Aaauuuooouu

Man vet att man ej är sugen på att tatuera sig när man tittar på tatueringsbilder och det enda man tänker är "aj, det där måste gjort ont", "HELVETTTTE skulle dött", och "undra hur många sittningar den där tog" istället för att reflektera huruvida tatueringarna i fråga är snygga eller ej.

Kommentarer
Postat av: maja

hallå, din bandit queen-tatuering. betyder den nått för dig eller har du den mest för att den är snygg?

2012-03-09 @ 16:45:19
Postat av: Anonym

Definitionsfråga. B-ruden är där för att hon är snygg, bandit queen-grejen för att jag gillar låten och för att jag anser att tjejen som målas upp i texten verkar helt reko. Nått man borde vara, så att säga, ahah

("A truly independent woman, not a destiny's child" och "I need a riot girl, not a violent girl, but one who knows how to defend herself when they try to quiet her in this manmade era of gangrapes and terror, where most men can't face the mirror. She overcome 'cause she positive, she live and love and she love to live, she love to give and love to take. She don't compete 'cause she above the fake" osv osv)

http://open.spotify.com/track/4c4712C9xfBQRlZ4kpszUS



Sen har det väl blivit lite av en "släpp inte taget om dig själv"-grej, att jag ej ska låta mig själv bli fucked over, och att jag inte ska låtsas vara någon annan för att jag inte är "bra nog" för en annan människa. Jag är finfin som jag är, liksom. Svårt att förklara för någon annan så att det låter bra, men fuck it. Jag vet vad den står för och det är det som spelar roll.

TL;DR osv, jag är duktig på sånt (har du förmodligen redan märkt visserligen).

2012-03-09 @ 17:10:33

Skriv och få en kaka! Jag lovar.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0