aaah yeah

Älskar den med Finn & Jake på. Älskar dem alla. Dregglar lite.

pop punk is sooooo '05

lalala, whatever, lalala, it doesn't matter, lalala, oh well.
I don't know if I'll make it, but watch how good I'll fake it!

so.much.drama.

Kära människor som bråkar/grälar på facebook/whatever,
sluta inte. Egentligen bryr jag mig inte, och egentligen känner jag er inte heller. Vi kanske har hejat på varandra någon gång. Men det är OH SO FANTASTIC att följa era jackass-argument. Behöver nästan popcorn, för det är lite som en real-time såpopera. Jag älskar er.
/tjej som inte har något bättre för sig

Får gärna flytta in hos mig.


viva la white girl

Galet übersugen på att glida iväg till huvudstaden och se Gym Class Heroes i januari. Det var ju ändå dem som lyckades lura in mig på hip hop-grejen för tusen år sen. Hatar ordet hip-hop förresten. Vill dö lite varje gång jag hör/säger det, förutom i sammanhanget "Starköl och dunka dunka, hip-hop i Melis bil." 
Lyssnar på the Papercut Chronicles och As Cruel As School Children nu och går sönder av nostalgi. Haha, vill vara liten igen. Fin tid. Fortfarande liten, men vill vara mindre. Typ.

Arrrgggh

Har en blåsa på tungan som irriterar mig väldigt mycket. Jätte-jätte-jättemycket. Jag är även så godissugen att jag nästan avlider. Kan inte någon bara dycka upp utanför min dörr med en sjukt stor godispåse? Snälla? Hade varit evigt tacksam. Lite pengar kan du/ni ta med också. Tack på förhand!

Sickness in the fast food world

Åååeeh, vill tatuera mig mera. Antingen fortsätta på armen eller börja på andra armen. Den tomma känns så jäkla... tom. Haha. Känner mig lite som hon Montazami - naken, rädd, exposed, eller vad fan det var.
Funderar även på att bli vegetarian igen. Det har liksom legat och gnagit i bakhuvudet på mig sen jag började äta kött igen. Men ack, så jobbigt (säger jag som preachat till nyfikna köttätare i flera år om hur superenkelt det är att inte käka skiten). Näe, men det blir en jobbig omställning. Sen fina fisken efter en vecka eller så. Intressesmurfarna dör.

På tal om kaktusar har jag ett blåmärke på rumpan. Det firar vi med att lyssna på lite mjusiiic.

Nu låtsas vi att det är sommar, k?


WAIT, WHAT

Folk (om de nu kan kallas för det) födda '98 blir alltså tonåringar i år? På riktigt? Är inte de typ... sju?
/börjar bli gammal

OH CRAP.

Mega-über-super-awesome-lighter of doom!
Blev bländad när jag tog den här bilden. Några sekunder innan höll jag på att elda upp lugg, ögonfransar och ögonbryn. Min näsa blev typ jättevarm, också.
Sitter och dregglar över skit på eBay också. Dör en fruktansvärt jobbig cravings-död. BUY ALL THE THINGS!!!! ungefär. 1up om du fattar och faktiskt tycker att det är kul. Ehe. Japp, jag är en b-rud som spelar tv-spel, fattar memes, är singel och gillar öl. Utan att vara gay. I am the 1%.

Lätt hänt när man bor i Mora

för här finns inget roligare att sysselsätta sig med.
Jag lovar, mina tänder är inte smutsiga. Bara camen som ba trololoololl. Cuttade förövrigt av mig lite hår inatt, funderar på att cutta av lite mer. It's all good in the hoooood.* Nu ska jag städa garderob med Lisa. Tjuhu.

*Jag är så jävla gansta. Eheh. Lika gangsta som den här snubben. Thug life, ni vet!

HONGRI

Alltså, är det bara jag som känner mig konstant hungrig när jag har sovit för lite? Det är typ mitt sätt att veta att jag behöver sova, då "trött" praktiskt taget är en del av min personlighet. "Hoppsan, nu har jag ätit jättemycket men är fortfarande hungrig, dags för en powernap!" ungefär. Kan ibland bli komplicerat, då "hungrig" även det är en del av min personlighet. Men iallafall. You get the point, hoppas jag.

Spillde nyss kaffe på byxorna. De är relativt ljusa. Det är ta mig fan någon sorts universell lag att har man ljusa kläder på sig spiller man. Eller så är det bara jag som alltid spiller, men helt enkelt missar det när kläderna är mörka... ehe. FRESH!

I was training dragons before everyone else, typ


True story, bro


"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect and I don't live to be. But, before you start pointing fingers, make sure your hands are clean."

Bob Marley var minsann en anständig herre, må jag säga.

Gammal bild och sådär vaaa. Tyckte att det behövdes en bild. Det behövs ALLTID* en bild. Ja, faktiskt. En nyfiken fråga innan vi går vidare med våra liv bara; vad fan hände med typsnittet? Varför gör den på detta viset?!


*brotip; before pressing caps lock, you have to ask yourself; are you ready to unleash the fury? ALLTID.

Jag kom, jag såg

och glömde bort vad fan det var jag skulle göra.
Story of my life...

When life gives you lemons, paint that shit gold

Kan inte somna efter högst otrevlig spindeldröm (de var tusen många), så streckkollning av the Buried Life och powernap senare - booyaaah! Varit vaken i ett par timmar, så en kopp kaffe är på sin plats.

Fan, vaknade uppenbarligen på rätt sida. Något spindelrelaterat att vara glad över i alla fall, eheh. Är sådär drygt glad och nöjd med livet som bara irriterande morgonmänniskor kan vara. Helt otroligt. Jag, pigg på morgonen? Whaaaat?

agreed


jösses

Shit. Dör över ett projekt i modeteckning. Hittills har jag samlat ihop en bunt skatebilder och lite street art, eheh. HUR TOLKA CITY SOULS UTAN SKATE, KLÄDER OCH STREET ART GAAAH. 

Lite rolig. Banksy såklart.

Dör tristess-döden

Eheh sköningar. Kära vänner som läser detta; ni behöver inte klicka, om jag känner er rätt. Om du däremot finner nöje i extremsporter/att titta på snowboardåkare som fjantar runt; CLICK AWAY. Om du känner mig får du alltså INTE klicka, extremt viktigt... fast näe. Klicka om du känner för det. Kör ba kör!
Alltså, jag är så rastlös att jag avlider vilken jävla sekund som helst nu. Är tydligen spel-nostalgisk idag, så istället för att kötta zombies eller dylikt bänkar jag mig framför mitt gamla PS2 och lirar lite THUG2. Det var ta mig fan inte igår! Undrar hur många gånger jag har varvat det där jävla skitspelet. Haha. Ni får ursäkta min nördighet; ibland klarar jag inte riktigt av att dölja den. 

Saknar att vara en liten folkölsdrickande skitunge med brädan under armen.

BAZINGA! Fast näe

Min tinnitus är värre än vanligt idag och det känns som att det står en liten gubbe inne i hjärnan och slår på saker med en hammare. Känns inte helt kalas, kanske. Tröstäter bröd i mängder. Förstår mig inte på sådana där diet-människor som klarar av att leva utan pasta och vitt bröd. Det vore döden ungefär.
Är så sugen på tacos att jag håller på att förgås. Och godis i mängder. Lite cola hade varit mucho trevligt också. Ledzen idag. Eheh...


Om jag mot förmodan får en ungjävel
Lumos!

Seriöst, jag är så jävla sugen på att spela Harry Potter. Helst the Chamber of Secrets. Skulle säkert suga nu, men var awesome när jag var liten, mehe. Meeen kaffe och film låter som en bra idé? Ja, det gör det. Tjillevippen!
Fan att det ska vars å jävla mörkt förresten, jag blir ju deprimerad och typ trasig. Gah.

White & nerdyMOHAHAH. Easy-peasy, MW2 såklart! I Highrise. Väldigt osäker på om detta är en kunskap att vara stolt över, dock. Jag behöver ett liv.

AAAARGH.

Och dääääär var jag ute ur leken. Trumvirvel, tack!

JO TACK, JAG VET DET.

Kommer hem från stan, loggar in på Facebook, och varenda jävel har påpekat att det snöar ute. Thank you, Captain Obvious!

"Why spiders?! Why couldn't it be 'follow the butterflies'?"

HAHA JAG ÄR EN TROLLKARL! Ciggen ba går upp i rök (no pun indended). Vart är mitt brev från
Hogwarts? Va? Vaaa?!
För övrigt har jag nog aldrig varit så deprimerad som jag var när jag fyllde tolv och fortfarande inte fått det där brevet. Oh well, det kanske kom bort i posten. Vilken dag som helst nu...

Intressesmurfarna exploderar av upphetsning

Igår konstaterade jag och Ellan att hela Orsa är en återvändsgränd. Sen åkte vi på sightseeing med Skäggmannen. Haha... lagomt halt och jag vet inte hur många gånger jag utbrast "OH CRAP!" En gång hann jag även tänka att nu dör vi. Inte den säkraste bilen direkt, men kul!
Nuuuu chilldill och kaffe med ovan nämnda tös, sen ner på skyltsöndag. Mitt hår är så skitigt att det näääästan är pinsamt. Mössa på!

the never completed game

http://www.nevercompletedgame.com/
Så. Nu har mina fellow nerds något att gräma sig över om nätterna. Nu, ut med Elli!
Lagomt kär i min fina födelsedags-ring. Mina vänner är bääääst!

Jag försöker, men jag förlorar varje gång

och du som gått vid min sida, säg mig, verkar jag tyngre nu?
Eheh, seriös tjej. Piffar och gör en fet bilskiva.
Igår när jag hade tråkigt gjorde jag en bucket list. En av punkterna är "Ha en riktigt ball tändare och använda den tills den tar slut. Utan att tappa bort den." Inga höga ambitioner här inte!

BARA ETT ÅR KVAR EHE

Ska lätt styra min kosa till the US and A över Thanksgiving nästa år. Tagga black friday liksom! Haha. Skulle ju dö av upphetsning och gå in i typ ninja mode för att få det jag ville ha. Bättre att vara svensk, smal och smidig (lite smidig iallafall) än fet och amerikansk när man ska shopping-slåss. Ja, här drar vi alla över en kam.

Jävlar vad många besökare jag hade igår. Kommentera literåååå, show some löööv!

And it makes me feel so fine, I can't controll my brain

Jag blir så lycklig i hela mig av den här videon.
Om man inte blir det är man ta mig fan en riktigt jävla ond människa.

Imse vimse

HAHA ser jätterolig ut. Men det är fine med mig, typ.
Efter ett par relativt (mitt nya favoritord) spindelfria veckor har jag idag stött på två stycken. Dog lite inombords båda gångerna. Inte okej med spindlar alls. En långben och en liten svart schneaky-schneaky bastard. Lovar att dess åttabenta jävlar en vacker (nej) dag kommer ta över jorden. De har bara lurat de flesta människor att de är "heeeeeelt ofarliga." Antingen blir det spindlar eller zombies som blir vår undergång!

Kom ihåg vart ni läste det först, k? Other news; min mobajlfån är ledsen och vägrar skicka/ta emot sms och ringa/ta emot samtal. DÖDEN.

/random tumblr.


PIGMENTTT.

Eheh, råkade använda min sommar-foundation. Ser lite ut som en smutsig fjortis. Mina pigment är så roliga; jag blir pepparkaka first thing i typ maj, men så for september-november kommer blir jag så vit att jag är självlysande. har bara bränt mig i solen typ två gånger, och då har jag ändå varit utomlands en massa. Blir aldrig röd eller rosa, men mina pigment är snorkalla. Weird. Det bästa av två världar, I guess!

Chilldill med denna tös snart.

Supergammal bild. Kanske var cirkus sexton år? I'm sexy and I know it!

Pizza och annat viktigt.

Alltså, jag har tänkt på en grej relativt länge (förra året fick jag svar på frågan "varför fastnar teflon i stekpannan om inget fastnar på teflon?" och det hade jag funderat på i typ fyra år) (jättelång parentes). Pizza är ju jättemegasupergott, och det vet vi väll alla? Bra.
Hur kan det komma sig att det säkerligen skulle vara jätteäckligt med pizza-smoothie? Vågar inte testa, men är rätt säker på att det skulle bli megavidrigt. Man ändrar ju inga ingredienser liksom, utan bara kör ner en pizza i en mixer. Och eftersom man varken tar bort eller adderar nått, borde det smaka på ett ungefär likadant som innan. Men BAM, du har nu förvandlat något übergott till spya ungefär. Det är ju jättekonstigt att konsistens och utseénde kan betyda så mycket. 

Ungefär sånna här världsproblem ligger jag och funderar på under sömnlösa nätter. Förresten, hur stört är det inte att the US Congress numera klassar pizza som en grönsak?! Nej, skojar inte. Och visste ni förresten att "congress" kan översättas till "ha sex" (giggity giggity)? Nu har ni kanske lärt er nått nytt, och det är ju jättebra! Tänk att man kan lära sig saker från mig. Ehehe...
Fortfarande konfunderad över pizza-grönsak-grejen. Har varit det ett tag nu och kommer vara det länge. Jösses... amerikaner. Jag borde bli president och styra upp det här. Å andra sidan... om hela världen skulle anamma detta vore ju jag klassad som jättenyttig.

"After some debate, Congress voted that anything containing two tablespoons of  tomato sauce can be labelled a vegetable, putting pizza into the vegetable category."


!!!

http://erdetfredag.dk/
EHEH. Nostalgi nästan.

Seriös tjej.

Finns det något som gör mig riktigt jävla äckelförbannad så är det djurplågare. Den här stackars hunden hade oturen att bli utsatt för ungjävlar som stoppade in en raket i käften på honom och tejpade igen. Självklart kunde inte veterinärerna göra något, så h*n klarade sig inte.
På riktigt. Jag blir så arg och frustrerad att jag grinar. Hade jag kunnat hade jag köttat sönder varenda djurplågare i världen. Stackars djuren har ju ingen chans i helvetet att försvara sig. GAH.

SWEET.

Waaantz it. Från Junkyard/Sweet, så klart. Dregglat
över den i flera veckor, typisch (eller vad det är ungdomarna säger nu för tiden).

Kollar på Fråga Olle-dokumentären. Tror jag ska bli tillsammans med en cykel, eller typ gifta mig med frihetsgudinnan/en bro eller nått. Fördelarna är oändliga! De skulle hålla käften, inte tjafsa emot och inte göra så att mitt hjärta blir ledset. Sexlivet vore ju obefintligt, men shit the fucking same typ. Hon som snackar nu säger förresten att man VISST kan ha sexy time, men på "andra vis." Osäker på om jag vill veta hur, dock.

Döda håret lite?

Alltså, jag vill ha superlångt mellanbrunt hår och überblonda toppar. HADE VART SÅ BALLT. Men mitt hår är icke superlångt, så jag överväger rött hår (igen.... eheh) + svarta toppar. Hade varit ballare med svart hår och röda toppar men assåeeeh mina toppar är yp torrare än hö. Har hört att håret inte direkt blir long and luscious av att bleka skiten ur det... eheh. Kanske hade varit spexigare med typ rött hår och bruna toppar, dock. Eller brunt hår med svarta toppar. GAAAH BESLUTSÅNGEST.
(Fortfarande medveten om mitt hata-hår-inlägg, men det går liksom i vågor. Heh)

Alltså, jag var ju relativt foxy i rött ändå
men så får man inte sägaaaa. Aja baja, säger jantelagen! Fuck you, svarar jag.

True story, bro.

"There is no such thing as a bad idea, just poorly executed awesome ones."
PUTMUNNEN/RÅDJURSBIMBON IS IN THA HAAAUS
Fullt medveten om att det stavas house egentligen, ja. Nu Big Bang Theoryyyy!

vem fan bryr sig.

Jag är liksom fast mellan en sten och ett väldigt hårt ställe. Känner mig lite som snubben i 127 hours... eheh. Well well, that's life! Sugen på ostkrokar är jag också.

det RIKTIGA fb.

Har på senare dagar insett att Flashback förvandlat mig till en (ännu mer) cynisk bitterfitta. Men det är fiiiiint... eller inte. Eheh. Oh well, bättre att ha låga förväntingar än att hoppas för mycket. Då blir man ju hemskt glatt överraskad när något bra händer! Så jag antar att jag är liiiite optimisktisk, i alla fall. Haha...

Chilldill med Cissie snart, chilldill med Ellabella tidigare. Det är däremot fint.

Now you see me, now you don't

Vet att ni har saknat mina fula gifs, förresten.

Om du vill ha mig, säg till, för själv vet jag inte vad jag vill

Jag har försökt att ta tag i nån, men händerna kan inte hålla still

Hurgelihurgel, städar upp i kaoset som ska föreställa min källare. Nu ser det i alla fall liiiiite anständigt ut, så kaffepaus är på sin plats, kan man säga. Egentligen har jag inget att skriva om, men har heller inget bättre för mig. Så ni får fan ta och stå ut med mitt jävla pladder om ingenting, för sånt är jag riktigt duktig på. Men det kanske ni redan har noterat. Det har ni garanterat, nu när jag tänker efter. 

"Jag kan säga att jag älskar dig, och sen aldrig säga det igen. Och jag kan gråta först när de har gått, ja, mina känslor har jag svårt att lämna bort; om de tror att de har sårat mig har de bara missförstått"iiiik.

Alltså, vet ni att nu dör jag! Så finasmåsötagulliga vill haaaaa. Om det finns något jag blir alldeles tjej-hysteriskt och IIIIIH över så är det små och konstiga djur (insekter exkluderade, speciellt spindlar) och dessa är ju bara helt fucking fabolous. Bumblebee bat (hur sött namn?!!!) heter de, och är världens yttipyttigaste däggdjur! OCH ÅHÅHÅÅ SÅ GOSIPOSIGA DE SER UT.

Jag är helt till mig här hemma. Adderar dessa till min önskelista för kommande husdjur. De skulle hamna i gott sällskap med vombats, ugglor, ozeoloter och massa annat mysigt och pysigt.

Eheh... drömma kan man ju.

freaky

Min hand är genomskinlig! BALLT.

Note to self; sluta säg "ballt" cirkus tusen gånger i varenda mening. Det är både fruktansvärt jävla oballt och sjukt fult. Sluta även svära i överflöd, nu när vi ändå håller på. Sluta vara en fucktard också. Jösses, hela jag består av dryghet och randomness. Aaaah need an outlet! Inte en affär med billiga kläder, alltså, utan en... outlet. Eh.

Bandit queen och mjölkdrickande.


Alltså vad fan är grejen med mig och mjölk?
Jag vet att jag kommer må dåligt om jag dricker det. Jag vet att jag inte tycker att det är gott. Jag vet det inte finns en enda bra grej med att dricka mjölk.
Men ändå envisas jag. Är det inte oboy är det pannkakor, är det inte pannkakor är det smoothies, och är det inte smoothies får jag den briljanta jävla ideén att dricka ett helt fucking glas rätt upp och ner.
Sen gråter jag av smärta och illamående i en hel djävulsdag ungefär, utan att få ut ett scheisse av det. Förbjuden frukt, liksom. Can't resist it. Samma med choklad. Choklad är übervidirigt, men deeeet tänker ju inte smarta Sarah på när hon står i affären med full blown sockerabstinens.

Bild och musik så jävla orelaterade till texten de bara kan bli.

I was uncool before it was cool to be uncool.

Eller möjligtvis I was cool back when it was cool to be uncool.

(Ehehe min skärm fuckade upp färgerna så det blev lite fult. Oh well.)

Alltså, människan som bestämde att det skulle vara ett s i "läspa" förtjänar en fet jävla kyss. H*n som namngav "dyslexi" också. Oh, the irony. Jag älskar dem, även om jag inte ens vet deras namn. Och på tal om koalabjörnar är jag supersugen på kaffe och bulle. Vaniljbulle, preferably. Nej, jag har för tillfället inte en blekfet jävla aning om vad "preferably" heter på svenska.

Who I'll never be


eine kleine hundjävel

Akta huggtänderna!
Jag är en vampyr, jag suger och spyr, låt mig komma in, jag vill bli din och så vidare.

THE HORROR.

Inatt drömde jag att Jakob Öqvist från Vakna med the Voice hade dött. Jag var förkrossad, då hela min morgonrutin var förstörd. Herregud. Blir lite ledsen nu när jag tänker på det, också.

drool.

Alltså, jag är fullt medveten om att jag så sent som igår skrev ett ragequit-inlägg om hår. Men nu är tant Dubbelmorall framme och jävlas. Den här bruden får mig att vilja go redhead igen, men fy faaaan vad jobbigt det är att hålla på att färga håret hela tiden. Vi hoppar nog det, va? Hennes skjorta är också superhet, för den delen.
En annan sak jag vill ha är en uggle-sparbössa. Den får gärna var turkos och rosa, eller turkos, gul och grön. jag är väldigt bestämd i mina önskemål.

ARGH.

Vilken jävla skitdag... ungefär allt har gått fel, och datorjäveln håller på att klappa ihop totalt. Sucks to be me. Nus itter jag och gnager på en gurka, och det är i och för sig relativt bra. Så nu utnämner vi gurkan till dagens höjdpunkt! Fint det.

Verkar vara en dryg snubbe, helt enkelt.

Av någon anledning känner jag ett oförgripligt hat för (till?) den där Skrillex-figuren som verkar vara ungefär exakt överallt.

Can I get an Amen?


På tal om snögubbar

Ni vet när lärare säger att det inte finns några rätt eller fel? Jag köper inte det längre. 
På en av lektion i kvinnohistoria (eheh genusplugg-Sarah... det var inget för mig, kan man väll säga*) fick vi i uppgift att skriva upp det första namnet vi kom att tänka på när läraren sa diverse ord - som framgång, lycka, sport, skönhet, författare... här fick vi höra "Skriv det första ni tänker på, finns inget rätt svar!"

Alla mina namn var manliga, utom ett. På sport skrev jag Chad Muska, förtattare Hunter S. Thompson, skådespelare Johnny Depp, och så vidare. Men på skönhet skrev jag Megan Fox, och det var ett gigantiskt jävla snedsteg rakt ner i klaveret, kan jag meddela. Inte nog med att jag skrev ner nästan uteslutande mansnamn - jag hade mage nog att printa ner en sexsymbols namn på skönhetskategorin! 

Jag trodde ärligt talat att jag skulle dö innan jag tog mig ut ur klassrummet (självdö av skämmighet eller bli mördad av purken lärare alternativt nertrampad av mina fellow students). 

På lektionen veckan efter hade jag uppenbarligen förlorat alla mina creddiga feminist-poäng så jag bestämde mig to roll with it**, så att säga, och jävlas med min kära lärare och pusha upp mina (små, men befintliga) boobs till hakan, smeta överdrivet mycket läppsyl över läpparna och leka med håret. Sällan har jag haft så roligt, hohoo... men, sensmoralen med denna lilla berättelse är att det alltid finns ett rätt svar; speciellt när det kommer till lärare. Låt dem ALDRIG lura i er något annat, k?
Hur tl;dr som helst, men ibland kan jag inte hindra mig själv, okeeej? Jag är sen sån människa som kan go on and on and on and on om ingenting tusen länge. Förlåt.


*Påpekar glatt att jag visst är för jämställdhet.
**Påpekar glatt att jag är dum i huvudet, tänker på engelska, och mitt svenska ordförråd är relativt dåligt i jämförelse med mitt engelska.Seems legit.

JAG TRYCKTE JA OCH VANN EN IPAD!!!! WOHHHOOOÖLÖÖÖKJIS. Det firar vi med att dissa reklamen på blogg.se och nörda lite Harry Potter.

Hej.

Är råsugen på en medusa. Vågar dock inte, med tanke på min nuvarande jobbsituation. Är även råsugen på Sibyllas tacodipp. Med tillhörande pommes (men det är inget direkt übermåste). Och en liten stor tripp till utomlandet. Värme är ett übermåste.

Bad hair-day

Om ni är nyfikna på hur mina morgon var så var den käpprätt åt helvete. Missade bussjäveln två gånger, kastade ner en eyeliner i väskan i stället för en fineliner-penna (det är inte lätt när det är svårt när man är liten och trött), och väl i skolan var det dags för modeteckning. Jag är så FASHIÖÖON ni vet.

Jag var redo att kasta mig på golvet och gråta när jag insåg att det var hår-måleri som stod på schemat. Döden.
Jag hatar att måla hår. Porträtt-hår, modetecknings-hår, såna där fula hårskisser/hårritningar de tvingar en att göra när man har dåligt omdöme och tycker att det är en bra idé att plugga frisör på gymnasiet... jag hatar hår, helt enkelt. I alla färger och former.
Efter min rendezvous på frisörprogrammet har min uppfattning av hår varit av den sorten att det gör sig bäst under en mössa eller i en Lilla My-toffs. Jag bryr mig helt enkelt inte längre. Jag vill inte färga det, fixa det, eller måla det. Slösade två år av mitt liv på att peta i hår. HÅR ÄR DRYGT, och något av ett onödigt ont. Punkt slut.

Såhär ser jag ut när mitt hår är fixat.
Det händer ungefär en gång i månaden eller mindre. Mina piffiga snygg-dagar är med andra ord
över sen något år tillbaka, och alla hårdagar är enligt mig dåliga sådana.

städelistädarn

Har så mycket skit att göra mig av med. Städar rumpan av mig här hemma. Har min årliga höst/vinter-kris då jag gör mig av med typ allt jag äger och har... ehe. Om jag hade sålt alla mina kläder för en krona styck hade jag fan tjänat en förmögenhet.

Två saker jag inte diggar just nu.

Att vara "vuxen" och att det är november. HALLÅ, det är typ tusen månader kvar tills nästa solstråle träffar min hud. Detta gör mig både lagomt deprimerad och en deprimerande människa att umgås med. Jag behöver ta mig fan ljus och värme för att överleva.
Funderar på att bygga om min källare till en sandstrand. Ni vet, hänga in lite uv-ljus, måla väggarna blåa och hälla sand på golvet. Palmer, hängmattor, kall öl och jeansshorts är obligatoriska tillbehör. 


Såhär såg jag ut i lördags. För det är fruktansvärt viktigt för er att veta, känner jag. Vill ju inte att ni ska gå och undra, direkt. Vore ju jättejobbigt.


Skjut mig i huvudet

Min nacke gör ont, för sånt är jätteintressant att veta (precis som allt annat jag skriver). Kaffekaffekaffe nu, sen ut på frysa-rumpan-av-mig-promenad. Kan hända att jag förvandlas till en isbit och fryser fast i marken, eller blir så mörkrädd att jag får en hjärtattack. Blir nog jättespännande, skulle jag tro.


På tal om kaffe förresten - jag håller på att försöka dra ner lite på den varan. Förra terminen gjorde jag samma sak, och drack té de gånger jag brukar dricka kaffe, förutom ibland (eheh). Men satan i gatan vad bra jag mådde hela tiden! Ska tilläggas att jag enkelt kan häva i mig omkring tio-femton koppar om dan (och nej, mina tänder är inte så nasty som de borde vara).
Just nu dricker jag min andra kopp idag. Ingen abstinens-huvudvärk, tack och lov, men FY FAN vad gnällig, bitter och överjävligt dryg jag har varit hela eftermiddagen. Har ta mig fan svårt med allt just nu - till och med motoriken fuckar ur. Och min meningsuppbyggnad är lagomt urskevad. Huuuur ska jag överleeevaaaaa??!

she moves in her own way

Hatar att åka buss (kollektivtrafik överhuvudtaget) när det är fullsatt. Jag är inte den smidigaste människan på planeten, och idag hamnade jag innanför en skatesnubbe på ~14 år som stank av omåttliga mängder axe. Vid min station skulle jag då försöka ta mig ut på ett icke-klantigt vis, men det var ju praktiskt taget omöjligt. På mindre än en minut hann jag trampa på två människors fötter, snubbla två gånger, och dunsa in i en vägg en gång. Tjejen med kroppskontroll!

Skuttar ur sängen som en möbelfjäder

Dansar ut i köket i fyra plus, almenackan får sig morgonpuss. Skottar i mig yoggi och havre fras, nu är det spontankalas; för nu är det äntligen måndag, äntligen, och livet börjar på nytt igen. Veckan är kommen, helgen försvunnen, alla plockar fram den glada munnen!


Fast, nä.

OVERLOAD.

Inte mitt smartaste drag i livet det här, att hälla i sig en megakopp svart kaffe och en energidryck vid denna tid på dygnet. Någon som kan berätta varför jag har träningsvärk i benen och ett fett blåmärke på armen, förresten?

Här får ni en bild på en vombat. Enjoi.

Intressesmurfarna dör av upphetsning

Ahhh... så otaggad på plugg imorgon. Otaggad på hela veckan faktiskt. Arbetsförmedlingen på onsdag, av någon anledning, då jag fick det klart för mig att den enda konektionen vi skulle ha var en gång i månaden via telefon? Men jag lär väll tralla dit iallafall. Två timmar i anspråk, stod det på kallelsen. DÖDEN. Jag är liksom ingen springa-på-möten-tjej, då jag tycker att det är fantastiskt jobbigt att sitta still i mer än en halvtimme, speciellt om man ska snack med någon random kontors-snubbe. Well well... nu, date med Melimus.

dör av söthets-överdos

Har jag berättat att jag rådiggar ugglor? Typ tusen sånna här små krabater vill jag ha på mitt framtida privata zoo. Ska bo i ett gigantiskt mansion med djur ÖVERALLT och bara chilla runt och gosa med dem hela dagarna.

ADVENTURE TIME

Typ jag och mina homieezzz. Ehehe.

The kids are all fucked up

Nyduschad och fräsch som en liten nyponros med inpackning i håret, och råtaggar kinamat senare. Lite trött men ändå kexchoklad-glad. På tal om koalabjörnar överväger jag att börja träna. Ja, ni läste rätt - jag, som inte sett insidan på ett gym sen tidernas begynnelse, funderar på att börja TRÄNA. Herregud. Men nuuu blir det kaffe och Big Bang Theory, tjillevippen!Tack, då vet vi.

”Naturen skapade kvinnorna till våra slavar. De är vår egendom, vi är inte deras. De tillhör oss, som trädet med sina frukter är trädgårdsmästarens egendom. Vilken enfaldig idé att kräva jämlikhet för kvinnor. Kvinnor är inget annat än barnproducerande maskiner.” - Napoleon Bonaparte


Awesome kväll.

Ingen aning om varför jag skriver vid denna tidpunkt, men datorn är nära belägen och jag har inget bättre för mig. Dansat mycket, druckit öl, skjuts hem, ätit cheeseburgare, så jag är superglad. Inte lika glad över zilch efterfest, men vafan, man kan ju inte få allt här i livet! Nu tänker jag sova godare än godast.
För övrigt har jag lärt mig ett nytt ord på engelska. Detta händer inte så jävla ofta, ska ni veta, då jag alltid varit top of the class när det gäller nämnda språk. I'm gallivanting. All night, every night! Eheheh... roligt ord. Tänk att man kan lära sig saker till och med när man är onykter! Fantastiskt.
Sängen kallar på mig, typ übermycket. Den skriker att den vill ha mig nu på direkten.

True story, bro


Det ska börjas i tid.

En cirkus sexåring (han är alltså ungefär sex år, inte en sexåring som jobbar på cirkus) berättade för mig vad han skulle göra idag för någon timme sedan. "Jag ska på hockey! Och dricka öl och whiskey!"

AAAH RINGARNA.

Önskar att jag var en sån där jävel som passade i guld. Men näe, min hy ser typ grön ut så fort jag så mycket som befinner mig i närheten av en nyans som har bara liiiiite varma toner. Sucks to be me.
Bild från ra-ra-random tumblr.

Det går bra nu

Är så förvirrad att jag nyss var nära på att försöka böja ögonfransarna med en frisörsax.

Du betalar, skriker, njuter, men jag skiter i dig

WAAAH försöker få upp taggen med Maskinen. Det går sådär. Klädpaniken kvarstår. Huuur kan det komma sig att jag äger tre garderober fyllda med kläder, och ingen av dem innehåller något jag kan klä min smäckra lilla kropp med?! VAAA?! Kan någon förklara det för mig? Arrrgggh. Blir så frustrerad. Dör frustreringsdöden.


"Vill du bada badkar? Vill du laga mat? Ingen skatt till regeringen, säljer tjack på parkeringen"
Hörde jag random?

If she was away, you could do anything

Sitter och smådansar till Rebecca & Fiona och känner mig småstressad av någon anledning. Så jag gör som jag alltid gör när jag är stressad; absolut ingenting. Stress är inte riktigt min påse.
Idag är hur som haver en sån där dag när ingenting passar bra, och jag ska ut ikväll. Klädpanik är inte party alls. Kommer sluta med att jag drar på mig en stor t-shirt och jeans (som vanligt) och ser ut som det äkta lilla drägget jag är.

gotteligottgott

Morgonens soundtrack. Har uppenbarligen utvecklat en thingy för
covers/remakes.
Håller av dig, håller avstånd

"You see, most places have mice or mosquitoes..."

"... we have dragons."

Glott film hela kvällen. Skööönt med hemmakväll, men dog sorgdöden när vi tittade på How to train your dragon. Grinar som en liten bebis varje gång jag ser den där jävla filmen. MEN JAG FÅR JU SÅ JÄÄÄVLA ONT I HJÄRTAT. Buhuhuu. Även om jag vet att allt blir bra går jag liksom sönder innifrån, speciellt i slutet när de ska defeata über-monster-draken from hell och är superelaka mot Toothless. Blir så ledsen över att det inte finns drakar i verkligheten, också. Kan vi inte bygga en låtsas-värld där man inte behöver göra något annat än att gulla med Night Furies, såna små gulligull-drakar, och katter?

"This is Berk. It snows nine months out of the year, and hails the other three. What little food grows here is tough and tasteless. The people that grow here, even more so. The only upsides are the pets. While other places have ponies, or parrots... we have dragons."
Bästa, finaste, sötaste karaktären ever. Minns ni när jag skrev att Bartok nästan är min favoritkaraktär i barnfilmer?
Toothless slår honom med häst(drak)längder.

I don't remember you looking any better

"But then again, I don't remember you"

Fredagsmys snart! Det firar vi med en oskarp vad-fan-håller-jag-på-med-bild.

"Baby följ mig ut på gatan, pumpar upp dig hårt som satan"

"Fyra burkar bärs och koks, livet i en bag in box"
Awesome låt.

Matkoman är inte nådig just nu. Det känns som att om jag rör mig så mycket som en millimeter kommer jag kaskadspy tacos över ungefär hela rummet (mmh mysigt). Började nyss sittdansa till ovan nämnda låt och avled nästan. När ska jag lära mig att inte trycka i mig femton gånger så mycket mat som min minimi-mage klarar av att hantera? Dessutom tar det typ trettio sekunder att käka monsterpotioner för mig ("Äter man snabbt hinner man äta mer!!12!") så jag dör ju här. Kan magsäcken spricka? Om det är möjligt är det precis vad jag kommer dö av.

fuck yeah it's friday.

Så jag kan sjunga dumma sånger till min tinnituston, och jag kan stänga verkligheten ut ur min diskussion
Jag tror väl inte vi kan göra något annat.

Det här med att vara livrädd

Ni skulle sett mig inatt. Jag kan få små ryck av total jävla mörkerrädsla (så att jag liksom får panik, börjar andas snabbare och går in i ninja-mode), och inatt skulle jag hämta vatten när jag precis kommit upp ur källaren. Jag tar mitt vattenglas och all is well, men på väg ut ur köket ryser jag till och typ lamslås av rädsla. Kände hur ögen började tåras, kastade mig ut ur köket, vattnet flög åt alla håll... och jag snubblade. SNUBBLADE.
Inte så jävla ninja. Så jag ligger på marken och är livrädd. När jag blir rädd försöker jag göra så lite ljud som möjligt, och nu när jag hade lyckats föra så mycket oväsen fick jag liksom lov att kompensera upp det hela... så jag ålade iväg till mitt rum. Med det halvtomma vattenglaset i högsta hugg.
Jag blir så trött på mig själv ibland, men det måste sett jävligt roligt ut.

härligt härligt, men farligt farligt


Kaffe, tyg och brudar

Chillade loss i Gula villan med Sanna, Malin och Ellan igår. Och jag hade kameran med mig! Det är minsann något utöver det vanliga. Att blogg.se tyckte att det var en rolig grej är jävlas med kvallen är ju en annan historia. Nu blir det fixelifix och sen syelisy. Blir nog en lugn kväll, sen ut på jävulskap i morgon.

I'm great in bed

Råkade ta sovmorgon och sådär. Tror att jag har sovit snäppet över tolv timmar nu, eheh... men det är fint, för nu är jag pigg och glad kexchoklad. Stanna i sängen för ett eller två avsnitt av Big Bang och en mucho nyttig frukost á la bortglömt biogodis och ett glas cola. Seeen ska jag gå upp. Hostar som en gnu, gör jag också. Inte för att jeg vet om gnuar (gnuer?) hostar mycket, men vi chansar på det.


There's a ghost in this room.

Jag skulle behöva skaffa mig ett liv. Har tappat bort mitt på typ någon krog eller festival. Eller så lämnade jag det helt enkelt i hufvudstaden när jag var där senast. Ingen som har ett nytt att ge bort? Eller sälja, kanske? Jag bjuder en femma och en fimp. Kan slänga in en gammal femtioöring om det är hård konkurrens i budgivningen.
Ehe, gjorde duckface på bilden och fick lov att komma på något fyndigt sätt
att eliminera problemet.

"I would've married you in Vegas, had you given med the chance to say I do?"

My moves are white...

...white hot, that is.

Varit ute i gula villan och chilldillat med kaffe och b-rudar. Hann även med att fuldansa lite mycket. Där jag är dansas det alltid! Ska trycka en tröja som det står "VARNING FÖR DANS" på. Hade varit fint. Fuldansade även på Mekonomen-parkeringen med Meli efteråt; vi uppfann typ fyra nya skitfula moves som jag planerar att använda för att skrämma i väg boyzzz med.

Nu ska jag lyssna på Cobra Starships nya (ehe nya och nya, har bara bojkottat den fram tills nu). Antar att den suger manligt könsorgan.
Edit; Åååhåhå fan vad dååålig den är! Jävla horor. ARRRGGGH.

Om gud vill och vädret tillåter

Ingen som har the authority att skänka mig ett green card eller så? Bara för att jag är så jävla awesome. USA behöver mig. Kan lära mig nationalsången utantill, om det skulle behövas. Sen chilla i Cali. Tack på förhand!

AH YEAH

Kommer leva på soc, bo i en skabbig lägenhet i typ Södertälje, och dö framför TV:n i sällskap av mina tjugo katter. De är även de enda som kommer sakna mig då de inte längre får någon mat, så när jag varit död i typ två veckor kommer de börja käka på mitt lik.
Positiv idag! Jag liksom bubblar av lycka. Så glad att jag nästan inte vet vart jag ska ta vägen.

Jag slutar upp att kämpa, nu vill jag lägga av

Spytt galla över livet, arbetsförmedlingen och Mora i sällskap av Ellan. Kommer dö arbetslös, känns det som. Gurgel... ångrar att jag var dum nog att gå frisör på gymnasiet. Ångrar att jag hoppade av. DAMMIT. Well well, man kan väll säga att jag gått Livets hårda skola. Får man skriva det som merit? Inte? Nähä... det sög ju lagomt mycket.

"Nu tror jag inte längre på mig själv, och jag har ingen annan än mig själv att skylla"
/Mvh, tillfälligt whinig/emoig b-rud som snart ger upp och gräver ner sig i ett hål.Dansa runt i köket lite.

Nu; fika med Ellabellabus!
(Får väll tilläga att jag alltså inte pundar, utan såret i armvecket helt enkelt var resultatet av att vara en fylltratt som pratar med en rökande fylltratt, och hans cigarett råkade liksom vara liiiiite för nära mina stackars vener)

Funderarskäggets dag

Idag är det internationella filosofi-dagen! Det firar vi med att skaffa tänkar-skägg och fundera över om hönan eller ägget kom först, tycker jag. Kanske fika med Houdini, bästa filosofiläraren. Kjell Karamell är ju rätt duktig på att flumma iväg så han kan också få vara med.

Du vet att du är svensk när...

♦ du klagar över hur kallt Sverige är hela vintern
♦ du klagar över hur varmt Sverige är hela sommaren
♦ det är en självklar tradition att bli shitfaced under samtliga högtider, din namnsdag inkluderad
♦ det är onödigt att ta en öl om du inte planerar att bli shitfaced

That's how we roll! Fylla och gnäll.

Allt grönt

Det är tydligen tio år sen första Harry Potter hade premiär idag. Ska ägna dagen till att sörja slutet på en era. Hela min barndom bara gick sönder någonstans i biografen när vi såg the Deathly Hallows pt 2. Sorgen var gigantsik.

För övrigt funderar jag på att flytta ut i skogen och starta ett kollektiv. Sjävklart hade vi fått lov att odla tobak och kaffebönor, och att en pizzabagare hänkar är obligatoriskt. "Tjockis-kollektivet, ett roligare alternativ än Skattungbyn!" hade våran slogan varit.

God morgon god morgon hör fåglar sjunga glatt...

...godmorgon godmorgon i kör!

Har hatat den lilla textsnutten ända sen Sussi sjöng den för mig klockan alldeles för tidigt. Har chillat med kattfan ett tag och dricker morgonkaffet nu. Gillar läget liksom.
Ser varmt ute förresten, men jag vägrar gå på höstens fula trick för att göra mig dödsjuk. Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me!


Nasty nails och fetto-underläpp, AAAH YEAH!
Ingen aning om varför texten hamnade där. Den kanske kände för att vara lite (mycket) random...?

YAY

...och förresten, DO WANT! Megaspexig energidryck från coolstuff. Jag, morbid? Förstår inte alls vad ni menar.

Av princip samma risiga beat

Har typ pundat Den Svenska Björnstammen i flera timmar nuee. Trots Trots och Finrum går på repeat. Fiint däää'

Är så godissugen att jag snart förgås på riktigt. Kan inte leva utan socker. Vifta med en energidryck framför näsan på mig och den kommer vara i min mage innan du hinner blinka! Scchllurrp, kommer det låta, och den är försvunnen sedan länge. Ska tvinga mor min att skjutsa mig (åååh åka pendeltåg, jag är en loser baby, jag har inget körkort) till Maxi, sen film med Cissie. GÖTT.

SLARV ELLERRR.

Diggar inte det faktum att jag krossade ett glas tidigare idag och nu har en teeny tiny glasbit under min stortå. Då jag är en väldigt upptagen lat människa har jag inte orkat hämta dammsugaren som är en hel trappa upp, så jag gör slarviga bilder i ps istället. Har liksom inte tålamodet att klippa ut (eller vad fan det kallas) ordentligt, så håret ser lagom snedknullat ut. AARGH.


Här klaffsas det fan inte runt i lera och vattenpölar.

Chilldillat och druckit kaffe med Ellabellabus i ett par timmar, fina tider. Nu dregglar jag över kicks. Vill bli rik och köpa orimliga mängder skor. Typ bada i ett skohav. Borde kanske söka lite hjälp för min fallenhet för skor? Jag köper och köper men är fan rädd för att använda de jävlarna, då jag är livrädd för att förstöra dem. Men så fina! Blir nöjd bara av att äga och titta. Duger alltså inte att bara titta, måste äga också. Ehe.

Och vita skor ät det bästa och värsta jag vet. För några veckor sen satt jag och rengjorde ett par med tandborste, tvättmedel och såpa i och grät tårar av blod när jag insåg att de helt enkelt var slitna och inte bara smutsiga. Jösses...

Gällivarehäng, faaan va fiiint!

Enligt facebook har mina vänner flest incheckningar på Kaffestugan och Ljungbergs. Why am I not surprised? Mora (hora) är ta mig fan en förutsägbar liten håla. Enkelbiljett härifrån, tack på förhand. Jag är en sån där cynisk jävla bitterfitta idag (fast det kanske jag är mest hela tiden?). 

Gick för övrigt upp för en trappa utan BH nyss. Det var en smärtsam historia.

I want it all.

"I'm a big deal, you should kneel and crawl when you approach me"
Bah klia sig lite i naken, liksom.

I vanliga fall diggar jag inte mash-ups över huvud taget, men den här låten är fan-fucking-tastic. Det är i och för sig hela soundtracket till Sucker Punch, men I want it all/We will rock you och White Rabbit är fan the highlights. Kommer nog aldrig tröttna på den skivan. SÅ JÄVLA CLEAN. Benägen att säga att den versionen av White Rabbit är min favorit evöööör. Finns ju ett par, så att säga... haha. Where Is My Mind är också lagomt awesome. Och det här kommer från en b-rud som i vanliga fall skyr covers som pesten.

I may look calm...

...but in my head I've already killed you three times.
Dejtat Ellan på AF, och käkat sen frukost på Kaffestugan med henne och Cissie.
Seriöst, människan jag pratade med på förnedringen betedde sig som att jag var fem år och inte visste vad ett CV är, ungefär. Inte så jävla smart att lufta sina åsikter här kanske, men det skiter jag i. Var länge sedan jag kände mig så totalt dumförklarad. Ska skaffa jobb själv och trycka arbetsintyget under näsan på honom.
Nej, jag har inge färdig gymnasieutbildning och det beror på att den skolformen helt enkelt inte passade mig. Alla är olika, och detta betyder inte på något sätt att jag är efterbliven. Däremot "engagerade jag mig i min framtid" genom att efteråt studera på folhögskola. Detta betyder heller inte att jag är dum i huvudet eller har lägre intelligens än någon annan. Detta betyder bara att jag aktivt sökte/söker efter ett alternativ som är bättre anpassat till mig, och där jag därmed kan trivas bättre/lära mig mer/utvecklas som människa.


Dessutom är mitt hår äckligt. Jag lever ju i lilla landet tvärtom där allt nytvättat hår är cirkus det absolut värsta som finns. Har vräkt i tio liter saltvattenspray, mousse och hårspray men det är lik förbannat så där äckelpäckel-lent.

-

Det här är en såndär dålig kväll, så vi hörs nog imorgon istället. Och ja, bilden är en länk.

GAH.

Vitlöksbröd.
Kan bara tänka på vitlöksbröd.

Saker jag måste sluta göra

♦ Säga "Vad sa du? Glömde bort att lyssna" och vara dödligt seriös
♦ Ha ångest över allt och inget
♦ Dricka så mycket kaffe att jag får spränghuvudvärk, kallsvettas och skakar
♦ Glömma bort att dricka morgonkaffe och därmed få spränghuvudvärk, kallsvettas och skaka
♦ Leva i det förflutna
♦ Svälja piercingstavar
♦ Tycka synd om mig själv
♦ Hata hösten/vintern till den grad att jag överväger att bosätta mig i källaren med en årsförbrukning cigaretter och kaffe
♦ Vilja tatuera mig och därav spara en shitload med pengar
♦ Slösa pengar så att jag kan tatuera mig mer
♦ Skratta åt mina egna skämt


Tänkte skriva "Hata Justin Bieber så mycket att jag vill go jihad on his ass" men det är ju rätt legit, må jag säga.

Känner mig som en utomjording

Män är från Mars, kvinnor är från Venus - och lilla jag, jag kommer från Pluto.


Det är asballt att röka. Fast nu ljög jag ju. Det är jävligt lame faktiskt.
Gammal bild, för övrigt.

Blir fan rädd

Sånt här roligt kan man hitta när man slösurfar på FB (nope, inte ansiktsboken). Tycker fan synd om brudjäveln - om det är sillisar har hon fan riktigt jävla skev verklighetsuppfattning. Vore konstigt om det inte var silikon, med tanke på att hon är smal i övrigt, men vilken kirurg hade tillåtit det där?! Stora boobs i all ära, men det där är ju fan bara nasty. Fatta hur ont hon måste ha! Ryggen och allt. Kan inte tänka mig att det är så jävla behagligt, det där. Dör av tanken bara. Och de måste vara i vägen nåt så överdrivet! Hade fan fått klaustrofobi.
Nej, hon är inte naken, så ni vågar klicka. Promise.

Okej, kollade upp det lite mer. Hon hade A-kupa innan operationerna. Lezkigt. Åh, vad synd jag tycker om henne. Måste ju tappat ett par skruvar, känns det som.
Rent praktiska frågor dyker även upp. Hon lär ju typ krypa framåt, måste ju vara lagomt framtung. Och hur fan sover hon? Kör bil? Kan säkerligen ju inte gå med armarna rakt neråt. OBEKVÄMT.

INTRESSEBOLLEN EXPLODERAR

Om någon känner för det få ni gärna komma över med lite godis och en film som sparkar arsle. Hade varit evigt tacksam. Kan bjuda på kaffe och nypa er i rumpan. BAH VÅLDGÄSTA PÅ VA!
Tänkte ta en dusch, men när jag stod i badrummet halvt avklädd kom jag på att jag inte riktigt orkade. Petade lite i hårbotten och bah "Aeeh, det är ju inte fett än... kan duscha imorgon istället." Fräsch tjej. Funderar på att ta en promenad, men misstänker att det är jättekallt ute, så näee. 

Tycker även att det är lite roligt att jag tappade typ femton-tjugo läsare när jag laddade upp Reinfeldt-bilden. Är ni så lättprovocerade eller ogillar ni helt enkelt vänsterfittor i allmänhet? Eller har ni gått i ide, tro? Det hade jag också velat göra.
Såhär ser jag inte ut idag, men jag sitter iallafall på samma ställe.

Intressebollen studsar snabbare än någonsin

Tjenixen peepz!
Var dödare än döden själv imorse, ont i varenda millimeter. Så jag stannade hemma och kurerade lite och VIPS så mår jag bra igen! Bra att jag pluggar två dagar i veckan och är borta en... hehe. Well well, får makea up för det på min ensamma lilla samhällslektion på torsdag. Nu är jag iallafall lagomt uttråkad och har ingen film att kolla, så planeringen failade lite. INTE GLAD. Måste egentligen ner på stan och kolla om studion har öppet meeeen... jag orkar inte. Lat_b-rud_92. Ska ner på arbetsförnedringen imorgon ändå, så bara att hålla tummarna på att hålet inte växt igen vid det laget! Tjillevippen.

:D

I vanliga fall sysslar jag inte med dumheter så som smileys, och definitivt inte i blogginlägg. Men... nu är ett bra tillfälle. Jäkligt bra tillfälle!

Alltså, det här med att min tunga är piercinglös är för mig en väldigt mystisk grej. Den har ju liksom setat där sin lilla stund, och nu är det liksom... tomt. Helt plötsligt har jag jättemycket plats i munnen!

Och vet ni vad det betyder? Mer plats för chips, såklart!
XOXO (ehe lol), Sveriges smalaste tjockis

Purken

Rätt oglad just nu, då jag har lyckats svälja min tungpiercing och studion hade stängt när bästa körkortsSanna skjutsade ner mig. Vi drog en liten (lång) raggarrunda istället och fetade med chips och cheeseburgare, och jag hoppas för fanken att hålet inte hinner växa igen tills jag får tag på en ny stavjävel. Dagarna efter att jag tog det där jävla hålet var fan tortyr, var konstant hungrig. Vägrar göra om det. Blä. Lyckats förlägga läkstaven, har jag också.
Bah tjena, såhär ser jag ut när jag är halv. Så här nöjd med livet är jag inte just nu. Men jag har ju chips, och chips löser ju faktiskt de allra flesta problemen.

Som ett djur, en lycklig lemur

Ungefär såhär ser jag ut när jag är på krogen; FULDANS. Vacker, med andra ord... ehehe.

Ajsing vajsing

Så här ser Sanna ut när hon cyklar. Bilden hittade jag på min gamla mobilfån och tycker fortfarande att den är lika underhållande som jag tyckte  förra sommaren. Nu jävlar ska jag mysa ner mig i mjukisbyxor framför Big Bang. 

I övrigt slet jag nyss av en gigantisk bit skin från läppen, då vinterväder gör hela mig väldigt fnasig. Det i kombination med en cigarett som tycker att det är en bra idé att fastna på överläppen är INTE att rekommendera. Ont. Och trött.

Matematiska mysmåndag

Minus den matematiska delen, då jag har hoppat av helvetesmatten.

Sitter i skolan och väntar på att Sanna Snask slutar, så att jag kan få mig lite skjuts hemmåt. Illa att jag är så jävla lat att jag inte ens orkar ta bussen, heh3... så nu har jag enmansfest nere i Gruvan (älskade Gruvan ♥). Om inte datorerna hade varit så sega här hade jag kunnat släpa in en madrass och bo här resten av mitt liv, typ.
Längtar hem lite, till mina ostkrokar och Big Bang Theory. Måndagsunderhållningen är the scheisse. Nu; kaffe. En liten fundering jag har just nu bara; varför i helvete blir facebook rosa på vissa av skolan datorer? Mysterium.

INTRESSESMURFARNA BAH DÖR AV UPPHETSNING!!!11ettetttvå


Lasagne

Lyssnar på Lårparti och blir hungrig - nått fel på mig? Eheh. Jag tror nog att jag bara tänker på sex, öl och mat. MANLIGT.

gullig kille

(No offence, kära moderater. Ni behöver inte hatkommentera, gillar er anyways)

MAT.

Blidde ingen pizza, men likväl donken. När jag och Cissie åt våra cheese i fridfullhet blev (nästan) hela byggnaden invanderad av småsmisk modell hockeypojkar. Kände en enorm samhörighet med dem, då majoriteten var klädda i Reebok, och det var ju jag med! Nästan på väg att fråga om jag fick vara med i deras lag.

hei

Nu pizza och kaffe! Fina grejer. Känns som att jag har en öken i käften. Åt jag sand igår elleeer?

Dansa med vapen

Igår alltså... haha. Först käkade vi awesome mat på Masala, och sen blev det blev Ljungbergs och kalas som fan. Hängde knäväck från en stege, tappade bort typ alla mina vänner, dansade lite, ölade vidare, drog hem och stendäckade. Behöver en pizza. Inte direkt blixtsnabb idag, så att säga.

fezthezt

Ut nudååå! Fezt utan kepz. Förvånansvärt taggad.

THE HORROR

Kaffe och nörderier är fina grejer. Hade varit ännu finare grejer om jag hade varit en lycklig ägare av MW3 eller BF3, men då jag är pank och inte pallar att chippa/flasha xbox-helvetet så är jag inte det. Det gör mig lite grinig. Får hemska flashbacks till hur jag tvingades vänta ända till jul för att spela Black Ops förra året, vilket nästan resulterade i att jag sket i att fira nyår. Antar att det kommer bli samma visa i år med, /sadface
Och ja, jag vägrar att spela FPS på dator. Vägrar att spela typ alla spel på dator, om det inte är Plants vs. Zombies. Eller Sims. Eheh.

Live long and prosper

Lagomt uttråkad. Nu fixelifix, ikväll uteliut, men först lite tv-spelispel
2
"Beam me up, Scotty. There's no intelligent life down here!"

Yay!

Letat kläder åt världens bästa systerson, skatekläder är på tapeten nu (såklart, han är väl välfostrad?!). Jag har därav sprungit runt på H&M:s barnavdelning och skrikit "Åååeh! Fan vilken ball!! Och den här är ju mega! Och den hääär är ju skitsnyyyygg!!"
Känns bra att jag uppenbarligen är en tioårig pojke fast i en nittonårig tjejkropp. Hann även köpa en turkos plastklocka, och bli vrålhungrig när jag letade hårspray. Nu äter jag godis istället för mat. *Intressesmurf* *Använder stjärnor som man gjorde på lunar för att vara lite ironisk* *Men egentligen saknar jag lunartiden lite*

Om du törstar efter mer så ses vi där ingen ser


Sooova.

Känner mig ungefär såhär. Näää, gå upp och fixa sig lite så att man kan dra ner på stan någon gång? Blöh.

Soft kitty, warm kitty, little ball of fur

Happy kitty, sleepy kitty, purr purr purr

Hemma efter att ha åkt vilse i en skog (bara i Dalarna), ätit en cheeseburgare och chilldillat (och stulit lite chips) hos Erik. Min lever jublar, klappar i händerna och gör peace-tecknet för att jag har blivit så anständig.
Nu ska jag glo på the Big Bang Theory tills jag somnar, hur festlig fredagskväll som helst! Tänkte att jag skulle försöka bli lite frisk, kanske. Varit sjuk mer eller mindre sen Peace & Love och är därav uppenbarligen aaaalldeles för gammal för festivalande.
Det ser lovande ut, det här!

(Gillar att jag försvarar mig själv, mot mig själv)

Jag gillar ju ensidiga konversationer, så det passar mig perfekt!

Anledningen till att jag nästan bara tar bilder på mig själv i spegeln; jag känner mig så urbota jävla dum när jag tar egobilder. Typ "Jamen jaha, här sitter jag och fotar mig själv med en systemkamera! Det är ju verkligen det den är till för." Anledningen till att de är rätt dåligt tagna och half-assed/inte alls psade; inget jag orkar lägga tid på, direkt. Har annat för mig.

Anledningen till att jag nästan bara laddar upp bilder på mig själv; för att jag nästan alltid glömmer kameran hemma, och när jag kommer ihåg glömmer jag bort att den är med. Och om jag tar bilder på något annat är mig själv är de för det mesta rätt artsy-fartsy och passar inte riktigt in här, enligt mig själv. Skönt att vi fick det uppklarat, right? ¨
Nu drar jag ut en sväng, pöss och nyp i rumpan!

I'm just trying to get away; ain't no magic in the breakdown

"I'm in two places at once, escape artist, I ain't slept in months, escape artist. I'm just trying to get away; ain't no magic in the breakdown, baby" - Sage FrancisScooby dooby doo, where are you?

Om jag någonsin får tummen ur arslet och börjar plugga körkort ska jag använda den här bilden som motivation. När jag ser Scooby Doo nu för tiden (gamla avsnitt såklart, ingen hädare heller!) drar jag för övrigt helt andra slutsatser än när jag var unge, men det är bara roligare på det sättet. Haha. Awesome hur som haver!


adorkable

Alltså. Vart kan man köpa en Sheldon? Grinar av skratt typ varje gång han garvar. För övrigt har han alltid råspexiga t-shirts. Är nog lite kär. Jim Parsons är så jääävla bra.

VAAA

Egentligen. What the what är dealen med folk som flippar över 2011.11.11 11.11.11? Om man frågar någon svarar de typ "Ahmen det är ju uuunikt vettö!" Men det är väll för fan 2011.13.12 14.33.24 ocksåååå?! Hela facebook ba flippar uuuur. Och nyhetssidor också. Ska börja flippa över alla sekunder på alla dagar i alla månader från och med nu. "Men det är ju uuuunikt, vettööö!" ska jag använda som argument.

Klockan 11.11 stod jag och väntade på bussen. Uppmärksammade detta enbart då ville veta vad klockan var och knackar alltid tre gånger i närmsta material då liknande tillfällen uppstår (tvångstanke). Nyss läste jag på fb (nej - inte facebook) att en kille (antar jag) på riktigt ställde klockan och gick upp för att få uppleva detta FANTASTISKA och UNIKA tillfälle. Sketchy.

Been there, done that, have lots of t-shirts about it


FML

Jag är så SNYGG med mina cp-poser. 

Efter tjugotusen om och men är jag finally hemma. Inte mycket som har gått rätt idag alls. På grund av vägombyggnad höll jag på att missa bussen då jag fick lov att gå en annan väg, min mobil dog så jag kunde inte lyssna på musik, glömde kaffet i rökrutan och när jag skulle hämta nytt var den ökända väggen fördragen (ni som går/har gått på folkis vet vad jag menar), missade bussen från skolan, skulle köpa cigg men macken var stängd (what the fuck liksom?).
Fick därav traska till ICA istället och missade ännu en buss och när jag väl hade hoppat av på min station glömde jag vägarbetet och försökte gå den vägen jag vanligen går, men det gick ju inte. Så jag fick traska tillbaks och runt hela skiten.
Till råga på allt är vårat vatten avstängt och jag känner för en varmdusch, men tji fick jag där med. FML

Har iallafall gått ner i studietid så det blir plugg cirkus två dagar i veckan och har därmed ingen ursäkt till att inte söka jobb ("Men jag har inte tiiiid... måste plugga" eller "Jag är för trött när jag har varit i skolan till fyra, vill bara heeeem") så det är ju chilldill iallafall. Två lektioner måndag, tre lektioner tisdag och en lektion på torsdagar en gång i månaden, ifall ni är intresserade av när jag kommer infinna mig på våran (inte så) fina lilla folkhögskola. 

Övrig kuriosa om dagen; en journalist eller vad fan han var trodde att jag gick på Skattungby-kursen (de hade kursslut idag, och jag antar att han skulle vara med lite) och började fråga mig massa saker. Jag agerade förvirrat frågetecken och ba "eheh...eeh" och gick ut och rökte. Utan att säga något.

HUH

Drar ut på att fixa mig. Eh, vaknade nyss och bussen om en halvtimme. Och jag sitter här. Förresten, den där Versace för H&M-reklamen ger mig the heebie jeebies. Modellerna ser sjukt läskiga ut, och att de ska röra sig så där ryckigt, sen?! NOT COOL.

I'm lovin' it


Ett par feta vita sneakers och det hade varit fulländat.

Hoppas ni förlåter alla miljontals (nästan iallafall) onödiga inlägg, förresten. Tack på förhand! Nu ska jag käka gurka. Skulle nog kunna leva på gurka om det faktiskt var möjligt.


(Nasty Gal)

ÜBERSERIÖS

Rådjursbimbon is in the houuuse!
Nu ska jag minsann sy och duscha (flottiga håret got the best of me). Sova är för mesar.
Kaffe är mer tr00, ni vet. I like my coffee like I like my metal; black wöhooö fast nä. Metal är ju inte riktigt min påse. Snarare "I like my coffee like I like my men; bitter, tall and rich"
Alltså, det här spårar ju nu. KAN DET BLI KVÄLL SÅ JAG FÅR SOVA VA. Måste upp typ åtta imorgon; tidiga möten borde vara olagliga. Jag förutspår att jag inte kommer kunna sova inatt heller och sen dunsa ihop i en liten hög över ett skrivbord.

OH CRAP.

Blev ingen tacos. Sjukt ledsen.

White trash (not so) beautiful

Kände att mina megacharmiga egobilder behövde lite variation. Nu har jag alltså lärt mig att variation inte är en bra grej. Måste även tillägga att bullen på huvudet i vanlig ordning inte är till för att få till den där sexiga "nyknullad-men-ändå-fräsch-looken" utan snarare till för att dölja flottigt/smutsigt hår som ej blivit borstat sen nittonhundrafrysifast. Akta überplatta luggen, också.
Jag är nämligen en sån där nasty vänsterfjolla (inte för att det har något med smutsigt hår att göra, men eh) som låter håret förbli otvättat i ett par dagar efter att det blivit smutsigt. Använder ursäkten att det är snällt mot håret och miljön, men egentligen är jag nog bara lite lat. Och lite halvt hippie. Skattungbyn nästa! Fast nä. Men folkhögskolan. Och tacos. Så nu ska jag sluta tjata om den där jävla tacosen i varenda inlägg.

Eheh. Istället för att vara en såndär rich bitch är jag en såndära dirty hippie, så att säga.

EHEHE

Okej nu har jag blivit galen. Gråtskrattar åt en bild på en hund som slickar någon på foten (den här). Kan.inte.sluta. Bara skrattar och skrattar och skrattar lite till. Alltså, kan ej andas mer. Behöver första hjälpen. Tårarna sprutar.
Nu blev kattfan rädd. Med all rätt faktiskt, det hade nog jag också blivit.

You have a kind of sick desperation in your laughVad skönt det är med en hel natts übermysig megaunderbar sömn, kanske jag hade utbrustit om så var fallet. Istället sitter jag här med en kaffekopp i ena handen, marinblåa ringar under ögonen in the making och inte en minuts sussande under bältet. LOVING LIFE.

Fan i helvetets jävla skit, det här funkar ju ta mig fan inte. Blir gnällig (läs; en smula självmordsbenägen, arg/otrevlig och möjligtvis farlig) av att inte sova. JAG VILL SOVAAA. Har inte sovit på tusen länge. Typ några timmar högst sen i söndags. ARG. Ikväll ska jag titta på Fight Club och tycka synd om mig och the Narrarator. "With insomnia, you're never really asleep; you're never really awake," ska jag säga tillsammans med honom, sen ska jag springa ut på gatorna i Mora och starta en egen liten slagsmålsklubb med min låtsaskompis.* Och sen, mina vänner, sen ska jag gå hem och SOVA.
Men nu ska jag sminka mig (ehe det behövs kan man säga), dra till skolan och käka lite tacos. Och dricka kaffe. Hutlösa mängder av kaffe. One step at a time...
*Den här som soundtrack, såklart. Och förlåt om ni inte har sett Fight Club MEN DÅ FÅR NI SKYLLA ER SJÄLVA pilutta faktiskt (ursäktar aggressivitet). Och så har ni missat typ århundradets bästa film nästan.

Memories in blue

Jag saknar Decadent Lifestyle. Typ übermycket. Har ett stort tomrum i min själ, typ.

Jag har för övrigt blivit en mail-nazi. Allting därinne i den digitala världen är så fanatiskt organiserat att jag blir lite rädd för mig själv och bah "fan, måste skaffa ett liv." Och varje gång jag loggar in blir jag hur /sadface som helst om det inte står Inkorgen (1) (helst mer, då blir jag jättelycklig). Vill typ ta livet av mig om jag inte har fått lite reklam eller rabatter eller någon som har skrivit till mig på riktigt (!!!!). Då blir jag helt lyrisk och typ skuttar upp och ner/hjular av upphetsning.

Ahhmenjustja. Sova var det ja. Ehehh kan tydligen inte skriva på nätterna. Korrekturläste och hade skrivit "rätt" istället för rädd och "lyrik" istället för lyrisk. Bah men det är ju inte ens rätt oooord! I'm a grammar-nazi, yes, I am. PÖSS GODNATT

Bilder från mobilfånen

Tog tummen ur och la in min kavalkad av bilder från mobilen, och såhär ser majoriteten av dem ut. Fast nu har jag ju klippt ihop dem. Men... you get the point. Nu ska jag röka och sen försöka sovelisova lite.

Det Meli håller i är en skruv; hon hade nämligen lös. Bilderna porträtterar även Shaun på väg till den kungliga huvudstaden, Sanna som blåser på en såpbubbla innan vad jag minns som en karatefylla på vin, en blomma jag fick av Sandra på avslutningfesten och satte i en vas (läs; ölflaska) utanför Andersbo, Sanna som urinerar på awesome-toaletten på S2, och mig och Lisa på utspökade på höstfesten. Good times, good times!

Tjuhu.

Överväger att lönnmörda min symaskin (tusen gammal och borde pensioneras).
I morgon ska jag äta tacos i skolan. Om ni vill veta vad jag tänker äta alltså. Det blir nog trevligt, tror jag. Sen ska jag till AF (och förmodligen låsa in mig på skoltoaletten och ångestgrina ett tag innan) och bli förnedrad en sväng, sen ska jag hem och våldtäksduscha. Eller hänga mig. Eller både och.
NEEEJ DÅ! Jag skojar ju bara lite med er. Hehe. Hehehehhiihihooo! Men tacos och AF blir det iallafall. Om jag inte i sista sekunden lyckas hitta på någon ursäkt. Jag är ju (tyvärr) en sån där människa som dör ångestdöden så fort jag måste göra något relativt viktigt. Men lika glad (hihi råkade skriva glas först*) är jag för det!


*Hihihihehehöö "lika glas är jag för det," hihihehuuu. Kvällshumor och jag är inte ens är trött </3

coolstuff.seOkej, om jag ska stå ut med snö, kyla och misär vill jag iallafall ha en sån här liten fiffig mojäng. Och en overall med element innuti. Typ.

Lite mesig och förkyld och trött på Schweden.

Genomsnittliga livslängden på kvinnor i Sverige är 80,9 år. Det betyder att om jag bor kvar här resten av mitt liv och har "tur" kommer jag behöva genomlida ungefär 554,4 snoriga, kalla, och hostiga månader fyllda av misär och förlorad livslust. VILL INTEEEE. I'm out, vilka hänkar? Palla lilla landet lagom med jante hit och jante dit, liksoooom. Blöh. Måste bara kirra ett kneg och jobba arslet av mig ett litet tag men vafaaan. Det är bättre att jobba arslet av sig i tolv månader än att frysa ihjäl i 554,4 månader. Am I right?

Santa Monica Bay could be the place to be for me

Funderar på skolmassaker och go CoD on vissa lärares asses. Fast nä (hörrni FRA, take a chillpill).

Funderar även på att fly landet till varmare bredgrader typ Kalifornien (i mina fantasier är det alltid varmare än 25+ och strålande solsken där, våga inte påstå något annat, k?) för att testa lyckan som solbränd och lycklig (förmodligen även fet) låtsasamerikan. Aaah, livin' the dream i jeansshorts och tanktops! Who's with me? Vi kan bränna allt vad vinterjackor heter och dansa runt elden. 


"Los Angeles har medelhavsklimat med varma, torra somrar och mer växlande, något regniga vintrar. Normala temperaturer på somrarna dagtid är omkring 27 - 29 °C med milda nätter. Resten av året ligger temperaturerna på runt 19 - 23 °C dagtid och svalt på nätterna som ibland kan kännas kyliga. Staden får ca. 325 soldagar och enbart 30 regniga dagar om året med låg luftfuktighet året om, vilket ger behagligt väder året om."

OOOH HEAVEN IS A PLACE ON EARTH! Hade varit lyckligare än lyckligast bara jag slapp frysa arslet av mig bara av att titta på termometern. Lite regn kan jag stå ut med. Är man viking så är man, liksom!

Syelisy en tröjelitröja

Syr lite , dricker kaffe och sådär vaaa. Känner mig som ett koreanskt barn gone lyxliv. Fint dä!


Huvaligen, nu var det spindlar med på Mythbusters. Och reklam för MW3. WANTZ IT (inte spindlar, men MW3 förstår ni väll era dummisar!)

Uppgiven och pank.

Trodde att jag hittade pengar i fickan på tröjan jag hade på krogen i lördags (TVÄTTIME!). Blev lycklig (jättelycklig kanske) och hjulade nästan av upphetsning. Jag plockade upp det prasslande materialet i fråga ur fickjäveln och insåg att det var ett ölkvitto. Ledzen hezt.
Såhär ledzen.

Såatteehh...

Jag har lite tråkigt. Och då blir det förvånansvärt lätt såhär.
Gav nyss min hundgrej godis. Hundgodis, alltså; såndära Frolic. Han får tydligen ont i magen av sådana, upplyste mor mig om nyss. Sucks to be him, then! Nu är hundfan tydligen omåttligt fascinerad av plastmuggarna som står på bordet, också. Skäller på dem och har sig. "HERREGUD. DET ÄR PLASTMUGGAR. De går inte att äta och går sönder om man leker med dem = no fun!!!" försöker jag förklara för honom. Han lägger bara huvudet på sne och tittar på mig som att jag vore dum i huvudet. Right back at ya!
Nu ska jag koka tusen koppar kaffe och utrusta mig med termos för kvällsäventyr med Melimus. Är man fattig så är man ni vet!

IDIOTI.

En grej som gör mig redigt förbannad;
För över ett år sen gick jag ur svenska kyrkan. Eller, jag skickade in enkäten iallafall.
Nu kom jag på att helvete, jag har inte fått någon bekräftelse på skiten och det ska man ju få. Om man är registrerad medlem den första november får man skatta hela det kommande året, så det måste jag göra nu. Och gå ur skiten IGEN. Inte för att det är mycket pengar, men det är för fan en principsak. Vill.inte.bidra.till.idioti. Vem fan ska man skrika på för att saker och ting ska bli rätt?! Kyrkan eller posten? GAH.

Jag ler åt det som varit och vinkar adjö...

"...har lovat att skratta åt livet minst en gång innan jag dör. Fumlar för att hitta avtryckaren till geväret och ser inte skogen för kalhygget är i vägen."

Skriver in på mig på arbetsförnedringen och flinar åt hur mesig jag vägrar vara. "Det är aldrig för sent att ge upp," sa en människa jag ser upp till för många månader sen, och jag garvar och skriker AGREED!

Problemet med tid, har jag insett, är att den för eller senare tar slut. Oavsett om vi vill det eller inte tickar våra klockor vidare och det som var rätt då kommer inte alltid vara rätt, och det är definitivt inte rätt nu. Det finns en tid och en plats för allt, men den tiden och platsen är annorlunda du.


KATCHING

Är det dags att börja köpa mindre kläder när man på riktigt tappar byxorna av att gå upp för en trappa? Inte så att de gled ner lite, heller, utan de gled ner MYCKET. Hela vägen till knäna. Thank fuck att jag var hemma.

THIS IS HALLOWEEN (fast eh, alla helgonas)

BARA BÄRTZEN SOM SAKNAS!

Döden...

...är när man är så hypermegaöveraktiv att man har slutat klättra på väggarna för längesen och snart är redo att bege sig upp på taken för lite äventyr utöver det vanliga men vet att man måste upp en anständig tid och bara.måste.sova inte nu, men för ungefär två timmar sen. Och hyperaktivitet är när man skriver überlånga meningar utan att direkt tänka på det. GODDAMMIT, I NEED MY SLEEP! Vart är den där jävla John Blund alla snackar om när man behöver honom? Och varför är jag en sån där satans nattmänniska vars favoritsyssla är att vända dygnet närhelst tillfälle ges?!
Såhär frustrerad blir jag. Bilden är gammal och skelögd, meeen you get the point.

The fifth of november

"Remember, remember, the fifth of November, the gunpowder treason and plot, I know no reason why the gunpowder treason should ever be forgot"Och nu när jag ändå är inne på det kan man ju undra om facebook överlever dagen... Anonymous har ju lyckats för, om man säger så, haha. Om det nu är dem som är i farten över huvudtaget, vilket det förmodligen inte är, då de förnekar skiten. Någon är det ju iallafall, copycats eller inte. Clash of the titans om det är dem! How exciting.
Ansiktsboken är nog rätt prepared vid det här laget också, så att säga. Kan bli spännande. "Dänn såm lever får sä," tänker jag på klockren dalmaslingo. Eller inte. Har ont i nacken ifall ni är nyfikna. Hemskt jobbigt, är det. Nu film, kthnxbai

Edit; Såg det här nu. Oh, the dissapointment... hade helt missat. Sitter väl en bunt wannabees och ddosar. I och för sig; "We are Anonymous. We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us - always." Sorry för nördsnack. Kan inte alltid hålla min inre nörd i shack. MÅSTE HA EN OUTLET GAAHAH

Retarded

Lite gymnastik i väntan på att Meli ska plocka upp mig. Så kan det gå när man är en rastlös liten människa! Over and out, tjolahopp

Jag kan omöjligt vara ensam om att tycka att det här är kul.


Sleazy snoretskolan

Jag vet att du är hur lame som helst att skriva vad man drömmer om men det här är så jävla random att jag liksom måste. Drömde på riktigt att jag fortfarande gick på (S)noretskolan inatt. Mötley skulle spela någonstans i Sverige, men de fick lov att ställa in aav någon anledning. Tur nog var det schyssta nog att ställa upp på en spelning iallafall. På noret. I korridoren.
Det var tusen år sen jag gick på noret och det var tusen år sen jag lyssnade på Mötley. Så.jävla.random. 

I blew my chances, the rest is history

Som bästa Sage Francis skrev; "When you think you've got it all figured out and then everything collapses, trust me, kid; it's not the end of the world." Gammal bild och så vidare men orkar inte när det blir bara massa text. Så fult.
For better or worse that's how I learned that it's best to just keep some things private.

BRA SOVET

Det är sånna här dagar man är stolt över sig själv. Sånna dagar när man vaknar och tror att klockan är tolv, går upp, och inser att det är mörkt ute. Dagar när man undrar om man vaknat alldeles för tidigt eller alldeles för sent, och hatar sig själv lite när man inser att klockan är låååångt efter tolv. Nu tänker jag tycka synd om mig själv, titta på film och tröstäta chips till frukost (tidig middag?).

Tatueringskli är också jätteroligt, om ni inte redan visste det. Och jag är så dålig på nya tatueringar, för att pilla bort sårskorpor är (nasty) och ungefär det roligaste jag vet. Och att jag absolut inte FÅR pilla bort skorporna under några som helst omständigheter gör det hela ännu mer frestande.

Sneakers och i-landsproblem.

Vet ni vad som slog mig igår?
Jag äger inga lila sneakers. Inga lila skor över huvudtaget. Jag kan inte för mitt liv förstå hur detta kan komma sig. Lila (i sällskap av turkost) är min favoritfärg. Sneakers är min favoritgrej. Och jag äger inga lila sneakers. Det känns lite som att hitta ett tomrum man inte visste existerade, för ett tomrum är precis vad det är.
Jag har varit så upptagen med att hitta de perfekta svarta kicksen* att jag inte märkt det, och nu när jag hittat dem har jag frenetiskt sökt på webshoppar och diverse hemsidor för att hitta det perfekta lila paret. Utan resultat. Jag börjar tveka på att de existerar, men jag lyckades med det till synes omöjliga uppdraget med de svarta.** Jag ska lyckas med detta också... om det så blir det sista jag gör.*Nu tänker ni "det kan väl inte vara så jävla svårt att hitta ett par svarta dojjor, hallå?" och då säger jag att jag aldrig har nämt ett par svarta dojjor. Jag har nämnt DET PERFEKTA PARET SVARTA KICKS. Big.fucking.difference.
**Och tycker om dem så mycket att jag knappt vågar använda dem - skofanatiker, say whaaat?-

Här.

LILLÖRDAG

Lite halvt efterbliven sådärva. Men vafaan! Ljungbergs nästa, tjillevippen! Och näe, vet inte varför jag alltid har munnen öppen. Det liksom bara... händer.


Stressmoment.

Kära Facebook, jag hatar dig.
Det är trevligt att kunna snacka med sina vänner på ett snabbt och relativt simpelt sätt. Jag slipper skicka tusen sms, vänta tills någon är online eller hoppas att personen jag söker dyker upp ur tomma intet.
Men jag tycker inte om de tusentals buggarna. Jag tycker heller inte om att du tillåter vänner som egentligen inte är vänner, utan någon jag hejade på lite snabbt i korridoren när jag gick i åttan, att söka upp mig.De är lite läskigt att de minns mig, för jag minns inte dem.
Jag diggar inte heller att du får mig att framstå (för mig själv) som en liten stalker. Det är smått obehagligt när man kommer på sig själv med att vänta på att en specifik person ska logga in ("MEEEN SKRIV DÅ!!!") eller kolla igenom alla taggade bilder på någon. Jag känner mig lezkig.
Det är heller inte bra att du tillåter mig att logga in när jag är beyond überdrunk. Det är INGET bra alls, och har mer eller mindre jobbiga följder ungefär 99% av alla gånger det händer.
Och du gör mig beroende. Du är värre än alla droger i världen. Utan att ens tänka på det loggar jag in på mobilen till och med när jag umgås med folk. Bestämmer jag mig för att inte göra det får jag panik och undrar vilka som skrivit till mig, om jag har missat något viktigt, eller om jag - gud förbjude - missat något ROLIGT. Är jag utan dig i mer än en vecka är jag på gränsen till ett nervöst sammanbrott.
Och nu vill jag inte vara med längre. Men om jag avaktiverar dig loggar jag in lika snabbt igen.

-

"Pizza is a lot like sex. When it's good, it's really good. When it's bad, it's still pretty good."

Money can't buy happiness

... but it can buy clothes, which is pretty much the same thing.
Glad tjej som ser lagom besatt ut. Kanske är lite besatt? Jo, jag tror det. Nu ska jag fixa håret sen blir det ut och fira lilllördag!

Dödstrött och sömnlös

Frick on a stick with a brick, som allas våran Scrubs-Elliot kanske skulle säga. Men nu säger (skriver) jag det. Gurgeligurgel skriver jag också. Mina ben gör ont. Utifall ni undrar om jag har ont någonstans, tänkte jag.

In this world of perfection

"They teach her to be nothing at all, they teach her to shut up and sit where they want her to"

Tråkigt kanske?

Clinophobia - fear of going to bed.

Egentligen borde jag ju sova nu. Men det är inget kul att sova. Så jag sitter här och gör ingenting istället.

kaffe och ont blod

Fortfarande lagom (mycket) purken på spotify.

BITCH PLEASE.

Så skulle jag svarat Spotify-snubben. Varför, åh, varför gjorde jag inte det? Så enkelt. Så talande.


RSS 2.0