfnissigt (om ens det) som event på facebook och låten var liiiite rolig första gången jag hörde den. Detta var för övrigt på Piss och Löv, så kalla mig efter om ni vill. Men VAFAN. Sista dagen höll jag på att ge en b-rud en käftsmäll då hon kom fram till mig och utropade "HÖRRU! DET ÄR FEST HOS MANGE!" Jag var trött på det då. Och jag är tusen jävla miljarder gånger tröttare på det nu. Kan omöjligt vara ensam om detta. Blir.så.arg.

Har återfunnit min svarta halsduk förresten! Det är jag glad över. Ehe.

Ursäkta röran...

Vi bygger om. Kan bli lite rörigt ett tag då jag nämligen inte hinner fixa allt at the same time, så att säga! Det är väll ta mig fan dags att det blir ordning här i krokarna nu? Ja, jag tänkte väll det. Håller med.

Say whaaaaaat?!

Tusen Sahror (eh what?)! Jag har lite mycket tråkigt. Dricka lite kaffe och traska upp till Willys en sväng. Hatar att gå... ben är till för att kliva in i bilar. Inte mer än så. Skulle döda för lite Pasta Carbonara just nu, förresten. Vore ju riktigt olyckligt om ni gick runt och undrade vad jag är sugen på, liksom. Sånt är säkerligen inget kul alls.

Holy horseshit, Batman!!!!

Min högsta önskan just nu är att snö var varmt. Minns en diskussion om det i rökrutan @folkiz. "Men, om ett kärnkraftverk smäller kanske det blir så! Hoppas hoppas." Någon dag senare blev japsarna typ... självlysande. Eller döda. Självlysande hade varit ballare!
Näe, men på riktigt. Tänk att liksom skutta runt i ett hav av varm pudersnö?! Hade varit fucking fabolous. Och liksom gnosa ner sig under en massa massa snö och bara chilla ett tag. Snöbollskrig hade varit ungefär det roligaste och finaste som fanns (nog för att det är relativt schmexigt nu med... men jag förlorar ju bara).

Sexigt

Egentligen har jag ingen aning om var de kommer ifrån då jag
med jämna mellanrum finkammar ze interwebz efter schysst street art.
Men jag kastar ut en hejvild chansning och länkar till den
här ypperliga lilla sidan. Den översta och Mogul-myset är där ifrån iallafralla!

Daylight

Var i skolan i en halvtimme. Hade behövt tio minuter om jag inte hade varit ute och rökt när jag kom dit, försökte bryta mig in i matsalen för kaffe (den där jävla väggen alltså...) och om min lärare hade varit lite mer oseg. Värd dag, oh yeah.
Glott lite Vampire Diaries (Så jävla lame, men alltså DAMON. Om nom nom. Lite kär tror jag) och druckit kaffe. Nu då...?

Snälla?!

Sankta Lucia, skänk mig en tia. Men inte en femma, för det har jag hemma!

HEJ

Har flummat runt med Ellanbellans bloggdesign, och den blev minst sagt... intressant. Även klickat hem byxor och tischa från Sweet! Weej. Hur sweet som helst (see what I did there?)! Eheheh. Övertrött.

WAAAAH

Jag har varit lite smått besatt av Fasta Paviljongen i Säter sen vi var där i våras. Sitter och glor på bilder/läser om skiten nu och AAAH JAG VILL DIIIIIT. The awezumness hade varit genom taket (som i och för sig är trasigt... eheh) men alltså... åh. Jag är dock så jävla lättpåverkad psykiskt. Mådde nästan dåligt av att stå utanför, så att gå in vore ungefär samma sak som att be om ett nervöst sammanbrott. Men den skräckblandade förtjusningen! Jösses. Blir exalterad bara av att tänka på det.

Har alltid varit fascinerad av övergivna byggnader, kyrkogådar och mentalsjukhus (Morbid, jag? Förstår inte vad ni menar) och i Säter finns allt i ett! Och dessutom får man inte gå in! Och det är rasrisk! Fattar ni eller?! Oh heavens, får nästan en adrenalinkick av att tänka på det.

Såhär jättefint var det för en herrans massa år sen.
Fick lov att skriva av mig. Hohoo.

Dregglar lite

Alltså shit. Jag sitter och cravar Chili Cheese Tops här. Om de försvinner från donkelidonken igen kommer jag personligen se till att idioten som bestämt det blir bragd om livet.
Jag undrar vad de har i de där små jävlarna. Någon sorts highly addictive drog? Någon mystisk bakterie som gör att om du får i dig den en gång måste du ha mer mer MER för annars dör du? Nikotin i urflippade och olagliga mängder?
Att jag är ett matvrak är jag beredd att erkänna alla dagar i veckan, men att vara så sugen på något att jag är beredd att kliva över lik och slåss för min rätt (bokstavligt talat) utan att överdriva minsta lilla är ta mig fan over the top, till och med för mig.
Älsklingar.
Ni betyder allt för mig, glöm aldrig det. Jag vill ha er i mig och bara känna
den ostiga gottigheten smälta ÄNNU MER mot min tunga. Ni kan även vara en stor
bidragande faktor till att jag kommer vara gravt överviktig om
sisådär femton-tjugo år - men jag avgudar er ändå. Tack för att ni finns.

Rom byggdes inte på en dag, men det brinner ner på en natt

Blir huggen i ryggen som Julius Caesar

Kaffeskak

Fick papper om nya schemaval (Välkommen till Skeriol. Det enda vi gör här är att dricka kaffe och bygga nya scheman hela jäääävla tiden). Beslutsångesten är inte utav denna värld! Psykologi, filosofi (redan läst men what the fuck - kan man flumma runt och skeva ur FÖR mycket på lektionstid?), Människokroppen förr och nu, Foto, och - trumvirvel, 'cause here's the kicker - WRITTEN ENGLISH AND GRAMMAR!!! Dunununu. Blev så exalterad att jag nästan grät av upphetsning. Hade det varit fysiskt möjligt hade jag fått stånd.
Nu vill jag ha Chili Cheese Tops. Tror att smält ost är meningen med livet. HONGRI. Som fan.

På tal om sjöhästar pluggar jag ju historia på distans. Fick tillbaks en uppgift nyss och längst ner fanns en glad gubbe och texten "Det här tycker jag är mycket bra!!!! Det finns ett fint och stort historieintresse hos dig, märker jag."

Ehehe. Aahhh... mitt historieintersse är GIGANTISKT. Det enda jag gör på fritiden är att läsa historia. Jag lovar...


Skjut mig i huvudet med en luger - låter klick, boom.

"Spelar ingen roll så länge jag inte får det du har, kan inte gå och vänta längre. Lugern vill tala med mig, men jag får inget svar"

Caress me down



Dagens look; påsar under ögonen, nada smink och hår som står åt alla håll och kanter. Ze freshness som bara kan uppnås efter en krogkväll och tämligen sömnlös natt! Fint däää.
Min huva är förresten så stor att man kan bo i den. Ska ta med tröjan på nästa festival och använda som tält. Packa lätt, var det va? Hur smidigt som helst ju. Kan även använda den som väska.
Nuuuuu ska jag inta sängläge i nya lakan och kika på film. Fast vem försöker jag lura? Snarare somna fem minuter in i någon dålig skräckfilm. Booyaaah!

True story

"Att ragga på krogen är som att öppna en chokladask och upptäcka att alla godbitar är tagna, och det enda som återstår är några spritfyllda äckel i hörnen"

I'll be gone by the nights end

Spin me round just to pin me down on the cover of this strange bed
Spin me round just to pin me down

tjenixen

Schleten, trött och kexchoklad-glad. Stapplade up ur sängen för sisådär en halvtimme sen. Nu äter jag ostkrokar. Kaffe och resorb nästaaaa!

Faller jag faller jag, inte mycket att göra åt

står där i lappade byxor och lagade skor, en av de här regniga dagarna kommer jag ha fått nog


en maskros vid kanten av motorvägen som vägrar att dö.

Tell me, what the fuck am I supposed to do?

Smile, smile, smile, smile that colgate white'
Peppen för kvällen (och livet) försvann just ännu mer. Sminka sig lite och rycka upp sig! Nu jävlar.
/tillfälligt emo


GAH

Shiiiit. VARFÖR HAR JAG TUSEN KLÄDER MEN INGA KLÄDER????! /ragequit

KLÄDKRIIIIS

Och det löser jag genom att ta fula cam-bilder. Platta håret literååååå



Break my back with a smile
Smile, smile, smile, smile that colgate white
It's important that you look like you're lovin' it


Break away from the regular track.

"If you had one day to live, what would you do? Would you climb a mountain, would you kiss the girl of your dreams? Would you tell someone how you really feel?
Now, if you had a whole lifetime to live, would you lose that drive? Or would your list just keep getting longer?"

Vingla och le, quantalamera med stirriga steg

Försöker langa upp lite pepp för dagen, men mer otaggad har jag sällan varit. Well well. Kopp kaffe, bra musik, och lite fix på det så ska väl även det här arta sig! Det är ju lördag för fan. Det firar vi med lite awesome-musik.

"Så kan jag sjunga dumma sånger till min tinnituston, och jag kan stänga verkligheten ut ur min diskussion"

Tjillevippen

Alltså igår gick ju lite hur som helst. Trasiga lysen på bil, flänga runt som en idiot för att fixa sagda, dö i sängen. Några roliga stunder blev det allt ändå!
Ikväll tar jag igen förlorad tid och dricker bärtz! Fint dä.

"Look at those luscious lips..."

Rubriken är ett quote från Adventure Time. Inget KOLLA PÅ MINA KUKSUGARLÄPPAR-skrik.
Jag är hungrig. Om ni undrar liksom. Är även äventyrssugen. Vore trevlans med lite adventure timeee wöwö. Och då menar jag inte barnprogrammet Adventure Time, som är awesome på sitt sätt, men real-life adventure time vore sköjigare just nu. Nu ska jag byta linne och sen kommer Ellanbellan över en sväng! Tjoho.
Eheh ser rolig ut. Det är bra att se rolig ut, för då blir folk kladaaa.
"Hej! Jag heter Sarah. Välkommen upp i mina näsborrar," kanske jag tänkte. Who knows, who knows?

EEEH

Rev mig nyss på näsan och det typ forsar blod (liten överdrift) och lite av det hamnade på något jävligt mystiskt sätt i min mun. SÅ NASTY. Vill aldrig bli en vampyr. Både blodgrejen och vitlöksdelen hade sugit (no pun intended).
På tal om sjöhästar (eller vampyrer?) tittade jag på Vampire Diaries idag. Det suger (no pun intended här heller), men Ian Somerhalder är fan oh-so-gorgeous. Så det är relativt värt ändå.
/tillfälligt super-tjejig



Men alltså shit, ska det sluta blöda idag eller?!??!

Like it, love it

Tusen bilder, men jag har samlat på mig typ tusen Folke-bilder och har inte hjärta att ta bort dem. Och inte hjärta att låta dem ligga och skräpa på datorn. Ingen aning om vart jag hittat dem, då vissa har legat på datorn i cirkus hundra år. MEN SÅ FINA. Har tusen fler. Kan titta på dem och bli så där nöjd med livet som man bara kan bli av mysiga låtar och fina bilder.

Ytan är väl kanske vår religion.

Idag tog jag tjuren vid hornen och köpte två (2) nya BH:ar. Har dragit ut på det in i sista. Tycker mig minnas en svunnen tid när underkläder var det roligaste som fanns, men det är som sagt looooong gone. Trivs bra i mina mer eller mindre slitna H&M-trasor. Ehhhm...
Hur som haver, testade en av dessa nya spets-saker och SHIT JAG FICK JU BOOBS. Shockartad upplevelse. De sitter typ fem millimeter under hakan. Känns även lite som att jag inte kan andas, men det är ju en helt annan femma. Lite syrebrist har väl aldrig skadat någon, va?

We were seventeen once, actin' like we were immortals

I know a lot of people, including myself, get uncomfortable, when people including myself get emotional. But I got to be true to myself and to most of y'all



Kan icke tröttna.

Let's make a deal

Kan nog inte tröttna på den här låten. Eller videon.
Behöver ett par nya högtalare också. Har levt med det förtäsliga laptop-ljudet alldeles för länge nu. Så ni vet.

Skyffla snabba cash med gaffeltruck och aldrig fucka upp.

Tro fan om man borde skaffa sig ett par fotbolls-sillisar och platinablondt hår? Hade varit min krejj, känner jag. Kanske hade kunnat bli strippa och tjäna fett med cash. Fast ne. Blir bankrånare istället. Eller ninja... eller både och? JA! Där har vi det. Sen sticker jag till Thailand och bygger ett mini-Stockholm, som gubben i trissreklamen. PLÖTLIGT HÄNDER DET!

Livin' the dream, ni vet

Dricker halvnasty iskallt snabbkaffe, käkar ostkrokar, kedjeröker och lusläser flashback.

I ain't heard of him, but I know he heard of me



Sag was.

Platt mage, platt tv, platt allt.

förutom ett par utstickande silikonpattar'

"Ytan är väl kanske vår religion. Det är ju religionens fel att vi blir så jävla knäppa, ju. Vi har levt i flera tusen år med någon religion som fick oss att tro att man ska må skitdåligt i det här livet för att man ska få liva vidare sen. Och sen när man inser att man inte kommer få leva vidare sen, då måste man fylla det här livet med någonting. Då blir det väl yta. Platt tv, platt mage är kanske ingen bra lösning, men det är i alla fall en lösning. Jag brukar lösa det genom att gnälla på allt och alla. Det funkar för mig. Hur du ska göra, det har jag ingen om. Lycka till."

<3

Ingenting.

På tal om koalor, jag är så jävla känslig mot lök. Om någon skär lök på en skärbräda och diskar den typ tre gånger efter kan jag fortfarande känna löksmaken om jag skär något på den = spya i munnen. Vitlök är bra, all annan lök tycker jag om lika mycket som att ha migrän.
På tal om koalor 2, laktosfri mjölk är guds gåva till människan. Jag rådiggar pannkakor och det är inget kul att vrida sig i magknip i två dagar efter att ha förtärt dem.
På tal om koalor 3, det är relativt instabilt att jag började sakna att bo i Örebro när jag såg att det hade varit skottlossning i staden i fråga. Det var "rena vilda västern" och "blodbad" enlig random herre eller fru på Flashback. Men staden är ju så fiiiiiin!

Nu kom Sanna och Ellan, tjillevippen.

Innan ångesten tar oss nu inatt

"Allt som jag hållit tillbaka i nätter och dagar är kärleken, hatet och frustrationen över situationen, nivån på diskussionen. Vi pratar och tjatar om allt mellan himmel och jord, men det är näst intill inget vi hinner få gjort"



Fick lov att göra ett pseudo-djupt inlägg med en halvtöntig/halvpoetisk liten text från en bra låt, för att dölja dett faktum att tidigare inlägg ser skitfult ut. Om ni inte vet vad pseudo betyder; kolla upp det. Ett utmärkt litet ord att använda när man tjafsar med folk som inte vet hur man argumenterar. De blir helt ställda! Jätteroligt.

FRESH.

Såhär sexiii_görl92 kan jag vara. Eheh..


Gaah, kan inte sluta lyssna på Promoe. Nostalgin är helt cray-cray. Men Standard Bearer och the Long Distance Runner är ju ungefär det bästa svensk hiphop har gett sen typ... NÅGONSIN. Jag bah exploderar (imploderar? can't decide) av ze amount of awezumness. Hans svenska skit är ju inte fy skam heller, för den delen. Känner mig lite som sexton igen när jag lyssnar på valfri låt från Kråksången.
Fattar inte hur folk kan lyssna på typ Petter och annat trash när det här finns liksoooom (no offence om du, de facto, lyssnar på den där pinsama lilla herren).
Kommer ni ihåg när man var fjorton och ball, och skrev "likz" istället för liksom, förresten? Har druckit lite för mycket kaffe idag, tror jag.
Nu ska jag leka lite med Elli och Sannabanana. Och nu fick jag en flashback till första gången jag lekte med Elli och Sannabanana. Vi bakade muffins och pallade hallon. Jag hade på mig leopardtights. Haha, oh gosh.


AAAH VARFÖR HAMNAR TEXTEN I MITTEN /dampryck och ragequit

Det bästa med Malmö var Köpenhamn.

Degat i en fåtölj hela dagen och dött av tristess cirkus tio gånger. Upp på macken nyss och är nu relativt säker på att jag förfrös fötterna. FUCK YOU, SNÖ!

"Vi sätter oss, det känns som jag inte sett dig på fett med år,
det känns så länge sen vi träffades och hängde;
men nu ska jag uppdatera dig på allting som hänt mig sen sist vi sågs, det var inte igår
-
Fan, det här blir en lång historia, du har väl inte bråttom?"

hihihihahahhooo

Har väll aldrig hävdat att min humor är bra?

True story.


Diskussion om mammut-kloning @skolan.

"Men, varför ska vi hålla på såhär? Mammutar är ju utdöda. Behöver vi verkligen nya?"
"Alltså, anledningen till att vi gör det är väl... att vi kan. Ja, vi klonar mammutar! Bara för att vi kan!"

Chillar järnet i soffan med mina kömpisar.

Ääääälskar s07. Hade tappat så mycket sen typ tredje säsongen men nu ba WOWSERZ

En av de här regniga dagarna kommer jag ha fått nog.

Idag är jag sådär lagomt purken på mänskligheten. Det är jag i och för sig ungefär varje dag, mer eller mindre, men you get the point.
"Jag har gjort mitt bästa för att vara en optimist, receptet för en lösning
smakar sämre med en kompromiss."

GURGEL

ALLTSÅÅÅÅÅÅ. Anledningen till att jag blåvägrar att kalla mig feminist. What the fuck är dealen liksom? Jag sitter också bredbent. Det är inte någon sorts makthandling; det är BEKVÄMT. Jag vet inte hur boyz känner det, men antar att det är av exakt samma anledning. Ååh, vad jag blir arg på människor. Lika bra att vi klappar ihop affären och begår kollektivt självmord, hela bunten.
Dumma idioter är ta mig fan precis vad de är: extrema feminister gör fan ett bättre jobb inom området "trycka ner kvinnor" än någon man jag känner eller har stött på. Hatar dem med en brinnande passion.
Vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. Känner ofta när jag tänker på mänsklighetens förfall.

Nu skiter jag i det här och går all Pandemic 2 on everyone's asses, ungefär. Hade varit fint. Kill ALL the people!

Tjenixen magistern

Fröken Althén är för tillfället upptagen med att ha ett liv. Och är förmodligen den första människan någonsin som använder orden "relativt" och "ballt" i samma mening.
Återkommer!

Livets dryck

Sitter i skolan och häver i mig kaffe. Älskade drycken som får mig att glömma bort hur hemskt smärtsamt det är att vara vaken. Får även mina händer att skaka mycketmycketmycket. Men dä ä fint dä! Hungrig är jag också. Urgh. Någon som kan leverera en pizza eller två till folkiz? Snälla?

Min mobil har gått och gömt sig. Jag borde inte få förtära alkohol. Slarvar bara bort saker ännu mer än i vanliga fall.


Sofistikerat.

Shit pommes frites vilken kväll det blev igår! Smaken av rödvin och öken i munnen när man vaknar ♥

Hennes ord var ett laddat gevär

Jag gillar att du säger vad du tycker, men det du säger att du tycker säger inte mycket

Tv-spelispel tidigar, fixelifix nu, öleliöl senare. GÖTT.

Jag saknar det som inte finns och sprider ut mig själv i vinden

Men om jag tar mig från en sviken dröm och hit igen så kanske jag kan känna meningen med tystnaden. 


HUUUUR AWESOME ÄR INTE DEN SVENSKA BJÖRNSTAMMENS NYA?! Nu sängen snart. Fin kväll, fina brudar; inte varje kväll the gang (lol) samlas i sin helhet nu för tiden!

NOOOOOOOO

WHAT HAVE THEY DOOOOOOOOOOONE??!?!!!!!!

Wantzzz

Från Junkyard/Sweet. Och ja, killkläder är bra mycket snyggare/bekvämare i 95% av fallen. True story.

Remember how the coffee made us shake?

There's a ghost in this room,
I think I'll name it after all of you
And watch it hang over my bed, like decorations
Celebrated memories, they came and went in light of all the time we spent
listening to everything our parent told us not to take in


At night we lie awake
with stories taking us back to the nights we felt alive.


Jag vill åka hem till min planet nu, tack.

Okej, läste nyss ett långt utlägg skrivet av någon liten b-rud som förmodligen tycker att hennes analytiska förmåga är OH-SO-GREAT. Ämnet var "Why Twilight is much better than Harry Potter." Jag citerar (och tar mig friheten att rätta till stavfel);

"Twilight has charachters you can believe in. Edward is really loving and follows Bella and watches her sleep without her knowing. This is what a boyfriend should do - it's really romantic. He climbs through her window and keeps her safe by making her feel bad and threating her when she does something wrong. This is really sweet, and Bella is lucky."
UH, DUH. That's just creepy. Och inte romantiskt eller gulligt någonjävlastans.

"Bella is really strong and independent. She has a driving license and Hermione never gets one, even when she's in her 30's (this is really pathetic. People are always saying how smart she is, but she can't even drive). Hermione is also not a very good role model, because she's always annoying everyone by telling them her opinions instead of being quiet, like Bella."
BITCH, PLEASE.

"In Twilight all the characters are perfect and really good looking, and everybody loves them. But in Harry Potter, all the characters are flawed."
Du menar flawed som i... verkliga livet? Fast å andra sidan, sjUktt viktiiit å va perfekt jö, eler hurr? Allla mostE jö älska en, annarS e man ente vÄÄrd någee.

"Edward and Bella live for each other and the stories are about their love. In Harry Potter the characters have other things going on in their lives, and don't even always have boyfriends."
Viktigt att ha en pojkvän, ju. Annars är man ju inget att ha, right? Måste bli tillsammans med någon. Så att jag kan få mitt värde som människa bekräftat, liksom.

/ragequit.

Jag är nog adopterad.

Mina föräldrar, som båda är en bra bit över 1,70, tyckte säkert att det var en jättebra idé att placera mikron typ hundra meter över markhöjd. Man sparar ju sååååå mycket plats!
Jag däremot, som är rätt många centimeter kortare än dem, får hoppa, klättra på stolar, och spilla varmt snabbkaffe över hela mig för att lyckas ta mig upp till luckan. Thank you very much.


surprise sex


way to go.

Sov tusen länge, wohooo... nu dricker jag kaffe och kollar på någon idiot som är med i Lyxfällan. Inte för att jag är så ekonomisk, men någon jävla gräns finns det väl, kan man tycka?

Plocka upp lite bland tv-spelskaoset och dra upp PS2:an som står nere, för snart får vi besök av kidz. Kan bli intressant. De har beställt tv-spel, och dåååå har man kommit till rätt person! Wii:t och Playstationet ger jag fan i, så de får ragea loss bäst de vill där... men om det så mycket som petar på Xboxet plockar jag fram hårdhandskarna. Haha.

Katt åt grus, blev stenad

Idag är det Kattens dag! Tjoho. Det firar jag genom att äta lite godis och pussa på mitt mammiga lilla monster! Och skratta lite extra mycket åt katt åt-skämt. Katt åt xbox, fick spel. HAHA! Vad rolig jag är.

Min BFF. Hon gillar att sitta på saker som stjäl min uppmärksamhet från henne.

Hypnotized

Nä, nu jävlar ska det spelas Call of Duty. Ses om några veckor, pöss hej och nyp i stjärten osv.

Human after all

Funderar på att spela lite Black Ops. Long time, no see så in i helvetet. Lite snorigt rädd för att bli super-hooked bara. Som vanligt, liksom; dålig självdiciplin och tv-spelsnörderi är ingen bra kombo. Räcker med att jag tänker "CoD" och jag är frånvarande från livet i två-tre veckor, sen vaknar jag upp med fett hår, snus i käften, mjukisbyxor på, lite dreggel i mungipan och bah WHAT THE FUCK HÄNDE? Dock värre med Modern Warfare-serien. Går in i trans och blir en zombie vars tankar enbart består av döda-äta-döda-äta-döda-äta-döda-döda-döda-döda. Galet.


"You know you've played too much CoD when you yell 'Cover me, I'm reloading!!!'
during a snowball fight."
...well. Been there, done that.

Underground for dummies

"I know a kid who thinks he's hip hop 'cause he buys it,
I know a kid who thinks he's hip hop 'cause he never buys shit
-
Since the mid-80s this has been a game of cat and mouse,
It's funny hearin' all the shit these rappers brag about;
knowin' all of them are walkin' around with massive doubts"

Om bästa, bästa Sage Francis hade varit snyggare (ytlig much?) hade han haft en potentiell stalker/fan girl i mig. AAH, the amount af awesomeness får mig nästan att explodera. Och så jävla bra live, dör lite. Jösses. Imploderar och exploderar på samma gång. Är tusen kaffe-skakig också. Och Sage Francis är ett geni. Men det hade jag visst redan konstaterat ett par miljoner gånger. Eheh.

Jingle bells, jingle bells, jingle aaall the waaay

NÄMEN! Det är ju första december idag. Att kolla julkalendern eller att inte kolla julkalendern... det är frågan. Den suger säkert, men ändååååå. Saknar Mysteriet på Greveholm. Och När Karusellerna Sover. ÅÅåeh, good times, good times.

Flippad dröm inatt. Drömde att Sanna var busschaufför och söp på jobbet. Sen fick hon den briljanta idén att göra typ en volt (med bussen, med mig och Malin som passagerare) över noretrondellen. Det var asballt. Kan svära på att jag fick en riktigt adrenalin-kick, men i drömtillstånd (lol). Sen hade Malin sönder min laptop, så det var lite av en buzzkill. Blev förbannad, men hon fattade inte varför. MALIN; du är skyldig mig en dröm-dator.

Lite roligt att en bild blev typ... grön.

Dagens look: påsar under ögonen (som vanligt), tights med ett hål i, och prickiga strumpor. Hur fashioooööön som helst! Nu dricker jag kaffe och garvar åt Lena Philipssons version av the Botten is Nådd. Jätterolig! Haha. Högst osäker på om det är det som är meningen, dock.

My heart's a stereo

If I was an old school, fifty pound boombox, would you hold me on your
shoulder wherever you walk?
Would you turn my volume up before the cops, and crank it higher everytime
they told you to stop?


Gammal bild och sådär vaaa. Kan icke sova.

RSS 2.0