Hei


Bitching and whining

Allt går helt okej och fyter på rätt fint och sen bah BADDABING BADDABOOM och allt barkar åt helvetet. Hörru livet, du är så jävla förutsägbar. Börjar bli lite långtråkigt och ospännande, det här. Kan vi inte testa nått nytt snart? Pretty please? Typ som att allt skulle kunna vara rainbows, unicorns and other fluffy fucking shit iallafall ett liiiiiitet tag? Vore förjävla schysst.

HEY I WANNA BANG YOU.

Nehe. Min dator ville ej att jag skulle spela Sims, så det får hända vid en annan tidpunkt. Så därför laddar jag upp en gif på hur mina tankebanor går 85% av min vakna tid. De andra 25 tas upp av mat, musik och tv-spel. Med andra ord är jag en femtonårig snubbe fångad i en nittonårig b-ruds kropp... ehe. Bögsnubbe, förmodligen, med tanke på att jag enbart attraheras av karlar. Här är gifen, hur som haver. Jenna Marbles är awesome.Å andra sidan kanske vi borde reducera de där 85 procenten lite, så att mina bröst-tankar får lite egentid. Jag tänker förvånansvärt mycket på bröst för att vara en straight medlem av det kvinnliga könet. MEN DE ÄR JU SÅ RUUULIGA!
När jag skulle betala på Monki i helgen kunde jag knappt fokusera på själva betalningen, då kassörskan förvarade sina rätt stora bebisutfodrarre i vad som såg ut som en rätt mjuk bh.  BOOBS ALL OVER THE MOTHERFUCKING PLACE! Längesen jag var så ofokuserad. Som sagt, femtonårig pojke, ja. Nu rabblar jag, kthnxbai

Fuck yeah

Tänkte färga håret, men sen kom jag på attd et faktiskt är fan så mycket roligare att spela Sims. Håller på att dra ner Pets (damn, it feels good to be a gangsta), så kör vanliga så länge. OH YEAH, vi ses när jag lyckas ta mig ur Sims-koman.

Om nom nom 2

Jag äter en vaniljsemla. Jobbar mig systematisk igenom den obskyrda mängden av grädde för att komma till brödet (=det goda). Kommer snart vrida mig i magsmärtor och möjligtvis dö, men ska försöka klara av att klippa Lisa ändå. Tjillevippen!

Det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det ärEheh. Ser ut som att jag ba "cool story, bro, tell me another one"

Jag trodde att jag visste vem jag var och vad jag ville, men nu skulle jag inte välja dom orden

När du träffat botten, kom ihåg mig då

Inte för att vara den som är den (jag är den andra), men ibland kan jag bli så överdrivet irriterad och frustrerad på allt, alla, och ingenting att det antingen känns som att jag håller på att implodera eller är sekunder från att sätta mig i ett hörn och stirra in i en vägg i fem år. Eller så vill jag bara lappa till någon förbannat hårt på käften och skrika tills jag ej kan andas.
Istället blundar jag och tänker på något annat. Det funkar sisådär - allt jag vill skrika på dyker upp förr eller senare ändå. Men det fungerar för stunden. ARGH.

Om nom nom

Gief
junkyard/cashwear såklartttttttt

Fuck ACTA

http://www.avaaz.org/en/eu_save_the_internet_spread/?fhOfmcb&pv=307
Kom igen nurå. Nog för att en jävla namnlista i regel inte gör mycket, men det är något.
Politiker borde vara politiker på våra villkor, inte deras, right?

Snörvel

Dödsförkylningen from outer space... awesome. Om det finns något jag rådiggar så är det att vara förkyld. Det är så jävla roligt! Ska försöka ta tag i mig själv och färga håret. Orkar inte. Blöhhh.

Sometimes


Ska vi göra nått äckligt, baby?

Jättegammal bild osv. Saknar håret. Oh well.
"Ställer inga krav, krav, krav, säger aldrig nej, nej, nej. För du vet vad jag vill ha, ha, ha, så du får göra vad du vill med mig"

Faith in humanity: lost.


Inwards and onwards

/Anton Corbijn. SÅ JÄVLA BRA va. Någon som hänkar till Stockholm och tar en kik förbi Fotografiska elleerrör? Ja, jo, jag var där nyss. Letar ursäkter för att åka igen. Ehe.

All the other kids with the pumped up kicks

you'd better run, better run, faster than my bullet.
Nej, alltså, jag har inte alls kört den här låten på repeat i fem-sex dagar. INTE ALLS. Jag lovar.

Pantad och såld

Drömmar är väldigt fascinerande. Läste nyss att alla man drömmer om har man någon gång sett, utan minnas det. Helt logiskt egentligen, men jag har aldrig tänkt på det. BALLT.
Kollar även upp jobb i Norge, men då jag uppenbarligen är mentalt efterbliven och inte fattar ett jävla skit är det lite av en utmaning. Tar typ fem minuter att fatta en relativt kort text. HAAAEGGGRGH

Just Jim Parsons being awesome

Garderobsstädningen är uppskjuten till imorgon. Insåg rätt snabbt att kaffe är trevligare än att drunka i en hel jävla ocean av kläder.

h3h3

True story.

Hej hej hallå

I förebyggande syfte håller jag mig sysselsatt och har därmed ej hunnit uppdatera. Garderob och underklädeslåda har en jävla pers att se fram emot - allt jag inte använt på länge ska ut. På riktigt den här gången, ingen jävla fjösstädning som det brukar bli.  Känner en gigantisk seprationsångest när det kommer till kläder. Det är fan sjukt. Håret ska få sig en genomkörning av färg också. Funderar på att klippa också. Woho.
Bild från förra veckan då jag inte fastnar på bild idag. Fuck yeah myskläder!

BARA NEJ.

Alltså... ja. Nasty shit. För det första, ser ej särskilt fresh ut. För det andra, om någon hade gett mig en sådan tatuering hade huvuden rullat och blod sprutat. På riktigt. Sen hade jag personligen skalat av den med osthyvel. Här finns fler, eh, konstverk.

Fuck it.

Har varit i Mora i cirkus en halvtimme och är redan trött på skiten. Går sönder lite innuti varenda gång jag åker från Stockholm och är rådeppig i flera dagar. Tänkte tycka synd om mig själv (läs; våldtäktsdusch i fosterställning) ett litet tag nu, men när tristessen kommer och tar mig skriver jag igen. Herregud. Jag vill inte vara med på det här. Vill inte vara med i småstadslivet, inte alls.

När vi var på pendeln till centralen idag satt jag och råstirrade på en reklamthingy för Orsa Grönklitt (som sagt; you can run, but you can't hide) och dog inombords. Den uppmanade om att boka en vecka i siljansbygden och jag ville riva ner, ha sönder och elda upp delarna.

För alla strebers utan ro.

Att Mora rimmar på hora - coincidence? I think not. Har befunnit mig i Dalarna alldeles för länge nu. När jag säger vissa ord pratar jag till och med lite dalmål. Detta är INTE bra. Aldrig dalmålat mig förr. Det är en mucho lezkig känsla. Kommer iallafall inte uppdatera något förrän söndag-måndag. Herregud, jag kommer ha bättre skit för mig. Bli inte überarga. Tjillevippen!


Ingen glittrar som dig, Stockholm, ingen har lockat mig som du.

På't igen då.

Orkar ej skriva. Övervägt att skriva nått om skiten men... nej. Har ingen ork kvar. Därför får ack så pedagogiska 9gag kirra biffen.
Help and Spread it !!!
Äre dags för revolution nu eller? Vilka är på att ta över världen?! JIPPIE VI KÖR, KILL THE GOVERMENTS OSV. Rätt säker på att dumhuvuden till politiker försöker starta ett tredje världskrig, och inte fan ger de upp heller. FUCK ITTTT ja jag är astrött. Däckar typ nu.

Your glasshouse

Började packa nyss. Jag är så bra på att skjuta upp saker att jag till och med skjuter upp uppskjutningen. Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra, då jag är totalt jävla fittvärdelös på att packa. Springer mest runt som en yr höna och kastar saker i en väska, sen lyfter jag upp dem och kastar dem i en annan väska, pause and repeat.
När jag väl kommer fram till resemålet ifråga fattar jag ingenting och bah "VA? Varför tog jag med den här? Vad ska jag med en sladdjävel till? Och VARFÖR tog jag inte med mig underkläder, strumpor och smink?"


Nu skiter vi i det här och lyssnar på en bra låt istället. Fint.

I'd prefer the second option.

Actually, I’d rather go for the second option.

Sadlar om till modebloggare

Och här har vi dagens outfit. Bästa t-shirten någonsin, som har varit i min ägo sen cirkus tio femton tusen år tillbaks. Tror att den tillhörde min bror under början på det glada 90-talet, sen beslagtogs den av mig. När jag stal den gick den ner till mina knän. Det gör den inte längre, sorgligt nog.

Just det.

Har fortfarande inte börjat packa. Kan någon komma hit och slå mig?

Dead woman walking

Fortfarande hungrig. Fortfarande inte packat. Men det är så ansträngande att ta sig ur soffan och upp för trappan... damn you, laziness.

Det här med dödsynderna, förresten. Högmod, girighet, lättja, vällust, frosseri, avund och vrede. Jag har begått de alla, och typ en av dygderna. Kanske två med mindre modifiering och lite tur. Jag har roligheter att se fram emot när jag hamnar i helvetet, med andra ord.
Enligt wikipedia kommer jag kokas i olja, smörjas med eld och svavel, bada i iskallt vatten, severas paddor, råttor och ormar, styckas levande, kastas i en ormgrop, och dessutom få mina lemmar krossade då djävulen får tag på mig. Party party! Halle-fucking-lujah.

Vad fan...?

Ahmenjustdet. Packa, äta och samla ihop mitt liv var det ja. Hur blev klockan nästan sju? Jag tycker mig minnas att jag tänkte "Borde börja packa. Är lite hungrig också. Packa och äta it is!" och då var klockan cirkus tre. WHAT IS THIS SORCERY? Nu förstår jag ärligt talat ingenting.
Fixa håret skulle jag göra också - mitt hår är nämligen omöjligt att hantera när det är nytvättat och utan behandling i vått tillstånd. Nu är det helt plötsligt... torrt. Det långhåriga marsvinet tar jättelång tid på sig att torka utan hjälp på vägen. 

Känner jag mig själv rätt kommer jag titta på klockan om tio minuter, och då kommer den vara halv två. Dammit.

Smileeeeyyys

"I sent that bitch a smiley face. Bitches love smiley faces."

Bucket list

http://perfectbucketlist.tumblr.com/

Some men just want to watch the world burn 2

...fuck you, facebook. Mark Zuckerberg, om jag någonsin träffar dig kommer jag kasta en molotov i ditt ansikte.
"Jag har en skitbra idé! Vi tar något som redan funkar helt okej, och transformerar det till en gigantisk motherfucking jävla shitstorm så att ÄNNU mer folk kan hata oss för att vi suger manligt könsorgan! JA!"


(Vet att ni gillar censureringen)

TMI?

Jag har skrubbat och rakat varenda liten millimeter av min kropp så noggrant att jag förmodligen är cirkus tretusen lager skinn fattigare än innan. Om man bortser från hår och naglar finns inte en enda jävla död hudcell på min kropp. Ifall ni undrar. Känner att sånt här är viktigt för er att veta, liksom.

Some men just want to watch the world burn

Jaha. Det är nu det händer. Jordens undergång, alltså. Känner mig naken och rädd.

Don't panic.

BROTIP #1523: If you lose something while you're drunk, don't freak out. Odds are it's either in your hands or pockets.
Jag behöver tatuera in detta på min hand. Chansen att jag skulle fatta är dock liten. "MEN NÄÄE DET STÅR SÅ MEN DET ÄR FEEEEEL DEN ÄR BORTA UHUHUU... oh, där är telefonen. På bordet framför mig."
Skulle kunna ta bort "while you're drunk", till och med. Tror att jag slarvar bort saker hela tiden, medans den försvunna saken i fråga egentligen ligger i vänster ficka istället för den högra, framför mig, eller är i höger hand i stället för vänstra. Det är ett mirakel att jag inte tappat bort mig själv än. Om kroppsdelar hade varit avtagbara hade jag varit fucked med stora bokstäver.

-

Sorry you misinterpreted my brilliant joke as horribly offensive.
Funny Flirting Ecard: I'd appreciate it if you started treating me like a sex object.
I'm going to hell in every religion.

You'd better run, better run, outrun my gun

En konstig känsla har blivit inneboende i min kropp. Enda sättet jag kan beskriva den på är att säga att jag vill go Breivik on some asses, men samtidigt är jag liksom lugn och nöjd. Bör jag bli rädd(are) för mig sjäv nu? Dags för inläggning på mentalsjukhus? Mordisk men chill och hur laidback som helst. Är inte det symptom på framtida mental störning/seriemördar-ism, eller vad? Shit.
Dessutom har en jobbig/bra/känslomässigt mindfuckande låt gått på repeat i mitt huvud i cirkus två dar. Kanske är det som är anledningen? Nästa gång jag hör den kommer jag bah "oooh snap" och dra fram en AK-47a ur bakfickan. Hade varit jobbigt, med tanke på att den är sjukt bra. Och jag lyssnar på den nu. Oooh...

Jähähävlar

Satan i helvetets jävla gata, har ingen aning om vem den här bruden är men snygg som fan var hon. Would go gay. Jag vill också vara sådär monstersnygg att människor bah swoooon

Jag är ingen soldat...? Ehehe.

Tränat en sväng och trasat sönder både kropp och själ (liten, liten, liten överdrift kanske). Kommer ej kunna stå på benen i morgon. Chansen att jag kommer lyckas stappla mig upp ur sängen är ytterst pytteliten. Håll tummarna för mig, k? Tack på förhand. När jag har träningsvärk fungerar jag liksom inte. Under min senaste rendezvous med träning fick jag lov att bli buren upp för trapporna i skolan någon gång... heh.

Vilja, våld och vaselin.

Fräsch b-rud här. Städar (läs: lyfter på saker och ställer ner dem igen), skrålar till bra musik, dricker kaffe och röker. Multitasking ni vet... eheh.
Mitt öra är dessutom väldigt upprörd på dess ägare, då jag gjort mitt yttersta för att kötta sönder det med en töjning. Har fortfarande inte fått i hela och då har jag ändå testat det mesta; mängder av helosan, mängder av helosan i duschen, utan helosan i duschen. Aaargh. Trycker vidare snart och filosoferar enligt så att allt går med vilja, våld och vaselin. Och möjligtvis lite silvertejp. Det är lite av mitt motto, nu när jag tänker efter.

Djupet är vackert men gränsen tunn

"Min ungdom kommer aldrig igen, jag har så mycket förstånd att förlora än
Så jag lovar dig inget, min käraste vän, det är ett kort liv
Jag förstod nog aldrig vad dom sa till mig när jag satt i dom bänkarna man bildar sig
Jag har gått dom vägar ingen visat mig, det är ett högt liv"

Det händer lite titt som tätt att jag får för mig att Lars med ett stort jävla L sjunger om mitt liv

AAW YEA

Timbuktu till piss och löv! Var ju relativt väntat men gött ändå, då jag alltid lyckats missa honom i fyllan och villan. Lär förmodligen göra det i år med... men vafan. Hoppas att de drar till med någon fet headliner och lite mer mysigt så är jag game. Det är jag nu med, men you get the point.

True story

I know it can't only be me.

One does not simply stop laughing at memes

Dagens nördproblem: memebase uppdaterar typ NEVER och när de väl gör det är det väldigt sällan lolable (varsågod, ni får ett nytt ord också) grejer det rör sig om. Upside: 9gag överger mig aldrig. Och när de gör det väntar memebase som en trofast hund med cirkus niotusen sidor av småfniss, då jag väldigt källan kikar in där. Winning like a boss och ett par till meme-referenser som ni får fantisera ihop själva.


Been there, done that... kinda liked it

...eller?
Awkward Harold - Brains

Cracked

Jag ÄLSKAR cracked. Verkligen ÄLSKAR. Så mycket att jag måste skriva det två gånger, båda med caps aktiverat. Denna fantastiska lilla sida gör mig livrädd för hela världen, lär mig en massvis med jävligt onödigt vetande, och får mig att skratta. Allt på samma gång! Underbart. Vad kan en kvinna i dagens samhälle begära mer än så? Nä, jag visste att ni skulle hålla med. Ingenting! Right?
Ni ska få några länkar av mig. Så att ni kan bli experter på allt man egentligen inte behöver veta, precis som jag. Betrakta dem som tidiga (eller sena) julklappar.
9 awesome places to have sex in (and the horrific consequenses), If Twilight was 10 times shorter and 100 times more honest5 creepy forms of mind control you're exposed to daily, och sist men absolut inte minst (även anledningen till att jag aldrig kommer skaffa barn); 6 terrifying things they don't tell you about childbirth. Click away!


Sådär. Nu kommer ni aldrig ha tråkigt eller vara understimulerade igen.  En gång skrev jag en jävla uppsats om tv-spel baserad på en artikel därifrån, samtidigt som jag dessutom hade roligt och lärde mig något samtidigt. THAT'S MOTHERFUCKING RIGHT; jag använde orden "uppsats", "roligt" och "lärde mig något" i samma mening.

We've got a badass over here

Om jag var karl hade jag lätt skaffat mig en sån här jävel till ansiktsfrisyr
DEN ÄR JU TA MIG FAN MUTERAD.

Deal with it.

Jag skrev om en TL;DR-demon som bosatt sig i min kropp häromsistens. Den har, som ni förmodligen märkt, flyttat ut. Som de säger; allt som kastas upp måste komma ner... haha. Har ovanligt lite att tjöta om. Så ni får leva med half-assed uppdatering i någon dag eller så.* Men jag är snart tillbaka, mer hetsig och drygare än någonsin! Förmodligen redan inatt. Hoho.
Bedrev nyss självplågeri i form av att försöka töja örat mera, men det gick inte lika smooth som förväntat. Nytt försök in da shaaauuuer (medveten om att det är jättefelstavat; jag må vara många saker, men dum i huvudet är jag fan inte).

*Bara för att jag skrev så kommer jag skriva en mängd av kick-ass inlägg och vinna Nobelpriset i litteratur nu. Brukar bli så. Kan bli jobbigt, med tanke på att min hylla för prestigefyllda trofeér börjar bli lite överfull...

I'm white trash and I'm in trouble, pt. 2

Mina skills i att se pigg, snäll och fräsch ut är inte sådär jättestora, kan man säga.
Såhär crackwhore-ish såg jag ut på min artonårsdag. Crap, det är längesen nu (/ålderskris). Chansar på att klockan var låååångt efter läggdags, iallafall. Nykter? Hell to the motherfucking no.

Höbal.

Det långhåriga marsvinet som ska föreställa mitt hår gör kaoz med mig. Behöver klippa mig. Behöver färga skiten. Orkar inte. SNART RAKAR JAG AV HELVETET. Aaarrgggh.

tröttpåmänniskor.gif

Seriöst urflippad jävla psykologilektion idag. Känns även heeelt okej att min lärare i sagda ämne trodde att adhd och damp är samma sak... och well. Gifen demonstrerar hur jag kände mig (och förmodligen såg ut) under större delen av tiden. Eller ja, detta utblandat med hysteriskt kaffe-garv och den där hjärndöda jag-hör-att-du-pratar-men-förstår-inte-vad-du-säger-minen.
Jag borde ju vara van vid det här laget, med tanke på att jag haft samma lärare både länge och väl, men idag tror jag att vi uppnådde en ny dimension av flummig urskevning. Det var allt från och mellan gula, rosa, blåa, vita, svarta och gröna trådar intrasslade i den röda. Som vanligt med henne, visserligen.

I väntan på moderskeppet

Inte så överjävligt taggad idag. Men, såna dagar har alla. Dusch, film, chill och nya tag imöööra. Puss på er finisar, fattar fortfarande inte hur ni pallar att klicka in här bara för att läsa om mitt relativt ointressanta liv.

"Hjärtat mitt sitter på bröstet så jag knäpper jackan,
jag vill starta om programmet men disketten hackar"

VAD HÄNDER

Vet ni vad? Nej, det gör ni inte. Klart ni inte gör. Det är ju faktiskt bara jag som vet vad jag menar när jag säger/skriver "vet ni vad?", egentligen. Dumt uttryck.
MEN. Jag sitter och lyssnar på Skrillex. PÅ SKRILLEX. Som jag normalt sett skyr värre än pesten. Jag erkänner, med skammen långt upp i halsen, att de/han* har gjort någon låt som är liiiiite lite bra. Så. Nu har vi det uppklarat. Tack för mig, over and out och så vidare.*Har aldrig riktigt fått klarhet där. Är det en människa? Flera människor? Eller va? Huh...

HAH.

Inte för att jag har några. "They can touch our boobs...?"

Tjenixen magistern

Seriös jävla degdag. Satt i Gruvan ett par timmar och glodde på rararandom bilder, och nu sitter jag i min egen lilla gruva och gör exakt samma sak. Mitt liv är så fantastiskt intressant, right? Boka tatueringstid på torsdag, Stockholm på fredag. Taggelitagg. American Apparel, here I come!
Mitt förbannade jävla fitthelvete till internet dampar seriöst ur. Det gör jag med. Spenderade alltså första delen av dagen med att vara förbannad på skolans sega jävla datorer, kommer hem, och får spendera ett par timmar på att vara förbannad på mitt eget sega jävla internet. DAMNITTTTT!!!1etthundraelva

Det är alltså därför jag har så mycket dötid.

Det slog mig att jag har slutat hänga på flashback tjugofyra sju och följa varenda pyttelite läsvärda tråd slaviskt, och sen kom jag på att sidan i fråga nu för tiden suger
Tycker mig minnas en svunnen tid då nästan alla trådar var av diskussionsvärde. Nu svämmar det bara över av idioter och troll. Synd.

Damn.

Och fyra timmar senare är jag fortfarande så mätt att jag ej orkar leva

Stop

Oskamligt stulen från extravaganja
Nu ska jag häva i mig en kopp kaffe snorsnabbt, sen pizza med Cissie och Sanna. BOYAH

!!!

"Smile, listen, agree, and then do whatever the fuck you wanted to do anyway."

Alkohol hela långa dagen

Hade gjort mig redo för hemmakväll, men icke. Sandra a.k.a adopterad storasyster/festmamma kom och hetsade mig till öl (läs: frågade om jag skull med ut). Vad fan hade jag gjort utan henne egentligen? Första dagen på folkizzz '10 tog hon mig under sin vinge, kanske man skulle kunna säga. Jag var liten, rädd och kände inte en jävel. Spontanutgång är ze goddamn scheisse. Skål på er!

Okej, varför hamnar texten i mitten?!!?! RAGEQUIT. Hejdå.

I need these because of... reasons.

Upphittade på bästa 9gag.

Jag lever utanför rutan på livets kant

Cornelis + Organismen = bra skit. Fast det visste jag ju redan. Tänkte bara informera er om detta faktum.
"Jag vill förklara men ingen förstår ett dugg, jag går samma väg i labyrinten året runt"

Innan bläcket tar slut

När jag vaknade i morse var jag helt sjukt svartvit och kontrasten var megahög. Min mun var bara ett sträck... läskigt. Vet ej varför. Konstigt hur det kan bli, va? 
Går det för övrigt inte att ladda ner bra musik någonstans nu för tiden? Jag minns the golden days då det floodade över av bra sidor, men nu får man ta mig fan nöja sig med att tanka från youtube och dålig kvalite, verkar det som. Buhu. Får börja släpa med mig datorn och använda den som mp3. Betalar redan 49 spänn i månaden för spotify, och känner att 99 riksdaler är liiiite för mycket för den enda fördelen att kunna lyssna på mobilen. All "min" musik finns inte ens där, ju. Inte ens en bråkdel av den. Ledzen hezt

Någon form av TL;DR-demon verkar ha besatt min kropp, förresten. Förr har jag iallafall kunnat hålla mig kort om jag måste, men nu går det verkligen inte. Herregud. Ni får ursäkta mig och min inneboende demon.

Detta fält måste fyllas i

Sjukt (o)händelserik dag hittills. Kaffe och lite tv. Drömtydning också! Ack så flummigt och mestadels hokus pokus, jag vet, men så ruuuuligt. Jag menar, Freud sa ju att drömmar är vägen in i vårt undermedvetna, och det är ju faktiskt sant. Gör man det på rätt sätt behöver det inte bli så jävla mycket hokus pokus av det hela. Har fan kommit till små insikter om mig själv tusentals gånger på grund av drömtydning. Nu snackar jag alltså inte drömtydning av typne "om du drömmer om spindlar är du sexuellt frustrerad".* Läser man sånt är man ALLTID sexuellt frustrerad, arg, eller så kommer något bra hända. Lite samma sak som med horoskop.

Duscheliduscha snart och sen kanske städelistäda. Och MW3. Kommer vakna om två veckor med dreggel i mungipan och ba "Vad hääääände?"
Jag och tv-spel är en sjukt kick-ass-kombo, samtidigt som det inte är det. SÅ RUUULIGT, det med, men jag drar mig för att spela för att jag vet att jag inte kommer kunna sluta. Eheh. Spelar ingen roll om det är CoD, Alan Wake, Super Mario eller Sims. Poff, säger det, sen är jag i en annan värld. Döda döda döda äta döda äta döda döda äta-världen, för det mesta.


*NEEEJ jag drömmer inte om spindlar för att jag är sexuellt frustrerad. Jag drömmer om spindlar för att det är min största skräck i livet och för att jag har en sömnstörning. JÄVLA HOKUS POKUS. Som sagt. Idioti. Nu drömde jag om nått heeeelt annat än spindlar innat, men det händer titt som tätt. Ska sluta svamla nu. Pusshej.

Svammel. Borde sova.

Likt sättet jag blir varm och fluffig av skateboardpojkar kommer stickers alltid ha en mjuk och gosig plats i min själ. Jag älskar allt av konstnärlig anda, men det är klibborna som äger mitt hjärta

Denna kommer för övrigt från mina gamla hoodzzz, och inte ens gud har koll på hur många gånger jag promenat över det där övergångsstället. En bit upp ligger Sibylla, och två minuters promenix därifrån återfinner vi hederliga Gamla Gatan 8 och den fantastiska lägenheten på första våningen... saknart. Söndagsburgare i veggomodell och låsa sig ute på innegården, skrik och panik med Sussi och försöka klättra in genom ett minimalt fönster två meter över betongen.
På samma innegård stötte jag även på Dessie och Paow (jag bah namedroppar fjortisbloggar) en gång. Det var random. Minst sagt. De fjollade runt och fotade med en ölburk som stått där i veckor. Kan vara så att det var någon av oss som förtärde det ljuvliga humlet som en gång var i den. Intressesurfarna dampaaaaar

Detta fält måste fyllas i

Jag har råkat gå och bli lite småkär i Hop Louie. Fantastiskt begåvad jävla människa, den där
Bilden är stulen från gatukonst.se, som vanligt. Haha.
I övrigt har jag haft en helskön kväll med helsköna brudar.

ARGH.

Så här ser jag ut när jag biter på halsband. Om ni undrade.

Jag är relativt säker på att Malin har dött. Om det inte är det som är problemet är hon bara överjävligt svår att få tag på, så jag och Emma överväger att bombhota hennes hus och ta katten som gisslan. Då måste hon väl svara? Hoppas jag? Jag blir knäpp snart. Skyll på Meli ifall jag hamnar på Säter (tycker om dig ändå, även om det är svårare att få tag på dig än en taxi på nyår).

Pretty please

Någon som sitter inne på en lägenhet till lilla mig? Vi kan byta dem mot 250 av mina facebook-vänner (den delen I don't give a crap about). Känns det nödvändigt kan du få fyrtio till (den delen som gör statusuppdateringar om hur jähävla synd det är om dem). Är inte detta nog kan jag höja och kasta med några femmor och en askkopp. Tack på förhand.

Prima donna of the gutter

Ni får ursäkta den smutsiga spegeln, att jag ser ut som en efterbliven hyena, att min ena arm ser ut som en stump och att min hårfärg är lite funky för tillfället. Det är delvis kamerans fel, delvis toningens. Fuck ICA-toning. Tacka vet jag Goldwell. Och ja, det rosa glasögonmojset är ett halsband.
Tyckte att jag skulle fira det faktum att jag kan ladda upp bilder (äntligen) med en bild. Och det gjorde jag också. Jag är hungrig. Som vanligt. GE MIGGG MAAAAT.

Min ena vampyrtand syns lite såg jag nu! Jag har många gånger blivit tillfrågad om jag slipat dem. En gång var det till och med en okänd unge som frågade om jag, de facto, är en vampyr (detta var alltså under tiden jag hade svart långt hår och rockade rött läppstift cirkus hela tiden).
"Ja," svarade jag, "vill du känna på mina tänder?" Ansiktsuttrycket på ungjäveln var priceless. Skiträdd och fascinerad på samma gång... jag undrar hur många kidz jag traumatiserat med mina jävulskap.

P.S. he tastes like you, only sweeter. D.S.

It's possible to change this world

De kan ändra våra lagar, de kan spotta på de små människorna och de kan sparka på de som ligger ner. MEN DE KAN ALDRIG TA VÅRAN FRIIIIHEEEET

H3he

Ni vet den där reklamen för Lyxfällan? Det kanske ni inte gör, men ändå. De säger något om "tatuerar sig för lånade pengar och sen har de inte råd att betala mat till familjen". Det låter som jag om cirkus femton-tjugo år.

:(

KOLLA JAG ANVÄNDE EN SMILEY!!!!! Det betyder att detta är seriösa grejer.
Rest in Peace
It was a pleasure knowing you.
SOPA; it's fucking on.

I call bullcrap

Hahaha, det här är ju så patetiskt att det är roligt. Det kanske är rätt på någon punkt, men alltså... vissa saker är ju bara idiotiska.

"BELIEVE YOUR OWN BULLSHIT. Chicks do not look at your excuses and try to see if they're bullshit or not... because that's the logical thing to do, and chick are not logical."
Alltså, om en snubbe hade kört någon haggard-ass ursäkt på mig typisch "Alltså, jag kunde inte träffa dig igår för jag var så upptagen med att fixa den där jobbgrejen du vet... topphemligt uppdrag, får ej berätta något, men det har att göra med Palme-mordet" kommer jag INTE köpa det. Nu är det där ett extremt exempel, men alltså. Säg hellre som det är. "Jag kunde inte träffa dig igår, för jag fastande framför Starcraft" låter ta mig fan så mycket bättre.
"Make sure she gets the feeling that you have standards and that you are judging her based on them."
Well, I don't know about you guys, but... "gets the feeling that you have standards"? WHAT? Människor som inte har någon jävla standard förtjänar en gigantisk jävla käftsmäll. Och om någon idiot till snubbe hade låtsas dömma mig baserat på detta - eller dömt mig på riktigt, för den delen - hade jag garvat honom i ansiktet och sagt "synd för dig".
"To get a woman attracted/emotianally vulnerable, give her lots of emotions and feelings. Don't just make her feel good. Make her feel good, and angry, and sad, and connected, and astonished, and intrigued, etc."
Jag köper feel good, connected, astonished och intrigued men alltså... gör mig ledsen eller arg utan att jag känner dig och se fram emot en bitchslap eller elaka ord. Inte det du ursprungligen suktade efter, alltså.
"Don't be sexually judgemental in any way. A woman's worst fear is to be percieved as a slut. She will suck your toes and take it in the ass if she thinks you don't view her poorly for it (and she knows her friends won't find out)."
...behöver jag ens skriva något här? Den där standarden det talades om ovan. Ja, precis, den. Jag har också en sån. Fast att jag råkar vara kvinna. Tro det eller ej.


Det här är ju seriöst Barney Stinson-bullshit. DET FUNKAR INTE I VERKLIGHETEN. Ren och skärjävla idioti. Finns det på riktigt människor som får ligga baserat på detta och annat crap av The Game-typen? Finns det på riktigt människor som ens försöker? /tappar all faith till det manliga släktet (och kvinnliga, om det faktiskt funkar).

Hold ya head

"When I die, fuck it, I wanna go to hell, 'cause I'm a piece of shit, it ain't hard to fucking tell"
Lite skelig åsååå. För övrigt är jag så kaffesugen att jag vill lägga min och grina, men då klockan börjar bli sent får jag ej njuta av det mörka guldet. Buhu. Och dessutom är jag rätt säker på att jag förfrusit mina kinder... yay.

Mitt närminne är ett minne blott

"Specialiserad på verklighetsflykter, hör du det? Jag somnar aldrig nykter."
Det dom har, det har dom i Las Palmas.
Fail på att det står "Biggie smalls" med Juicy förresten. Lol och så vidare. Eller så är det människan som sa det som är fail, hon ser inte så hardcore-mega-gangstah ut direkt. Inte för att man behöver vara det, så nu ska vi inte vara sånna.

Nu ska jag ut på en såndär hurtbulle-promenixnax igen. Tjolahoppla och tjingelingtjong.


FUUUUUU

Man kan ju bli lagomt irriterad på att under de två åren jag pluggat på folkiz har de inte haft en enda jävla kurs som attraherat mig. Och när jag väl slutar, då jävlar tar de in the big gunz... eller så kan man välja att skita i det/skaffa jobb, lägenhet och liv. Jag planerar att göra det sistnämnda.

Vill se the Rum Diary. Planerar att använda den som inspiration för den kommande filmen om mitt liv. Spånar fortfarande på namn; just nu lutar det åt the Beer Diary (den som skriker rip off slår jag) eller the Fuck Up. The Walking Dead hade varit passande, det med, men den där jävla zombieserien stal det innan jag hann copyrighta.

Pretty sure, yeah

Real talk.

Bild så jävla orelaterad till text att det är unbeliveable.
Jag har kommit på en grej. Det finns inget mellanting för mig. Antingen gör jag allt eller inget. Antingen har jag inspiration som skulle räcka till tre hela jordklot eller så har jag bara motivation nog till att sitta stilla på en stol och stirra in i en vägg. Det finns ingen därute som sitter på lite kuckilimuckmedicin som gör att jag kan chilla där i mitten någonstans? No?

Bitching and whining

Bittra jävla kärringjävel. Näe, låt kidzen/ungdomarna/twenty-something-folket sitta inne och spela tv-spelen ni OCKSÅ gnäller på.* Jag trodde vi hade kommit över hela skateboarding is a crime-grejen? Ska vi gå över till snowboarding nu eller? Näe, ligister och hulliganer är varenda jävel. Right?
Klicka här för att lyssna dig igenom nio minuter av dryg bitterfitta med dryg röst. Skador i färgen på nya räcken, my fucking ass


*För dessa spel gör en SJÄLVKLART till en barnamördare som springer runt med k-pist på Sveriges ack så fredliga gator och massmördar/våldtar kvinnor och pensionärer. Det är klart. Sånt är det absolut enda jag sysslar med på fritiden.

Bästa

Och idag fyller världen snyggaste och bästa Cissie tjugotvå hela år här på jorden! Tycker att vi alla kan stämma upp i skönsång för att fira detta. Idag är ingen vanlig dag för det är Cissies födelsedag, tjoho! Bilden har jag, som den äkta tattaren jag är, kopierat från hennes facebook.

Bara massa skit

Okej, why the fuck kan jag ej ladda upp bilder? Blir hemskt upprörd. Verkar som att ni får leva med kopierade bilder ett tag. Det ser så trrrhåhåkigt ut utan bilder. Oh, well.
Hittade en av mina favoritparfymer för hundra spänn nere på stan (klad tjej) och köpte tre bomullstrosor för priset av två (osexig tjej). MEN LIKA GLAD FÖR DET ÄR JAG då människor som skulle få se mig i dessa ej är tillgängliga för tillfället. Moraboyz, y u no schnygga som fan?

Gick för övrigt runt med öppen jacka + skjorta utan linne under. Glapp mellan knapparna, och visade därmed mer hud och BH än vad jag är riktigt bekväm med.

True story

Back me up on this, guys.
Ner på stan med mor en sväng. Tjilevippeeeen

Jag jobbar inte nio till fem

...för då sover jag. SÅ JAG RULLAR.
Puss på er.

Jag jobbar på't

"Get dirty. Get fucking filthy. Get poor, get off your ass. Get desperate, get dangerous. Get vilified, get vile. Get romantic. Get fucked, get moving, get productive. Get pro-active. Get started. Get your own life. Get doing something. Anything.
Because before you know it you're fourty with kids, a mortage, and responsibilities that cause your fun to come second. So before cancer, before children, before fifty hour work weeks, before back and knee problems, before school loans, before you lose your sense of humour...
Fight.
Fight and fuck and run and smile.
Smile because the older you get the less you will. So, yes, quit being such a goddamn pussy, because bitching and whining and worry never made anything better."
Ni får leva med gammal bild då jag tydligen inte kan ladda upp nya? Eh. Välkommen in i min näsa, hur som haver. Det är rätt mycket snor och möjligtvis lite blod därinne nu, men ni kanske tycker att sånt är mysigt? Jag lovar att inte dömma er.

So damn cold, like twenty below

Har hunnit träffa Melimelutt en sväng och vi har peppat Stockholm så att förväntningarna helt plötsligt went through the roof (= ej bra, screw höga förväntningar). Nu ska jag vara sådär dryghurtig och dra mig ut på promenad i snöstormen, och ni bah VA SKA HON RÖRA SIG? I SNÖN?! PÅ RIKTIGT? SHIT, HAR HELVETET FRYSIT ÖVER ELLER WHUUUT?! HAR HON SLAGIT I HUVUDET? Japp, caps är nödvändigt.

JUST DO IT.

Klicka "Not in the US?". Fyll i mailadress. SÅ ENKELT.

Expression

'
gatukonst.se


"Why do you paint in the streets?"
"It's all about freedom. The streets belong to us - you and me. We have a right to decorate them."

Ghosts n' stuff

Jag har inte bytt musik på min iPod sen innan jag bodde Örebro, och dit flyttade jag när jag var femton-sexton. Bara liksom... fyllt på. Typ två gånger.* Startade den nyss och HERREGUD. Om ni inte hör av mig på någon dag har jag most definitely drunknat i både jobbiga och bra minnen/sitter och vaggar fram och tillbaks i något hörn och dör nostalgidöden.

*När the wonders of technology nådde mig i form av android-telefoner jublade jag av lycka och kastade allt vad Apple heter åt helvete. You see, jag skaffade min första iPod när de fortfarande var stora som tegelstenar och blev därmed efterbliven när det kommer till mp3or.
Det är så Apple jobbar, tydligen; hjärntvättar folk till att bli totalt inkompetenta när det kommer till att använda andra företags produkter.

Det går bra nu

Snubblade nyss i trappan och spillde nudlar och vatten över hela mig. Helt otroligt att jag fortfarande lever med tanke på hur min vardag ser ut - det är dörrar/andra föremål som springer in i mig, stenar/pinnar/kanter som lägger krokben för mig, cyklar/skateboards som kastar mig sadeln/brädan och diverse andra saker som försöker lönnmörda mig lite titt som tätt.
All logik i världen säger ju att jag borde ha trillat av pinn för länge sen, särskilt med tanke på att jag har en fallenhet för att utsätta mig själv för fara. Det ska klättras, hoppas, åkas och allt så snabbt som möjligt i kombo med enorm klantighet och otur.
MWAHAHA JAG TROTSAR UNIVERSUMS LAGAR. Fuck yeah! I'm awesome.

Fucking fuck

Fuck off, fuck him, fuck her, fuck you, fuck that, fuck it, fuck me

READ

Stop SOPA!

-

http://sopastrike.com/

Det här med att vara livrädd

Tror ni jag kubbade upp för trappan inatt? Jääähävligt snabbt gick det.

Ooohh... crap.

Okej, I'm freaking the fuck out här. Något buffade nyss på dörren. Kan ha varit kattjäveln som diggar att skrämma skiten ur mig, men kan även ha varit en seriemördare/rapist som planerar att våldta mig i femton dagar innan han slicar av mitt skin med en osthyvel och syr en skjorta av det.
Jag är relativt säker på att det är det senare alternativet och kommer därav aldrig mer lämna detta rum. Han står nog där utanför och väntar. Alternativt har han gömt sig i ett av de tusen mörka rummen utanför detta mörka rummet (ni som varit i min källare fattar vad jag dillar om).

Det är lite olyckligt, då jag är dödligt kissnödig och tyvärr inte befinner mig inne i ett badrum. HJÄLP MIG. Jag är en väldigt unhappy camper just nu.

Jag har odlat en skev mustasch.

Har tråkigt. Löser det såhär. Det funkar väldigt dåligt. Mustasch är en väldigt konstigt ord att skriva; det är liksom alltid något som ser felstavat ut, hur rätt den är.

Jag lovar dig att det är som en rysning

Jag vet att ni redan vet att jag vet att Organismen är bäst i världen. MEN ALLTSÅ. Aaargh. Lyssna för fan, helt otroligt. Och om ni vägrar klicka på play läs texten iallafall för alltså... AAAH. Kan ej beskriva hur mycket jag älskar den här låten. GENIALISK. HELVETE. JAG VET EJ VART JAG SKA TA VÄGEN.

"Vi kanske passerar varann och blickar möts, och hjärtat slår ett extra slag, man får en inre röst;
Kan du vara rätt för mig, kan du vara den för mig? Kan du vara den som kommer stå här när dom vänder sig? Kan vi hitta varandra, så kan jag finnas för dig, så kan du finnas för mig, så kan vi finnas tillsammans.
Så kan vi vakna varje dag ihop. Ruckel eller slott, vi har varann så skit i var vi bor; vi bygger upp en framtid, vi skaffar barn ihop. Kan prata ut om allt så fort som något tar emot. Vi skrattar, vi suktar, vi älskar, behöver du mig? Vi lever, vi firar, måste jag dör jag för dig.

Vi kanske börjar hata allt vi älskat och skriker åt varandra hela dagar; du kan dra nu, packa väskan! Vi kan skilja oss, vi kan sen gå skilda vägar. Du får barnen, du får huset, jag får inget, jag får fingret.
Vi kan bråka ända tills våra barn blivit vuxna, och vi har blivit såna som vi har hatat och fruktat. Tänk om vi inte längre tål varann, och varje hemlighet har blivit ammunition för att slå varann? Och alla mätarna på instrumenten står på noll, och att vi ägt varandras hjärtan inte längre spelar någon roll?
Vi kan avsky att vi ens behöver ses ibland, du ångrar att du ens från början ville ge din hand"

Vad som än väntar oss när vägen tar slut

Normen kan dra åt helvete. Att vara normen är motsatsen till frihet och friheten är att vara levande.

Pizza boxes making trails straight to the bed

We'll end up numb from playing video games, and we'll get sick of having sex
And we'll get fat from eating candy as we drink ourselves to death

Awesomeness

Idag köpte jag en awesome tröja. Presentkort är räddningen när man är klädgalen, och H&Ms herravdelning bjuckar fan på trevliga överraskningar ibland.
Något annat som är awesome är Sanna & Ellan; om en "normal" människa kört ett "normalt" häng med oss hade h*n nog blivit inlagd på mentaljukhus efteråt.

I ain't heard of him, but I know he heard of me

Jag vill flyttaaaa och inreda lägenhet precis som man vill (men det får man ju inte. Man får fan inte göra nått längre). Hade varit så jävla ballt att ha ett helt vitt rum och köra en "street art-vägg". Med mängder av klibbor och stenciler. Om ni ej noterat det än känner jag en enorm förkärlek till just klibbor och stenciler. Kanske borde börja göra stenciler med mig själv på (för er som har mentala svårigheter och svårt att uppfatta; ironi)? Ja! Skitbra! Massa Sahror(?) överallt. I'm watching yohohoou... haha. Hade varit nått. Nuuuu ska jag leka med Sanna och Ellanbellan en sväng.

The kids are disco dancing

Första gången jag hörde den här låten hatade jag den. Men (för det finns alltid ett men), sen insåg jag att den är PERFEKT att fuldansa till. Speciellt den här versionen (-> spotify). Helt otroligt - jag kan köra den på repeat riktigt förbannat länge medan jag skakar arsle/skuttar runt/viftar med armarna/ser ut som en jävla vettvilling. 

Här. You'll thank me later, när den där förtäsliga städningen förvandlas till fetaste ensamfesten.
"Singing 'oh, the glory days are gone, but everything's ok; cause we still love our sex and drugs, just like the good ol' days'"

Sad eyes and a hungry heart

Random heartbeats and silence surround me tonight.Running in circles and spin around
Flying high and hit the ground
Wish I could look you in the eye and tell you everything's fine

Fuck yeah

Fuck både PIPA och SOPA. SOPA är ju long gone, men PIPA är kvar... same shit, different names. Reddit går ner i protest också. Wiki lär ju märkas mest, men det är gooooooood att fler gör något. BOYAH. Och nej, om det går igenom kommer det alltså påverka så mycket mer än bara piraterna. Artikeln är från dagensmedia.se.

"If you're not ready to die for it, put the word 'freedom' out of your vocabulary"

Jag gör bokstavligt talat sönder mig själv.

Alltså, när jag blekte håret häromsistens (färgen jag har nu sparkar rätt mycket arsle, thank you very much) fick jag ett litet sår i bakhuvudet. Antar att min hud inte diggade att bli dödad av väteperoxid. Detta såret har blivit lite större för varenda jävla dag som gått, då jag är en av alla människor som ej kan låta bli att peta på skorvar. Äckligt, jag vet - lev med det. Och låtsas inte att ni inte gör det också... jag vet mer än ni tror, era nasty små fuckers.
Hur som haver. Måste komma på ett sätt att sluta pilla. När såret inte är synligt blir det ju ÄNNU bättre, för då kommer heller inget ärr att synas! Fantastiskt. Men, snart kommer hela min skalle vara en sårskorpa. Måste.sluta.pilla. Kanske får limma fast händerna i knät? Kedja fast armarna i sängen (inte mig emot)? Klistra fast en mössa på huvudet? Raka av håret och sätta plåster på skiten?

-

"Mostly I'm afraid of life
afraid to love
afraid to suffer"


Gammal postsecret.

Can I kick it?

Yes, you can No, you can't.
Jag tog mig friheten att bygga om bilden lite.
Måste komma över mina obotliga skräck för att använda nya skor. Förra helgen vågade jag mig ut på krogen i mina nya vita Reeboks (freestyle highs är heliga för mig, och jag återvänder till dem hur mycket jag än försöker hålla mig borta).
Jag vågade inte titta på dem förrän i fredags, då jag var livrädd att det blivit trampade på/sparkade på smuts med/ovårdsligt hanterade av en fyllerist (läs: mig). De hade klarat sig finfint, men... det tog sex jävla dagar innan jag vågade undersöka saken. Ångesten var brutal. Terapi, någon? Ja? Först sova, dock.

Lite tråkigt och så.

Har nu ätit vitlöksbröd som att morgondagen ej existerar. Det luktar fucking fresh här, kan jag lova.
Imorgon tänkte jag skaffa mig ett liv. Om det fallererar bokar jag en tatueringstid istället. Sätter mina (obefintliga) ca$h på det senare alternativet. Prioriteringarna ligger rätt till i min värld; mer pengar < mer tatueringar. Mo' money, mo' problems, ni vet... jag är så jävla thug *zarkazm*

I don't need brighter days.

Ni vet den där känslan man får när man hävt i sig två energidrycker på en kvart och sitter i ett rum med väldigt begränsade aktivitetsmöjligheter, förutom en digitalkamera och kedjerökning? Ja, precis den känslan. Hence the ugly fotografi ovanför.
Facebook-drama kan för övrigt vara dagens roligaste/mest tragiska. Alltså, människor... jag sitter och följer det hela på avstånd och käkar godis - lite som bio. Småfnittrar åt idioter som går rakt in i fällan när andra idioter provocerar dem. Fucktards (nästan) allihopa. Roliga fucktards, dock. Ehe.

Vi har det bra, vi här nere i källaren

Okej, jag erkänner. Kan vara så att jag är lite rastlös.

För er som aldrig befunnit sig i min källare kanske undrar vad fan det är som hänger på väggen bakom mig. Det är lite av en gästbok, skulle man kunna säga. Folk får helt enkelt lämna både onyktra och nyktra små meddelanden där om de känner för det. Den bjuder på en hel del guldklimpar, må jag säga.
Några fina exempel på detta är "LISA SÄG VAGINA!", "Fuck you and fuck Elli too", "Boobies!", "SÄLHORA" och så vidare.
Och nej, jag har aldrig hävdat att varken mina vänner eller jag är särskilt anständiga. Eller mogna, för den delen. Lika bra är väl det; onödigt att sluta vara barnslig, amirite?! Tänker inte bete mig "vuxet" bara för att jag är nästan är tio år äldre än tio.
Ooooch så hade vi det avklarat! Tung sten som lyftes från mitt bröst... fast, näe.

Woho!!!

Jag tar tillbaka allt jag skrivit i de två arga inläggen om min dumma kropp. Min kropp är FANTASTISK, då den på något mystiskt sätt har healat sig själv från dödlig smärtosjukdom inom loppet av några timmar. Nu ska vi inte ropa hej innan alla broar är passerade, men ändå! Efter lite tips och goda råd från Melimelutten är jag heller inte övertygad om att jag kommer dö. Yay! Så lätt blir ni fan inte av med mig, hörrni.
Nu; vitlöksbröd. Om nom nom.

Jag tror mitt hjärta blöder

Bästa spelet sen... well, någonsin, och det har bestämt sig för att sluta fungera på min dator. Kan under vissa omständigheter njuta av en runda Plants vs. Zombies mer än de flesta FPS-spel med supermegagrafik, miljontals vapen, och en jääähävla massa pangpang. Och jag rådiggar FPS, supermegagrafik, vapen och pangpang.
Döden.
Det här vill jag inte riktigt gå med på. Alls.

Fuck this shit

Kom på mig själv med att googla symptom. Vid detta laget borde jag lärt mig att detta är ett galet stort no-no, då jag VARENDA JÄVLA GÅNG min kropp/mitt huvud bestämt sig för att spexa till det lite extra varit bombsäker på att jag drabbats utav någon hyperovanlig/exotisk/livshotande sjukdom (sjukt lång mening... whoa). Detta är inte bra alls, och jag är nu säker på att jag faktiskt är döende. På riktigt. FAREWELL, CRUEL WORLD.


Döda mig bara.

Är rätt säker på att jag är döende. Vad kan jag möjligtvis ha gjort för att förtjäna denna hög av ickefungerande bodyparts till kropp? Var jag kanske en otrogen seriemördare/djurplågare i ett tidigare liv, och är därmed dömd att leva detta liv fångad i en kropp byggd av reservdelar?
Är det inte träningsvärk är det migrän, annars ligger jag i fosterställning och grinar av illamående och magknip, är det inte det försöker min livmoder döda mig innifrån, eller så dampar varenda led jag har i benen och fötterna ihop för att jag spenderade en stor del av min barndom i en danssal/två jävla år på frisörprogrammet i fel skor och oergonomiska ställningar. Men ibland får kära kroppen ett motherfucking kioskmongo-ryck och bestämmer sig för att nu jävlar ska vi testa något nytt och spännande, så att hon får lida lite extra; något utöver det vanliga liksom. Jippie fucking yay! Snart får jag väl AIDS utan att märka skiten och dör knall och fall.
Over and out, ska nu dricka red bull och kaffe tills jag ej minns vad jag heter. Då det är måndag morgon är alkohol tyvärr inget att överväga, så man tager vad man fucking haver. Ja, jag är sjukt upprörd, om ni inte noterat detta vid det här laget. Har sovit alldeles för få timmar inatt, då jag var rätt upptagen med att vrida mig i krämpor/grina av smärta.


"We're boys and I love you, but bro..."

Det här kan vara det absolut roligaste jag läst i hela mitt liv. Nästan, iallafall. Tårarna sprutade mellan fnitterattackerna och mitt hysteriska skratt lät som det kom från en jävla lama. Vet ej hur lamor låter, egentligen, men chansar på att det är ungefär så. Herrejösses. Kan ej andas ordentligt.

Hallelujah!

Jag har chips och dipp! Praise the motherfucking lord! Lyckan är gjord och mitt liv känns nu fulländat. Jag vill tacka min mor som inte behöll dessa onyttigheter för sig själv.

Nostalgi.

"If you're wondering if I want you to, I want you to; so make a move 'cause I ain't got all night."

Today I don't feel like doing anything.

Precis sådär som söndagar ska vara
Tryckte i en ny (eh, lånad) töjning igår också, en sexa. Det börjar hända grejer nu ahah. Har tagit sin lilla tid... lol. Men lika bra egentligen; tänder inte direkt till av tanken på spräckt öra. Funderar på om jag ska stanna vid tolv eller plåga vidare till fjorton. Puhh, otålig.

Sexigt

P-huset Anna Malmoe Sweden
Från fotolog. Är dock störd på att det står pirat och inte pirate. Eheh.

Barn är fan smartare än vuxna

...men jag tycker fortfarande inte om dem speciellt mycket.

"Alla djur kom till jorden före människan. Djuren levde i lugn och ro tills människorna kom och gjorde vägar, hotell, hus och kondomer."
"Ungefär som en lavin där du måste fly för ditt liv." Om hur det känns att bli kär.
"Så flög Jesus upp till himlen, och där träffade han Jesus och sitter nu på sin egen högra sida. Det är helt omöjligt att begripa och ingenting att bry sig om."
"Jag tror folk var lyckligare förr i tiden. I alla fall såg det ut så. Idag blir barnen tvingade att skratta och se glada ut."
/random kidz

I want this.

Fuck yeah Nike. Blir det mer jag än den här? Skulle inte tro det, va.

Sveriges smalaste tjockisar

Pratar med Lisa via facebook-chatten. Hetaste ämnena är hur panka och hungriga vi är. Uttdrag ur samtalet;
Jag: "Ååååh chili cheese... om nom nom"
Lisa: "Jaaaaaa. Jag vill ha chips och dipp så jävla mycket..."
J: "Ååååååh GOTT"
L: "Sourcream and dill med vitlök, chili och lökdipp... eller osttortillachips med ostdipp..."
Och så vidare. Har skrivit om mat i tjugo minuter nu. Seriöst är jag rätt säker på att meningen med livet är att äta MÄNGDER av mat. Och MÄNGDER av ost (smält sådan, preferably). Och vitlöksbröd. En jääähävla massa vitlöksbröd. Min mage skriker på mig att den vill utfodras med fettig och ostig deliciousness.


Hur söt?

Tar mig friheten att ladda upp den här gosbilden på Melimelutt från i somras. Bara för att den är så jävla söt att jag dör lite.

Haha...

Vem fan bombhotar donken i Mora liksom? Ahah. Skulle vilja veta vem som är masterminden bakom detta och slå honom på käften lite, då jag var supersugen på en cheeseburgare inatt, men ej kunde få en då det var stängt. Jävligt onödigt, va. Jag var ju hungriiiiig!
Nu kaffe och dusch så att jag kan se till att bli mänsklig igen. Just nu ser jag ut som femtioelva svåra år, alternativt crackwhore som rymt från en bordell.

Hora

Fittkukshelvetesjävlavidrigaäckelslyna.
Och priset som mest emotionellt efterblivna ungdom i Dalarna (Sverige kanske, till och med?) går till fröken Althén. Jag vill tacka min familj och alla som fått det att snöa konstant innuti mig.
Sängen. Behöver sängen. Ingen aning om varför jag skriver... haha. Förbannat roligt har jag haft, hur som haver.

Gangsta

Kände mig rätt scary idag då jag gled förbi de oskyldiga barnen @leklandet. Var klädd i galet stor hood med gangsta-huva, ryggsäck fylld med öl från Adidas anno '89 (ja, alltså, ölen var ju inte från Adidas '89), solglajjor och vita kicks. SÅ JÄVLA FARLIG. Nu ska jag öla. Pöss och nyp i stjärten osv.

Tribulations

Jag letar inte problem, problemen letar upp mig
Chillar, skrålar med i awesome musik och dricker Cola i väntan på Lisa och Meli. Här ska det bärtzas! Fina grejer. Börjar bli lite lagomt otålig/rastlös då jag ej rört mig många meter idag. Setat som fastklistrad med arslet i soffan nästan oavbrutet sen tolv... överväger att måla naglarna. Intressesmurfarna hoppar sönder allt i närheten och klättrar på väggarna. Det flyger dessutom intressebollar genom luften. HELT URFLIPPPPPAAATTTTT

True story

"Before sex, you help each other get naked. After sex, you only dress yourself. Moral of the story; in life, no one helps you once you're fucked."

Danananana Batmaaan

And not a single fuck was given that day.

Seems legit.

Oh yay! Enligt ett sms jag fick nyss har jag vunnit $2 000 000 000 i freelotto mobile promo. I'M A RICH BITCH! Nu kan jag leva det ljuva livet. Unemployment, my ass - just turned to funemployment! Fantastiskt... eh.

Lycka i kartong-format.

Bästa smset någonsin mottaget; "nu kommer vi med pizza." HOLY FUCK. The awesomeness är genom taket, av kroken, och alla andra sätt att säga att något är... ptja... genom taket. Ingen större logik i detta inlägg. Men, sensmoralen är iallafall "Ät pizza. Det är gott."
En annan bra grej: igår försvann alla mina spellistor av "någon" anledning (ja änt bitter) och förtvivlan var stor. FLERA ÅRS MUSIKSAMLANDE SOM GÅR UPP I RÖK. Bara så där. Poff. Men, då jag är värsta pro-megahackzzZo0r har jag på något vänster fixat tillbaks dem. Jag är så jävla fantastisk. Dunkar mig själv på ryggen och gör tummen upp åt spegelbilden. BOOYAAAH

I min lilla hjärna är det hysteri

Ser galet härjad ut och mitt ögonbryn har ett sår. Sjukt gangstaaaaahh... eller? Eheh. Skulle vara lagomt jobbigt om det blev ett ärr. Vajjert liksom. Är superhongriiii också. Kind Sir, would you please point me in the direction of the smörgåsar and dusch?
Vet ej vad som händer. Det är kalabalik i hjärnkontoret, så att säga. Känns som någon har hällt klorin i min hjärna och skakat om. Trevlig känsla.

Bättre än hockey.

Galna killarrrrr. Känns som att det finns någon form av dödsönskan här... haha. Awesome hur som haver

But I'm dying in a city called look at me now

Don't ever forget to put misery on the guest list
Sippin' on a memory for breakfast

I used to run wild like a child of thieves,
now I breathe quiet in a pile of leaves
Atmosphere, Atmosphere, Atmosphere.
Tack för att ni finns.

Pippaaaa?!

Chillar med mina siamesiska tvillingar. Två av dem är konstant upp och nervända, måste vara rätt jobbigt
Och nej, flätan (flätorna...?) är inte så jävla cpmörk som den (de...?) ser ut att vara.  På tal om sjölejon tror jag att det spökar nere i källaren. BUHU. Sminka sig, var det ja. Inte lätt att vara disträ.

Up up & away

Lalala fixa lite smink på halvfart, bra musik och en energidryck på det
Har fått i mig så mycket koffein idag att snart förvandlas till ett skakande litet nervknippe med ett gigantiskt hjärta som dunkar femtusen slag i sekunden. Är väl så det ska vara, har jag hört!

Does whatever a spider can

Såhär roligt har jag just nu.
Ni får ursäkta min lagomt lamea uppdatering här. Har ej något schmexigt att skriva om (inte för att jag har det i vanliga fall heller... men, ja), så det blir lite tomt på ovettigheter. Mitt Spiderman-halsband är awesome, förresten. Det är nog det smycket jag ägt och använt längst, haha...
Femtio spänn på h&ms barnavdelning för fem-sex år sen. Bättre än allt guld och silver i världen, ska ni veta! I perioder har jag tappat bort det och varit lika jävla förkrossad varje gång. Men det har alltid dykt upp igen, och det var exakt det halsbandshelvetet gjorde häromdagen. Lyckan var oändlig. Jag svamlar. Ironiskt att jag har superfobi för spindlar, men rådiggar Spiderman. Fortsätter svamla.
"Whenever there's a hang up, you'll find the Spiderman"

Vet ni vad jag vill göra?

Jag vill dansa på sommartorr asfalt i lila sneakers, solglasögon och jeansväst

Girls girls girls

Är megatjejig med Ellan; hår- och klädprat. Sånt behövs ibland det med!

And I'm on my knees

Spare me your judgement and spare me your dreams
'cause recently mine have been tearing my seams
I sit alone in this winter clarity which clouds my mind
alone in the wind and the rain you left me
It's getting dark, darling, too dark to see

We are all looking for love

not really sure what she lookin' for, but like
she knows that there must be more to life
-
I wasn't meant to be trapped like this, physically and mentally

Hakuna matata

Teaching kids to run away from their problems since '94.


(Det är oooord som är bra!)

AHAHAH

Kommer ni ihåg Feven? Eller var det bara jag som lyssnade på henne? HAHAHA. SÅ DÅLIG. HAHA. Bränn behån osv.

If only

Vinterdeppen är påtaglig. Dör här, sakta men säkert
Jävla skitliv. Jävla skitårstid. Jävla skitsnö.
Så jag blundar och låtsas att det är sommar, att jag chillar järnet i en park och att mitt hår är blött för att jag nyss blivit kastad i vattnet

Haha...

Gult, rött och brunt hår är the sheisse, har jag hört. Hetaste trenden liksom!

H2O2

Man lever bara en gång, sa jag och kletade i blekning i hela håret. JAG BLIR BLOND NU! Fast näe. Skulle inte tro det va. Dock kan det bli intressant att se höbusken ser ut när jag sköljer ur det förrädiska, blåa kletet... just nu är jag någon sorts blandning av red/orange/yellowhead. Fint dä.
Jag är relativt carefree till när det kommer till behandligen av mitt hår, med tanke på att jag gått frisör och vet hur jävl åt helvetet det kan gå. Oh well... som sagt, man lever bara en gång. Att misshandla håret med mängder av väteperoxid är tämligen icke-riskfyllt, jämfört med mitt övriga liv. Eheh.

OH?!


It hurts so good.

Om jag inte får tatuera mig igen snart kommer jag bli galen. Ifall ni undrar. Känner mig naken. Lite som i de där drömmarna när man trallar runt helnäck på Ica och håller på att skämmas ihjäl, men envisas med att inte avlägsna sig från affären.
Fattar inte hur man kan känna ett så starkt behov av att göra något som är relativt otrevligt, långtråkigt och obehagligt? Klart man ska betala alldeles för många hundralappar för att bita sig i läppen i ett par timmar och klämma ur sig små "aaaeehej alltså jag överlever" varje gång man får frågan "går det bra?" när man egentligen med jämna mellanrum vill ta tag i nålen och trycka in den i tatuerarens öga. Tusen lång mening. Rökakollapåfilmdöångestdödensovaja.

Snart förändras allting

har hört min inre röst skrika ta mig härifrån

True story.


Undan för pundarn

Skriker, slår, och svär och stör dig om du står i vägen för mig.

Fuck the world

Det här är konst.
Det här är vandalism.
Måste nog röka nu. Är upprörd på... allt. Fuck this. Hatar världen, älskar cigg osv

In the place to be

Skulle inte banga lite sommar
Haggard bild, men vet ni vad?! I DON'T GIVE A FUCKING FUCK. Moahah. Faktiskt ingen aning om vem som tagit den. Ett spöke? Och mitt hår ser orange ut. Tralala

/ragequit

Slut på cigaretter, kallt ute och massa snö. Tänkte att det vore skönt med en promenad till macken, men sen kom jag på att det är vinter. Ska träffa Meli vid sju och får gå röksugen tills dess... inte taggad. Just nu sitter jag i min ensamhet och blir arg på ungefär allt. Senaste utbrottet var på fula facebook-fjortisar med bekräftelsebehov deluxe* och laddar upp bilder som kan klassas som porr. Sånt jag tar med ro i vanliga fall, men ragear loss över när jag är i behov av nikotin.
Sen kommer fjortis-boyzen och bah "ligga?" och b-rudarna bah "ihihihi neiiii ville bara att du skulle säga att jag är het så att min attentionwhore-kvot är uppfylld idag <3<3<3"
Kan de inte bara växa upp och fatta att DE ÄR SÅ JÄVLA PINSAMMA

*Ja, jag är medveten om att alla har någon form av bekräftelsebehov - det är bara mänskligt. Jag menar, jag och resten av halva Sverige bloggar, horar runt på krogen och laddar upp bilder på facebook av en anlednining. MEN JAG VILL INTE SE TRETTONÅRIGA BOOBS ÖVERALLT. Där går min gräns.

Och nej, jag är inte avundsjuk. Jag får ligga om jag vill. Behöver ej flaunt my stuff, så att säga.
Och nej, ingen ska ta åt sig av detta - är bara upprörd över att världen om cirkus tjugo år kommer styras av tjejer vars enda kunskaper består av att kunna svanka, trycka upp brösten och ackompanjera skiten med ett alldeles ypperligt duckface.
Killarna, för den delen, är ju inget att hurra över heller. "EHEHE jag kan ej skriva på svenska även om jag bott här hela mitt liv, fattar inte ett ord engelska och vet inte vad 1+3 är meeeen det gör inget för jag vill bara hinna skaffa så mycket klamydia jag kan innan jag dör"
Well, guess what? Du kanske är ball nu med dina IG;n i alla ämnen, men när du ska ut och skaffa jobb är du KÖRD. Och när du sover i trappuppgångar kommer du fan inte få någon fitta.

Chilldillar

med saken jag pussas med på bilden.

Calling the youth some vandals

Jag gillart

FML

Träningsvärken är puts väck, men nu har jag ont i brösten istället. AAAaaRRRggggHHHHHHHHHHHH
Tror att min kropp vill döda mig

True story


Jag har skrivit mina regler

Du frågade vem som förstört mig och jag gav dig inget svar

Fy.

Försöker ändra ze privacy settings @ ansiktsboken. Det går inget bra. Tror att Zuckerberg och kompani kanske VILL att hela världen ska veta allt om mig. Men det kan ju ändå inte stämma, eller hur...? 

Fan vad jag hatar facebook egentligen. Så dumt att vara så pass beroende av en jävla sida på internet. Jag har relativt "lite" vänner* men skulle enkelt klara mig med typ tjugo. Pratar med ungefär tio av dem regulbundet. Vill ta bort, men det vore ju ungefär socialt självmord. Och så mycket dötid! Otroligt. Om jag avaktiverade skiten kanske jag skulle hinna... ptjjaaa, jag vet inte... ha ett liv? PUH DUMMA. Saknar lunar, typ. Ahah. *KjamizzZZz*


*Rensar alltid när jag ligger runt trehundra-sträcket. Hur många av dem känner jag liksom?

Lazy

I min hjärna;
När jag får pengar ska jag köpa massa übermegasnygga kläder, sluta vara en slacker, fixa håret på något ballt urflippat sätt, köpa überawesome smink och sen ska jag bli SJUKT SNYGG (bam, du är nu en ny människa). Så ska jag köpa massa nya objektiv och börja använda kameran oftare, sen kommer det dyka upp en lägenhet under näsan på mig! Bara sådär! Från ingenstans! Sen simsallabim är jag en supersnygg, asbra (och rik) fotograf med awesome lägenhet. Sen ska jag börja måla igen också, och bli tyyyysen bra på det med. Och vips så är jag konstnär som säljer tavlor för miljoner!!! WOHO. Det går bra nu. Dessutom hinner jag rädda världen på fritiden.
I verkligheten;
Öl och bakispizza. Kanske en cheeseburgare eller femtio, också (bam, du är nu fyrtio, fattig, gravt överviktig och kan ej minnas din ungdom).

Gammal bild och sådäraaaaa. För lat för att ta upp kameran. Till och med för lama egopix. Ehe.

Hehehehiiihiooouuuhahaha

"Dom kan knulla din vänner, dom kan svika sina löften och dom kan trampa och bespotta dig när du fallit i strid men dom kan aldrig ta din FRIIIHET!!!"
/taget ur randomtråd om en b-rud som skulle ha sexy time med en manlig kömpis, men den kömpisen hade sexy time med en av hennes kvinnliga kompisar och detta gjorde b-ruden tämligen avtänd. Jag älskar flashback.

Sparka mig i huvudet

Vill ha mat mat mat, har tråkigt tråkigt tråkigt, dricker kaffe kaffe kaffe

Jag har tråkigt här.

Dessutom är jag osminkad och lagomt skabbig.
KOM OCH RÄDDA MIG MED ALKOHOL ELLER NÅGOT KUL ATT SYSSLA MED.

Tal av hjärter dam

"Och den kärlek som jag ger är blott en del av den jag saknar
Varje morgon när jag vaknar, var sekund och var minut
Har någon nånsin sagt till mig hur kärleken ser ut, eller varför den kan lämna såna hål?
-
De jävlar som förändrat mig, de dödar bit för bit, och glädjen har försvunnit liksom jag
Men jag hittar den en dag, och jag är envis kan man tycka,
men jag ska finna all min lycka; om så döden ska bli den som tar mig dit"
De jävlar som förändrat mig ska jag för alltid hämnas

Herr Winnerbäck är bra på det där med ord, har jag noterat. Ett par gånger. I ett par år. Sitter här med helosan på hakan och skrålar med, och det låter jättevackert. Lovar. Ehehe...

Seems legit.

Reklamen på flashback ♥

Dör hunger-döden

Kom hit och laga en fet cheeseburgare med mängder av dressing, ost och gunk och jag är din för alltid. Gör vad som helst, när som helst, hur som helst. PROMISE.
Funderar på att käka en macka, men är ej taggad på en ledsen och hård liten smörgås med en ledsen ostskiva på. VILL HA MAT. Dregglar när jag tänker på hemmagjorda hamburgare... om nom nom.

Det finns känslor som aaaldriiig tar sluuuuut

Får väll tillägga att vi sågs senast i lördags. Och pratade senast igår kväll.
Upptäckte att jag skrev fel text nu. TOMAS LEDIN ÄR THE SCHEISSE.

YES PLEASE.


Relativt ball vettvilling. Ej?

"Vettvilling" är nog mitt nya favoritord. Hamnar precis nedanför "relativt" och "ballt" som just nu ligger på delad förstaplats. "Ej" har snart jobbat sig upp där, också.

I'm so dirrrrty

...näe, inte på det sättet. Eller... lite kanske.
I nästa liv ska jag bli en sådan girly-girl som blir all tingly inside av tanken på fluffiga lakan och nystädade golv. I detta liv... WELL. I'M FUCKING NOT. Lite skit stör mig inte. Inte mycket heller, för den delen. Eller jo, det stör mig, men bara yttepyttelite. 

Japp, den där amerikanen har besatt min kropp. Igen. Jag bör ej titta/lyssna på saker där det pratas engelska, då jag glömmer bort hur man brukar det svenska språket. Deal with it.


För övrigt läste jag nyss meningen "en god shot tequila." BAH WHUUUUT?! Något sådan existerar inte. Har jag missat något, eller? Finns det människor som på riktigt njuter av en shot tequila? HUR ÄR DETTA MÖJLIGT? Förstår ej. Min världsbild vändes upp och ner.

Capish?

Walk the walk and talk the fucking talk bara. Hur svårt?

HOHO


Misär på folkhögskolan

Skänk mig en matbiljett och jag är din för evigt, ty jag är hungrig som ett djur. Smuttar på en drickyoghurt men uppskattar den ej, då jag inte kan förtära mjölk utan att drabbas av magknip, alternativt kväljningar/spya i munnen. Hope for the best. Magknip, med andra ord.

Sitter nere i Gruvan på folkizzz och due to min träningsvärk i benen (och resten av kroppen) är det ett under att jag lyckades halta mig ner för trapporna. Kommer ej klara av att gå upp. Behöver en rullstol (alternativt någon som bär mig) och mat. HJÄLP MIG AHHHARRGJ. Att sätta benen i kors är, bara det, en väldigt långdragen och smärtsam process.


Shit

Är lite trasig och rätt så skakis. Blåmärke på rumpan, booyaah... det firar vi med en kopp kaffe.

Ett mycket sällsynt exemplar

"Och varför stod du annars här? Du kunde valt den andra vägen. Du läser mig kapitel för kapitel, jag är mindre stolt nu; mer förlägen."

Nu drar jag ut och faller i glömska. Igen. Och igen och igen. Har utsläppt hår för första gången på år och dar, och min dread i underhåret orsakar mer problem än förväntat. Puss på er och ha en mucho trevlig lördagskväll! Have fun and use a condom.

AH YEAH!

Undersökte nyss mitt ansikte efter ärr. Logiskt sett borde jag ha cirkus tre tusen, då det ingår i mina vardag att halka/snubbla/gå in i saker - MEN ICKE. Inte ett enda!
Inte ens i pannan efter Peace & Love då en bildörr gick in i mitt ansikte och jag hade ett jack i pannan som blödde utav bara helsike, och inte efter den gången då jag halkade och slog upp hela hakan, och inte heller efter alla gånger då småsten har jävlats med mig då jag åkt skateboard! Hela jag borde vara ett ärr, egentligen.
Fantastiskt. Mitt läkkött förtjänar en fistbump.

Det är blod jag vill ha

... eller?
Tror att jag blöder näsblod hela tiden, men sen kommer jag på att det är snor. MYSIGT. Har inte mensat från näsan på ett par månader nu, så jag antar att detta är lugnet före stormen. Periodvis är min näsa en konstant droppande blodkran som ej går att stänga av. Fråga Sussi, under tiden vi bodde i the windy city (inte Chicago, men väl Örebro) agerade jag ofrivilligt utklädd massmördare rätt ofta.

(Har aldrig hävdat att jag är varken mysig eller fräsch.)

Cuteness overload

Har varit kär i Highland-kossor sen jag var typ tretton och halvemo. SÅ.SÖTA. Kom även nyss fram till att en isbjörnssäl modell bebis vore det gulligaste någonsin.

Stora drömmar, långa nätter

Ful bild. Lev med det, den är äldre än gatan. Och jag stör mig på att askan är oskarp. GAahH
Kände att det behövdes en bild här eheh.

Rubrik.

Glömde bort att vakna imorse. Som vanligt. Oh well... askul igår, hur som haver. Mår prima ballerina idag - donken innan sängen är någon sorts mirakelkur, tror jag.

Skills

Ingen aning om varför jag envisas med att se ut som en efterbliven och dryg bimbo så fort jag inte gör kioskmongo-miner. Oh well.
Inväntar töser och har tråkigt, men 047 kirrar biffen. FETT. 

Insåg nu att jag har glömt mascaran, och det påminner mig osökt om en gång under högstadiets glada dagar då jag trallade iväg till skolan med mascara på enbart ett öga.
Det i sin tur för mig till en gång under gymnasiets inte lika glada dagar, då jag kom till skolan med mörkblåa ögonbryn. Jag använde mig nämligen av en palett vid namn Fake Black som ögonbryns-ifyllning (vad heter det egentligen?) och skuggan bredvid var mörkbrun. Jag tog helt enkelt lite fel... eheh.
Inte lätt att vara morgontrött och klantig på samma gång; jag har även infunnit mig på folkhögskolan utan trosor. Jag är liksom inte en människa under morgonens första timmar, utan mer en zombie som saknar hjärna.
Nu svamlar jag. Kanske borde klä in mina ögonfransar i svart istället? Ja, det borde jag.

Kvällen före dagen efter.

Stora glas och cigaretter
Taggataggataggatagga!
Gillar Dregen; "Jag tycker lite såhär, Dalarna blir lite liksom fjantigt... det är lite för mycket såhär knätoffsar och grejer..." Hoho, ska skaffa mig en folkdräkt. REPRESENT LIKSOM.
Sen har jag ett litet önskemål: kan inte någon (bra) hip hopare sampla vasalopps-låten och göra något ballt? Hade varit skrattretande. Fnittrar när jag tänker på det. Ehehe.

Alltså...

Människor som gillar sin egen status på facebook. Varför? Det är klart du gillar det, det var du som skrev det, för fan. Det är lite som att ge sig själv en fistbump.

"Sen är ju jag lite speciell också. 'JAG TÄNKER INTE PRATA MED HONOM OM INTE HAN PRATAR MED MIG!!! (arg, envis och prepubertal)' Så jag rullar!"
It's funny irriterande 'cuz it's true
Nu måste jag verkligen fixa mig. Femtio minuter på mig att gå från bultsugga till partypingla. Tre, två, ett, GO!

Trött.

Av någon anledning fnittrade jag hysteriskt åt det här.

Glad påsk

Somnade cirkus sex imorse och vaknade halv fyra... sitter nu och tragglar i mig kaffe för att jag ska orka fixa mig. Just nu ser jag ut som fan och hans moster, plus femtioelva svåra år. Dessutom har jag mjukisbyxor, och det gör det hela liiiite värre. Skulle behöva en dusch, men det hinner jag fan inte.

Sen natt/tidig morgon tog jag och Sanna ett nattmål på Klockan. Vi var trevliga, sa "tack" osv, sådär som man gör. Tror att hon i kassan var väldigt ovan med folk som inte är dräggiga/otrevliga/högljuda/dryga... ehhe. Ni som är utom-moringar vet förmodligen inte vad Klockan är, men det får ni leva med. Ingen aning om varför jag skriver det här, för övrigt. Försöker skjuta upp fixningen, tror jag... blubb.

Sad eyes and a hungry heart

Ut och äta med fina töser ikväll. Kul som fan, men ett problem uppstår; jag passar liksom inte in i restaurang-miljön. Jag pratar högt, garvar ännu högre, rapar när jag har lust, och så vidare. Det genererar en hel del irriterande blickar, men jag kan inte hjälpa det! Är anständig ett tag, sen glömmer jag bort mig. Kanske vore mer acceptabelt om jag klädde upp mig till Åke -73? Eller vad tror ni?

Sweet dreams and memories, you used to get me tired

Take a walk on the wild side

Drar väl iväg på vägarna med Meli a.k.a Roadrage och Emma tvåtjugofemma för en liten kaffedate. Kan bli intressant då jag redan druckit cirkus tvåhundra koppar kaffe redan. Men man lever bara en gång! Livin' on the edge, så att säga. Ehehe...

We've been working our whole damn lives,

but for what? For them.
"See, I've been lookin' up, lookin' down, lookin' side to side
wondering why this world is the way that it is and why my mama cries
Every night when I'm trying to rest my head on the floor, half stoned
thinking 'damn, this shit gets old'"

It's gonna be my year

Då jag fått önskemål från mina kära vänner att faktiskt lägga upp fezt-bilderna jag tar, och då jag har ett litet horn i sidan till facebook, får de hamna här. Ungefär såhär såg alltså början på mitt nyår ut, för i fyllan och villan glömdes kameran bort. Enjoi ze bildbomb!
Jag slickade på Sanna.
Cissie skulle på jobb och var inte lika taggade som vi.
Jag hinkade öl.
Sen dansade jag lite.
Sen drack jag ännu mer öl, med halvöppna ögon till och med!
Så mycket snygghet på en bild att jag tror att jag dör lite. WOWZERS
Jag hann med att slicka på Sanna en gång till.
Det dansades, och Ellanbellan som var våran designated driver såg ut som hon var fullast på plats när hon egentligen var nyktrast.
Vi visade våran fuldans. Seriöst, det är den fulaste dansen sen... någonsin. Inte min mest smickrande vinkel, måste jag även medge.
Den här bilden har en historia, men den tar vi en annan gång. Får väl säga att vi ser rätt skumma ut, båda två... eheh.
Emma tittade på roliga bilder, antar jag.
Och sen är det relativt mörkt, i både kamerans och mitt minne. Drog iväg på fest där både gamla och nya kömpisar befann sig. Trevligt som attans hade jag!

Though life is rough and the road is tough

you can seize the day
Jag är på rätt bra humör idag! Vet inte varför. Kan vara kaffets fel. Jag är lite konstig sådär; ena sekunden hatar jag allt för att gå över till att vara lyckligast på jorden. Just nu känner jag bara att fuck it, jag kan inte kontrollera allt och då är det bara att släppa taget. Ingen idé att må piss över saker man inte kan förändra, right?

So what about the burdens? I'mma let 'em fade away

Ordning och reda, lådvin på fredag

JAG STÄDAR! Försöker iallafall. Lite svårt att veta vart man ska börja när rummet ifråga ser ut som en kärnvapenexplosion, så jag går mest runt och lyfter på saker. Men det börjar ske förändring, måste jag medge. Man ser liksom bordet igen! Det är helt fantastiskt!
Fast nu råkade jag visst fastna framför både flashback och facebook... oooupsi.

Aitor Ortiz

JAG VILL KIKA RUNT LITE PÅ DEN HÄR UTSTÄLLNINGEN @FOTOGRAFISKA. Hatar att bo i Mora. Inte som att jag har tid att dra till Stockholm av enbart den anledningen, och när jag väl är där har jag tusentals andra saker för mig... blubb. Arkitekturfotografi, fuck yeah!
Är medveten om att inlägget ser ut som att det är skrivet av en treåring. Det kanske det är också? Vad vet ni, liksom?

Det går bra nu

Skulle vakna elva och det gjorde jag också. Allt gick enligt planerna tills jag somnade om och vaknade nu istället.

Story of my life


Tell them anyway!


Dagens i-landsproblem ett; Jag letar efter mina chips, MEN KAN EJ HITTA DEM. Jordens undergång är nära, I'm telling you!
Dagens i-landsproblem två; Jag glömde bort vilket problem jag skulle skriva här. Det var i min hjärna, och sen POFF försvann det. Och det skulle jag nog kalla ett i-landsproblem. FUCK MY SHORT ATTENTION SPAN GAAH
Dagens i-landsproblem tre; Jag kom på vilket som skulle vara numero zwei! Det är, hur som haver, att jag ej kan tänka/skriva på svenska längre. Relativt säker på att en amerikan har besatt min kropp.
VART FAN ÄR MINA CHIPS AAGAAHHAGGA /ragequit

I've been here for too long

Alltså, det här funkar ta mig fan inte. Hjärtat i halsgropen och mentala käftsmällar. Funderar på att gräva ner mig i en snöhög eller så. Skulle bli lite kallt bara. Gräver hellre ner mig i fluffig bomull. Känns nog bättre så. Jag är så dålig på att vara ensam; jag behöver människor runt mig. Blir jag ensam för länge målar jag satan på varenda jävla vägg som existerar och förvandlas till en tom, människohatande zombie. Jag diggar inte att vara en tom, människohatande zombie. Inte alls.

Kattfan

Kattjäveln är superpurken på mig. Hon sover inte ens hos mig längre! Förstår inget alls. Finns det någon annan? Är hon otrogen mot mig? Har jag gjort något fel? Hon behandlar mig som luft. Eller bits. Hon kanske inte tycker om mig längre, kanske vill gå vidare? LITE RÅDGIVNING HÄR, TACK.

Professional dreamer

Har byggt en lägenhet i min hjärna. Den är sjuuukt stor med en fet balkong och högt i tak. Ligger på söder och har tillgång till ett tak där man kan öla och skratta under långa sommarnätter. Vita väggar, vita golv, vitt tak, turkosa, lila och svarta små detaljer, stora fönster på högsta våningen med mucho awesome utsikt.
Där chillar jag runt i pyamasbyxor och jobbar delvis hemifrån i mitt mysiga lilla arbetsrum. Vissa dagar jobbar jag i min awesome klädbutik som ligger i närheten. Annars myser jag med kaffe, cigg och kömpisar. 

These are hard times for dreamers like me

Right back up in your motherfucking ass.

Vet att ni saknar mina fula jävla gifs.
Idag är jag lite purken på ungefär hela världen och allt annat. Hörde att det är bra att ta ut aggressioner genom att städa? Får fan testa den teorin, oavsett om jag gillart eller inte.

Jag välkomnar Armaggedon med öppna armar

Förlåt för drygheten här right now, men ni får ta mig fan leva med det. Jag är så trött på det här. Jag är trött på drömmen om "det perfekta livet" och jag är trött på gå till skolan, skaffa utbildning, skaffa det perfekta jobbet, skaffa den perfekta mannen, skaffa den perfekta villan, skaffa perfekta barn. För vet ni? JAG VILL INTE HA DET DÄR. No offence till er som vill ha det, men jag är inte ni.

Jag vill inte gå upp klockan sju och pulsa mig iväg till det "perfekta" jobbet där alla hatar varandra och jobbet itself, men stannar, för en karriär måste man ha. Man måste vara framgångsrik, måste vara värd något. Måste få ut 25.000 efter skatt så att man har råd att ta med familjen på semester i Thailand. Sen ska man luncha på något mysigt litet kafé och köpa cigaretter på macken bredvid, där Aftonhorans löpsedlar berättar att någon känd jävel åkte fast för rattfylla i samma veva som de predikar om hur lätt det är att springa sig smal om man har rätt skor, som självklart kostar en mindre förmögenhet. 

Sen ska man på parmiddag med sina "perfekta" vänner, och där ska det diskuteras. Självklart måste man ha samma åsikter som de andra - annars hamnar man ju utanför. Det ska diskuteras om hur hemska SD är, och att invandrare är helt okej, men samtidigt är de ju liiiite jobbiga, inte sant? Man ska hellre vara död än röd, men man får ju inte vara moderat heller. Och så sitter man där och prettodiskuterar att lilla landet lagom är bra men ändå dåligt, och bidrar till att Sverige är dubbelmoralens förlovade land.

Efter det promenerar man hem till sin mysiga lilla villa, betalar barnvakten och pussar barnen på pannan där de ligger och sussar så sött i sängen. Man går och lägger sig i sin fluffiga, dyra säng och ska somna, men väl där inser man hur mycket man hatar sitt perfekta jävla liv.

Jag vill inte ha det där. Jag vill bara vara lycklig, men jag vet fan inte hur man gör.

I've been walking the line on my own

Plockat, fixat, städat och chilldillat. Mitt liv är så förjävla icke-intressant att ni inte förstår. Nu ska jag plocka, fixa och chilldilla lite till. Är inne i något av en livskris-svacka, vilket är mystiskt, då dessa mestadels infinner sig på hösten och medför en fet vinterdepression. Antar att det blir dubbelt upp i år, OH YEAH. Så jävla roligt.


It's been so long, I've been out of my body with you
I feel alone, feel at home, feel like nothing is true

I can't take another day

So what am I to do with tonight? How can I get free?
I'm bouncin' on the walls like I'm a human pin ball

Vill rätt supergärna härifrån

Ett inlägg.

Förlåt, förlåt, förlåt för pösig uppdatering. Orkar inte kasta ihop skit åt höger och vänster (mina inlägg är minsann tillagade med mängder av kärlek...eller?) och har absolut ingenting att skriva om. Ska försöka skaffa mig ett liv tills imorgon och återkommer med massa spexighet då.
Ska för övrigt börja träna (ja, ni läste rätt. JAG. TRÄNA) och skaffa tillbaks mitt arsle. Dess forna glansdagar är loooong gone.

NEJ

Jag är inte den som är den, men det här fick mig ta mig fan att tappa matlusten... uhuhu (infoga ledsen smiley). Dock är jag förjävla osäker på om det faktiskt är katt eller bara trollface som är i farten. Sätter mina pengar på sistnämnda.

Know the feeling.

Precis såhär känner jag mig just nu

Kunskap från wikipedia

"Si vis pacem, para bellum is a Latin adage translated as, 'If you wish for peace, prepare for war' (usually interpreted as meaning peace through strength—a strong society being less likely to be attacked by enemies)."

Det var ett år på jorden men tio inuti mig

"Jag har sett en och annan onsdag med ett och annat moln, har hört min inre röst skrika ta mig härifrån"

Jag har, som alltid när det kommer till årskiften, väldigt svårt att greppa att det är ett nytt år. Förra året gick jag runt ända till sommaren och skrev "2010" när man skulle fylla i dagens datum någonstans. Ibland tror jag fortfarande att det är 2010. Det känns som att åren går snabbare och snabbare desto äldre men blir, men förra året gick i ultrarapid samtidigt som slow motion. Så konstigt. Jag svamlar.
Min högra arm har även varit mer eller mindre avdommnad sen igår någon gång. Känns som att den ska trilla av. Så, nu vet ni det också.

Bra sovet osv

Cirkus sjutton-arton timmar senare... bra gjort. Blir lika purken på mig själv varenda jävla gång. Dricker kaffe och försöker vakna till lite. Antar att det blir att dygna inatt. Så jävla otrevlig sysselsättning att det ta mig fan inte existerar. Inga problem förrän åtta-nio på morgonen, då man (jag iallafall) börjar bli totaltrasig... och somnar man då är det bara tillbaka på ruta ett. DAMN. Varför är det så awesome att sova för? Min dygnsrytm är så jäkla sönder.

Väck upp eller söv mig

Kan inte gå och vänta längre, lugern vill tala med mig

Var jag där? Hade jag kul?

Jag tror det iallafall. Shit.

RSS 2.0