DÖ BARA DÖ.

"I'm sorry to hear you are experiencing issues currently. I have a quick fix solution for you. When initially logging into your Spotify Client (app), you will need to make sure the remember me box beneath your password and username boxes is un-ticked. This should resolve the error 410 code.

I have also noticed you have two accounts, one is pre - Facebook and the other is post Facebook. Can you please confirm some security details, so that we can delete the duplicate account. This is if you created accidentally unaware?"

Alltså. Spyr galla på allt vad Spotify heter. Så jähähääävla mycket krångel. JAG VILL BARA HA TILLBAKA MITT GAMLA KONTO ELLER IALLAFALL SLUTA BETALA 49 SPÄNN I MÅNADEN FÖR SKITEN men det går tydligen inte, då deras support-crew verkar vara totalt inkompetenta.

I det tidigare mailet skrev jag klart och tydligt att det INTE funkade att göra så. Skriv helst INTE samma sak igen. Och be mig INTE om uppgifter så att ni kan radera mitt nuvarande skitkonto som är det enda som funkar för tillfället så att jag blir helt utan. TACK SÅ JÄVLA MYCKET. Jävla facebook som ska fucka ur allting. GAAAH VAD JAG BLIR ARG och ja, caps är fullständigt jävla nödväntigt.

Och nej, jag tänker INTE rate:a ditt förbannade jävla skitsvar som bra på nicereply.com. Hur många "kind regards", "I'm sorry" eller "please" du än använder. För du, herr Louis Napoletani (Spotify Customer Advisor), är INTE min favoritperson i världen just nu. Snarare tvärtom. Hoppas du kan svenska och googlar ditt namn. Tack och hej. Nu går jag ta mig fan tillbaks till Grooveshark. OCH JAG VILL SLIPPA BETALA FÖR DEN JÄÄÄVLA SPOTIFYSKITEN SOM JAG INTE ENS ANVÄNDER (eller KAN använda snarare) TEEFG<BHVSJO (caps fortfarande nödvändigt).

Önskar att jag var femton och dryg-kaxig fortfarande så att jag hade kunnat tjafsa i svaret. Meeen, känner mig femtio kilo lättare iallafall. Avreagera sig = awesome

Edit; Eheh fick lov att kolla upp snubben på facebook. Lite sugen att skriva ett fint litet "jag hatar dig och allt vad både du och spotify står för"-inlägg på hans wall. Dessutom har han dålig musiksmak. Han finns även på LinkedIn och söker alltså förmodligen nytt jobb... lika bra det kanske? JA.

Skjut mig i huvudet

Alltså. En fråga bara. What the actual fuck är dealen med brudar i arton-tjugoårsåldern som FORTFARANDE laddar upp tiotusentals fula egobilder som wall photos på facebook? Vad fan är grejen med duckface och boobs upptryckta till hakan?
Visst, jag kan köpa fjortiskidzen som måste hävda sig och få femtio likes och "ååeeh sötiiiz so himmlla fiin du e <3<3 pussporej bäjbi, saknar <333" för att vara nöjda med sig själva, osv. Bekräftelsebehov, puberteten och hela baletten ni vet... MEN VAFAN.(Och nej, jag är inte avundsjuk, thank you very much)

Oj.

Det här är inte bra. Inte bra alls.

Lagomt uttråkad.

"So what am I to do with tonight, how can I get free? I'm bouncing on the walls like I'm a human pinball"

Gurgeligurgel. Är inte hungrig men äter för att jag har tråkigt. Tacka gudarna för snabb matomsättning (vad fan är det det heter egentligen? Jag kommer fan aldrig minnas det där jävla ordet). Det är inte någon som råkar ha ett liv till salu, kanske? Inte? Nähä. Det sög ju. En miljon eller två att skänka bort, då? Inte det heller? Fan också.


Bara för att Sanna är så jävla nyfiken.

Fortfarande svullen, röd och lite småpurken.

Fan vad svårt det är att fota sin egen arm, förresten. Skum vinkel så det ser lite urfuckat ut. Och min bephanten verkar ha fått ben och traskat iväg sen jag tatuerade mig senast, så jag kör på helosan tills jag orkar traska iväg till apoteket. Fy fan för helosan... buhu.

Måste även påpeka att hon är cirkus tusen gånger finare i verkligheten.

Been there, done that.

Arachibutyrophobia - fear of peanut butter sticking to the roof of the mouth.

BRÄNNER

Och typ x antal timmar senare är jag inplastad, blodig, öm och svullen.  Men det är det ta mig fan värt. Dog lite när brudjävelns hår skulle skuggas. Men faaaan vad fin hon blev. Blödde som en jävla gris och nu vill inte plasten sitta kvar alls, men vafan. Jag är klad hezt och inväntar det förtäsliga kliandet som inte går att undivka lika effektivt som blodsockerfall (som jag faktiskt slapp). Men lika glad är jag för det!

1. Såhär ledzen var jag för att det var tusen jobbigt att sitta och glo med en nål i armen ett par timmar, 2. såhär glad var jag när den var klar, 3. såhär ledzen kommer jag bli när kliet anländer, 4. och såhär glad kommer jag bli när det försvinner! Hurraaa.

Nu ska jag äta supermycket mat. Intressesmurfarna hoppar jättehögt eller hur?

Jag stannar kvar och väntar, jag tror du kommer snart

"Jag ligger kvar här, så blir nog allting bra. Jag stannar upp och flämtar, nu har jag inget kvar. Jag slutar upp att kämpa, nu vill jag lägga av"

Emo-Sarah idag. För jag är trött. Supertrött. Det är INTE okej att gå upp klockan tio en söndag. Men snart drar jag ner till studion och svettas under nålen ett tag. Inväntar det obligatoriska blodsockerfallet, yaaay liksom. Mitt hår är smutsigt också. Ifall ni ville veta.

hej.

hejdå.

Som ett djur, en lycklig lemur

Är uttråkad. Fuldansar därför till den här. Kan det bli mer passande eller? Nä, skulle inte tro det vaaaa.

-

"It's a strange world. Some people get rich, and others eat shit and die."

Some say you can't talk with a gun in your mouth

"Well, I wouldn't know but it's fairly simple, to see rappers worship the phallic symbol; like they wanna tame the cunt and respect the cock like a brainless person"Väntar på fröken Holmer och är lagomt uttråkad, och egentligen har jag nada, zero, zilch att skriva om. Men whaaat the fuck. Har jag inget bättre för sig så brukar jag vara lite (mycket) bra på orddiarré. Hatar b-ruden i den här låten men upptäckte för ett tag sen att jag börjat acceptera att hon är där, och det finns inget jag kan göra åt det. Fortfarande irriterad på brudjäveln, dock. VARFÖÖÖÖR DÖDA LÅTEN, VARFÖÖÖÖR? Nu ska jag borsta tänderna. Tjing!

Tuuuuusen dryga egobilder och jag ursäktar för detta inconvenience (kommer inte på det svenska ordet, heh3) men ni får helt enkelt rida ut stormen. Pöss!

Sommar, sommar och sooool

Vet ni vad jag gjorde nyss?

Nej, klart ni inte vet. Silly me. Men, såhär är det va. JAG LA IN BILDERNA FRÅN PISS OCH LÖV PÅ DATORN! Ja, caps är fullt nödväntigt. Bättre sent än aldrig, heter det va?
30 grader plus, fylla och ingen dusch i en vecka är tydligen inget vinnande recept när man är med på bild, inser jag nu.

I don't need brighter days

Så jävla superwoman idag. Städa, tvätta, städa ännu mer, hänga tvätten, fixelifix och ÄNNU mer tvätt. Och klockan är inte ens fem. I vanliga fall brukar jag på min höjd ha lyckats halta mig ur sängen, in i duschen, och vid den här tiden sitta och zombiehäva kaffe. Med håret åt alla håll och iförd min fina (nej) sparkdräkt, och nu är jag klar! Det här är ju helt fantastiskt. Hela dagen är ju framför mig! Väldigt förvirrande. OCH JAG HAR SKICKAT ETT MAIL! Känner mig så jävla viktig.

Har även hunnit spionerat på en förmodad byggarbetare (förhoppningsvis var han det). Han hade en grön bil och stod och tittade på vårat hus. Lite lezkigt. När jag gjorde detta hade jag min sparkdräkt (vägrar skriva onepiece, då den faktiskt kommer från h&m) på mig, och jag stod inne i köket och kikade runt ett hörn. Hoppas innerligt att han inte såg mig, men om han gjorde det fick han säkert lite roligt. Jag hade iallafall garvat om jag såg en nojjig brud som såg ut som en stor bebis stå och försöka ninjaspionera på mig. Nu hör jag läskiga ljud från övervåningen. Förmodligen mor och hundfan som kommit hem, men vafan... onödigt att gå upp och riskera att bli mördad av en inbrottstjuv, right?!Awesome.

Pärlplattor och How I Met Your Mother - fint dä!

Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå

"Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om; men jag vänder om, än en gång. Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt. Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

Jag har gått så långt, nästan blivit van, historien upprepar sig och slutar alltid likadant. Sidan som går vidare har någon redan rivit av, så jag griper tag i vita blad"

Under löven

Fick ett ryck såhär på kvällskvisten och bestämde mig för att göra om gillestugan till ett litet (stort, kanske) pysselrum. Så det gjorde jag! Känner att det kan bli ramaskri när folk inser att biljardbordet nu står undangömt under ett lakan, i ett hörn. Men det är ju så jähähävla fult!
Inte riktigt klart än, men känns rätt awseome att faktiskt ha ett rum där jag kan sy, måla, pärla, ja alla mina småsaker jag håller på med. Är utspridd över varenda jäkla rum i huset nu och det är lagom otrevligt. Så nu ska jag fortsätta fixaaa! Hade velat måla vitt också, men det är ett projekt för sig.
Sist jag kollade var oskarpa egobilder the scheisse.

Pysselipyssel.

Überpysslar sönder med Melimus. Ligger färg, pennor, och pärlor överallt. Jag gillart!
Råkade köpa en tunn prasseljacka och en supermysig blå hoodie idag. det var fint och nu är jag pank. Var in på studion en sväng och snackelisnackade med Jerker, I've got a feeling att det här kommer bli awesuuuum! Taggar söndag (för första gången ever) men ändå inte.
Tillbaks till att pilla med svart färg på vitt tyg. Det går bra nuuuuu!

Dear God.

Klädorgasm deluxe. Vill-ha nerven i mina fingrar rycker på ett sätt de sällan gör. Dessa i t-shirt-variant och mitt liv hade varit fulländat. Hade kunnat ligga i sängen och smeka dem i ett par dagar sedan dött på fläcken, och fortfarande haft det lyckligaste livet jag någonsin kan föreställa mig.

Sarah needs a jeansväst

Ägarinnan av bilden är den här b-ruden. Hoppas att hon inte söker upp mig och hugger halsen av mig när jag sover för att jag stal den.
En sån väst ska jag fixa mig en vacker dag. Den dagen jag lyckas hitta en bättre begagnad jeansjacka, och det är faktiskt lättare sagt en gjort när man bor i en skitby. Jag och västen hade haft ett fint liv tillsammans, det vet jag. Vi hade älskat varandra mycket. Vi hade varit bästa vänner, själsfränder, jag och västen. Bäst kömpisar, helt enkelt.
(Lyssnar på Sofie needs a Ladder. Därav mystisk rubrik.)

She don't deal with no silly silicone

Har haft en djup diskussion med min mor om sillisar, och hon gick med på att betala mina! Är helt överlycklig. Tänk att det gick vägen alltså! Fast nä. Plastboobies har vi diskuterat, dock.


Och ja, designen är både urkukad och sneknullad till den nivån att jag nästan mår lite dåligt. Orkar inte fixa (lat, nej vadå? Inte alls). Men deal with it baahh'

Ni vet det här med att skjuta upp viktiga saker?

I do it. Typ, hela tiden. Ska jag vara ärlig är det nog det enda jag faktiskt gör.

Maskrosbarn

Träffade min hemliga tvillingsyster idag. Hon fotade mig, och jag såg förmodligen lika chockad ut som hon. Lyckades slita upp kameran precis när hon gjprde det! Konstigt hur saker kan hända bara sådär utan att man är beredd på det; hade ingen aning om att jag hade en till syster. Men se på fan, det hade jag minsann! Likadan tröja som jag har hade hon också.
Har förövrigt ingen aning om varför färgerna ser felknullade ut. Blogg.se diggar tydligen inte att jag spammar loss med bilder.

Trevar mig fram i ett samhälle byggt för någon annan.

"Sakta men inte så säkert springer livet ifrån mig, alla ser draken som fastnat i trädet men ingen når den. Jag vill inte vara cynisk, men jag har aldrig litat på ödet; jag har litat på döden, jag behöver livet."

Världens smalaste tjockis.

Bra dag och sådär, va. Pizza till frukost och två cheeseburgare till middag - kan det slå fel eller? Och vadå onyttigt? Förstår faktiskt inte alls vad ni menar.
Hann med en föreläsning på alldeles för många timmar där emellan också. Nu har jag lite överdrivet tråkigt och borde antingen städa, skriva historia eller typ... göra något produktivt. Men det är fan satans tråkigt att vara produktiv.

Nothing but strangeness.

Nämen här ligger ju jag och ser lagomt efterbliven ut! Bara för att jag kan, liksom. Jag kan ju inte vara ensam om att tycka att det är roligt (jätteroligt, kanske) att ta fula cambilder, kan man tänka? Är supertrött. Men ska fortsätta att sy muddar. Det är inte lika roligt som att ta fula cambilder, tyvärr. JÄVLA PILLJOBB. Hatar (jättehatar, kanske) pilljobb.

I felt like this music's a matter of living and dying


Jag vill åka hem till min planet nu.

Malin fraserade det så fint när hon skrev att kidz 13-16 år borde befinna sig i bagageuttrymmet hos Dalatrafik, och jag håller med något så fruktansvärt.
De små människorna (eller snarare djuren) bakom oss var fan så pinsama/idiotiska/vidriga att jag antingen ville sätta nackskott på dem, eller självdö. En av de fina meningarna vi fick höra under resan hem från skolan var "jag är inte mobbad, jag är fan den som mobbar" (självklart med primitivare språk). Som att det vore något att vara stolt över. Måste man alltså vara en mobbare för att få hänga med de koola kidzen nu? Det var inte ens det värsta som bubblade ut ur deras munnar, heller. Det är så pinsamt att det inte ens går att garva åt, och det jobbigaste är att det bara blir värre; jag vägrar tro att våran generation var så hemska i den åldern.
Till en början tog jag för givet att de var 13-14 år, men när någon av dem sa att de gick i nian ville jag fan smälla av. Jag bli så arg. Vill banka lite vett i dem, även om det troligtvis inte skulle fungera. Nu kanske inte alla pubertetsmonster är så hemska, men fan nära på. Det är ju de som märks. Kan vi inte bara utvisa alla små dumjävlar och börja om på ny kula, snälla? Eller avliva dem?
Åååh, fick lov att skriva av mig. Känner mig tio kilo lättare. Fortfarande irriterad dock. Idioter. Ska återgå till min syjunta nu. Känner mig lite som en tant. Är jag inte det, då? "Håhå jaja, det var bättre förr." Vi var iallafall inte totala kioskmongon.


Ungefär såhär kände jag mig. Och ja, jag är bara liiiiite sliten. Pyttelite. Några timmars föreläsning om miljö och hållbar utveckling tenderar att påverka en på det viset. Jag kände mig sådär under den också, förresten. Intressant, men stundtals överdjävulskt tråkigt.

I natt är hela staden vår

Såhär fresch var jag på Peace & Love.
Nu är jag piffad från typ topp till tå (bara ett lager nagellack kvar, viktigt! Eheh) och redo för nattliga äventyr och kaaaooooz. Men är mest redo på mat. HUNGRIG. Som vanligt, alltså. Inatt kan typ vad som helst hända, om jag känner min umgängeskrets rätt. Hoppas jag vaknar i Stockholm eller nått imorgon. Hade varit spännande.

FML.

Tror minsann att jag börjar bli lite senil såhär på ungdomens höst. Tog fram nya linser, gick och plattade håret, återkom till badrummet och tar ur linserna. Kastade bort dem i vanlig ordning och skulle sätta i de nya, men insåg till min förfäran att "fodralen" var tomma. Jag har alltså satt i nya linser utan att minnas det, och därmed kastat bort ett par hundra riksdaler. JIPPIE!!1ett
Dagen till ära har jag även fått två minifinnar (AAHYEAH!!), fastän jag har klarat mig från dessa jävulskap länge. Panik uppstod när jag såg dem. Ironiskt att det faktiskt är min dag, men ändå inte.

Dagens i-landsproblem

I nattens tristess kände jag att det var en utmärkt grej att skriva tack till de som redan skrivit grattis till mig. Nu känner jag att detta var en ypperligt dålig idé, då jag måste FORTSÄTTA skriva tack till alla andra också. Men men, grattis till mig! Tjoho.

Hur viking som helst.

"Jag är HONGRI!" - Meli, viking edition.

Seriöst. Har ätit tacos med Meli. Varenda rörelse är en kraftansträngning. Avlider snart. Eller kräks. Tur att jag har en för stor tischa, folk hade fan börjat frågat när jag ska föda annars. Döden.

A day late and a dollar short.

Dricker kaffe, glor på kontoutdrag, och gråter tårar av blod. Ska bli lyxprostituerad. Eller förresten, bara prostituerad. Skulle bli lycklig över en femma och en fimp. Är så pank att det fan är synd om mig på riktigt. Blöhö.

Feeling like a martian out of this world.

Lägesrapport; jag har krympt min favorittröja i tvätten (sorgen är gigantisk, då jag tycker att det är aningen obehagligt att ha tighta/korta tröjor, men jag tänker ta mig fan använda den ändå!) , försov mig och vaknade tolv, och hade glömt bort min samhällslektion. Då jag pluggar skiten på distans har vi möte ungefär var tredje vecka eller mer sällan och det kom jag på alldeles för sent, så det blev bara att hetsa iväg till skolan. Själva lektionen fick mig att vilja blåsa ut min hjärna på väggen och sen smeta ut den i min lärares ansikte (om det ändå hade varit möjligt... hade varit lycklig då). Sprängande huvudvärk hela dagen, och mina boobs är så ömma att det är patetiskt. Gick nyss upp för trappan och avled nästan av smärta. Bröst </3 /sadface

Men det är inget lite McFeast med fina b-rudar kan råda bot på, right?!

"I'm talking planet earth, the most violent place in the universe, where they stab your back though they smile at first. Where they say actions speak louder than words"

Peanutbutterpeanutbutterpeanutbutter

Peanutbutt...?
Vid det här laget kan man ju tycka att jag borde ha lärt mig att det inte är en jordnöttssmör direkt ur burken. Jag borde alltså ha lärt mig detta, men det har jag uppenbarligen inte gjort. Och det gör mig lite irriterad. "Lär dig av dina misstag," heter det ju. Men jag är tydligen inte kapabel till att göra detta, så jag fortsätter äta mitt jävla jordnöttssmör.

Paint är grejen.

Jag är så uttråkad att det borde vara olagligt.
Ingen aning om varför jag kände behovet att skriva "MUSTASCHER" men det är ju faktsikt ett rätt roligt ord. Right?

WHY, OH, WHY

Varfööör är Kina alltid, ALLTID, semesterstängt när man är megasugen på lite göttigt ris? Och varför skriver jag typ bara om mat?

Kris & önskelista.

Gammal bild som är lite mysigt fulredigerad, ni vet. Men håret. HÅRET. I wantz it back. Imorgon är det fan jag som springer och köper hårfärg och tuttar (giggity giggity) i lite förlängning. Fint dä!
För att undvika förvirring ska jag alltså inte köpa tuttar, utan sätta i hårförlängning. Om ni inte fattade det. Man vet ju aldrig, liksom.
Börjar förövrigt drabbas av en mindre ålderskris. Gjorde nyss en lista med rubriken "Saker att göra innan du fyller tjugo, VIKTIGT." När jag läser den om ett år kommer jag förmodligen drabbas av en ångestattack och försöka hetsfixa mitt liv på en vecka. Överväger även att skriva ett testamente. Herregud, jag är ju snart halvvägs till fyrtio! Klart jag behöver ett testamente. Mina vänner får slåss om kläder och smycken de känner att de vill ha. och xboxet med tillhörande spel går till högstbjudande (pengarna vill jag ha i kistan, och det är bäst för er att inte fuska; I'll haunt the fuck out of you). Få se nu... äger jag något mer av värde? Eeh...

På min begravning vill jag ha Spöken (OM JAG BLIR ETT SPÖKE SÅ SKA JAG BLI FOTOMODELL. Caps fullt nödvändigt), Highway To Hell, och Tack för Kaffet som soundtrack (heh3, soundtrack to my... death?). Tackar fan inte för kaffet ofta, så det kan få bli min sista lilla hälsning från andra sidan graven.

Har även strukturerat en önskelista (inte för min begravning). Jag vill ha en enhörning, tusen kattbebisar, två mopsar, tusen pandabebisar, ett par ekorrar och en lemur. Gärna en vombat, en minigris, och några små sköldpaddor också. Och en liten uggla. Ja, ett helt zoo egentligen. Vem fixar? Vill bada i ett hav av (levande) päls inom en vecka. Tack på förhand!

Det är okej att vara lite småtjock.

Gillar att vara tillfälligt spis-lös, för det betyder skräpmat. Och om det finns något jag verkligen älskar är det skräpmat. Bävar för dagen jag går över från att vara pinnsmal till smällfet. Den närmar sig med stormsteg, men problemet är att jag inte riktigt vet när tragedin inträffar. Kanske lika bra att inte veta? De säger ju att det går nerför efter tjugo... jag har alltså ett år på mig att trycka i mig allt som kommer i min väg. Could get used to that.
Rubriken ska fan bli mitt nya motto. Det i kombination med "varför göra något när man kan skita i det?" låter som bra livsfilosofier, skulle jag säga. Hakuna matata!

Att förstöra för sig själv är det enklaste i livet.

Så jävla seg dag. Soffläge med colan i högsta hand (skrev högsta hund först, tyckte att det lät rätt okej ändå. TRÖTT) är grejen just nu. Fick gofika idag med. Dog efter att ha tryckt i mig för kung och forsterland. Livet på en pinne, ni vet! Onyttigheter är fan i mig det bästa som finns.


"Jag dyker upp och försvinner med svansen mellan benen, med näsan i vädret och foten i klaveret. Är en kutryggig själ i en akut ryckig kropp"

DAMP.Ehehehi hittade bild på skolans dator. Min mun ville inte vara med och leka så jag fick en svart blobb/stor mustasch istället. HATAR ATT HA HÅL BARA SÅ NI VET. Sa till Sanna och Lisa att det här inlägget var tillängnat till dem, men då ljög jag lite. Har mest tråkigt. HEHE. Är hungrig och är inte så jääävla sugen på broccolisoppa. Men vi får efterrrät och det är ju bra!
Har druckit typ tusen liter kaffe. Status: tjackad duracellkanin.


Colors.

Fondväggsmaterial, för i helvetet. Nu ska jag äta kakor. Fint dä.
Gatukonst.se

Söker du jobb eller bostad? Det här är PERFEKT för dig!

Vafan? Spelade Movits! i Falun i helgen? Vem ska jag vara arg på för att personen ifråga inte upplyst mig om detta? Jag menar, jag är ju inte Superwoman (fast...joo). Kan väll för fan inte hålla reda på allt heller!
Ska skaffa mig en liten kines som jobbar gratis och håller koll på sånt här. Han skulle kunna få bo nere i källaren (jag menar, det finns en extramadrass någonstans i gärstrummet) och kunde få dela hundmat med Ludwig. Himla praktiskt, va! Hade i och för sig inte behövt vara en kines. Hade nog klarat mig med en norrman. De verkar så mysiga! Egentligen vem som helst som inte är ryss eller tysk. De låter så fruktansvärt arga. Skicka ansökan till sarahalthen@live.se. DANKE SCHÖN!
(Jag gick inte för långt nu, va? Har fortfarande ingen koll på vad det är för "gräns" folk snackar om hit och dit. Vadå, jag gick inte över någon gräns, liksom? Baaaah fattar ingentiiiiing, vaaaa)

WOHO.

Om man är pro på att vara värdelös på att laga mat är man även pro på att klara sig utan spis. Vattenkokar-nudlar och fet sallad med fetaost är tha thäääng; jag vs. mina föräldrar 1 - 0. Känner mig så jävla street-smart, hahaa... nä. Kanske kitchen-smart? Fast det är jag ju definitivt inte. Foooood, yummie yummie food!

Want.

T-shirt Store

Smart drag, Mr. Christer.

Sjuhuuukt händelserik dag... eller inte. Spelat flashspel i ett par timmar (♥) och nu ska jag städelistäda. Intressesmurfarna hoppar jättehögt nu, va?
Fick förresten gofika på eftermiddagsfikat. Jag, som hade haft ont i magen sen morgonfikat då jag drack en (1) pytteliten kopp oboy, var smart nog att slaffsa på med grädde som skulle räcka till hela amerikanska armen. Dog den dödaste magknipedöden någonsin. Men lycklig var jag. Det är inte varje dag man får gofika! Totally worth it.

Sleep.

Tidigt ikväll. Dör den dödaste döden. Min kropp är tydligen inte byggd för att dansa längre. Få börja gå på krogar utan danstillstånd. Eller sluta gå på krogen alltogether. Har skedat med hundfan och ätit pizza från tidigare idag (mhm älskar mig själv för att jag tog hem den från Solli ♥) (hjärtat var alltså menat för pizza, inte Solli) (hjälp mig, jag orkar inte gå upp för trappan till sängen) (godnatt)

"Please, there's been a mistake. I'm not dead"


AWESOME LÖRDAG.

Lagom (mycket) galet igår. Kul med röj på Wasa för en gångs skull. Dansade typ oavbrutet mellan halv tolv och två och har ont i hela kroppen. Är så trött att jag har tappat halva mitt vokabulär. Ska dö ett tag, kthnxbai
"Sometimes you climb out of bed in the morning and you think, I'm not going to make it. But you laugh inside - remembering all the times you've felt that way."

Nu kör vi.

Tog bilden innan blodet kom in i bilden (no pun intended) och nu ser jag ut som ett psykfall som rymt från Säter, eller en gothbrud som använt tischan som en giant tampong. Ska bara torka lite, sen drar jaaag. Vågar inte peta på något i nuläget, då jag redan kletat ner hela rummet. HÖRDE JAG SKÅL?

Det börjar arta sig

Löshår och fakeblod, och jag är good to go! Lev med att jag ser efterbliven ut. Det är väll det som är själva grejjen med temafester? Att det är okej att se ut som ett kioskmongo, liksom. Borde för övrigt tagga ner med cambilder... men det är ju så smidigt... hehu.


Supernatural powers

När jag är lite ledzen hezt brukar jag ha på mig något turkost. Det funkar alldeles ypperligt! Nagellack, skor, tischa... whatevör. Så om ni stöter på mig en purken dag är det bara att sticka något turkost under näsa på mig så att jag får titta på det lite. Helst kan det få vara en plastklocka, som ni sedan ger mig. Ingen aning om varför jag inte har någon sådan vid det här laget. Man kan ju tycka att jag borde gett upp efter typ tre års suktande. Meeensåatteh, det var ju så att senast jag gave in för ett klockbegär körde jag på testbild. Och jag köper inte klockor varje dag, direkt.

Iallafall, poängen med det här var att turkost är en awesome färg med magiska krafter, ungefär. Och att någon ska ge mig en turkos plastklocka. Skicka den (eller ännu hellre; pengar) till Movägen 15 i Mora. Kthnxbai!


Never saw the signs, never heard the warnings.

"No one to miss, no one that misses me."
Late nights, early mornings

Låt mig andas ut.

Råtaggar höstfest med halloweentema samtidigt som jag häver i mig kopiösa mängder kaffe och försöker varva ner efter en galet stressig timme. Känns som jag flängt runt som en idiot över hela Mora, när jag egentligen faktiskt bara varit på lekhuset, Willys och en snabbis på djurmagasinet. I och för sig sprang jag faktiskt mellan djuris och Willys, och min kondis har inte varit på topp sen jag var tretton... hemskt jobbigt, var det. Haha. 

"Bust 'em out, make 'em dance!"

#STINSONROCKS.
Säsong sju av How I Met Your Mother är awesome hittills. Tänkte att ni ville veta, liksom.

They try to make me go to rehab

Pillade i paint och försökte använde snabbkommandon för PS. Flera gånger har det även hänt att jag skrivit eller målat (the old school way alltså; med papper och penna) och försökt hitta ctrl+alt+z när jag gjort fel. Finns det någon sorts Photoshop-avvännjing (sjukt flummigt ord; om en grammatik-nörd som jag får lov att googla för stavning är det illa)? Typ som rehab? Jag tror att jag kan behöva det. Jag känner mig naken och lite hjälplös. HJÄÄÄLP! JAG BEHÖVER HJÄLP

Satt nyss och funderade på varför mitt hår aldrig torkar. och då kom jag på att JUST DET! Jag glömde tvätta ur inpackningen. Kände liksom hur lampan ploppade upp ovanför mitt lilla huvud. Jag är smart, jag.

NOOOOOOOO

Mitt photoshop funkar inte, och kan därav inte göra en ny header. Låt oss därför ponera att du är en psykolog. Då kanske du hade frågat "hur känner du inför det?" eller "hur får det dig att känna?" eller en liknande fråga som betyder exakt samma sak. Såhär hade jag svarat.


Darth Vader FML

TAGGA STAR WARS-MARATON FÖRRESTEN! WÖHO.

Darling, darling.

Här får ni en bild på Bartok, världens absolut bästa fladdermus och en av mina favoriter bland hela världens tecknade karaktärer (inte bättre än Toothless, dock) som kompensation för den totala avsaknaden av intressanta och läsvärda uppdateringar. Oj. Årets längsta mening, typ. Nu ska jag dricka kaffe.

Lite förvarning, typ

Vet ni vad? Ni får leva med en rådålig design ett tag, för nu ska jag minsann kolla på film och sväva någonstans mellan verklighet och dröm. Just sayin'

Hausfrau.

Är lagomt uttråkad och kan bara tänka på mina superawesome enchiladas som står i ugnen (japp, jag har lagat mat. LAGAT MAT, HÖRRNI!) och är något nervös för att de är äckliga. När jag vill ha enchiladas vill jag ha enchiladas, goddammit, och då ska de fan vara goda! Jag är ju ingen talang i köket direkt, såååå vi får väll se hur det går... varje gång jag försäker göra något gott blir det automatiskt jätteäckligt. Förra veckan försökte jag göra tortellini med pesto. Det blev nog den absolut purknaste (mest purkna? What the what?) maten jag ätit på år och dag. Har förövrigt inte en aning om vad fan jag sysslar med på bilden i mitten. Ser efterbliven ut. Men änt' jag dä då?.


Purken b-rud

Awesome att vara ledig. Inte så awesome att jag inte visste om detta och nu befinner mig i skolan.
Försov mig, missade bussen, hetsade sönder totalt, sprang till nästa buss och höll på att missa den med, trallar in i skolan och total förvirring bland typ hela matteklassen råder. "Kjell skrev på tavlan att vi skulle skriva upp oss på närvarolistan," menade jag, men ingen närvorlista existerar. Panik uttbryter återigen, och jag fattar inte aaaalls vad alla flippar över. Så någon går och pratar med Karin, som även hon är totalförvirrad och i sin tur går och pratar med Ellen. Ellen är totalförvirrad, hon med, så de gav oss ledigt från den här lektionen. MEN DET ÄR MIN ENDA LEKTION IDAG SÅ JAG ÄR HELLEDIG OCH SKULLE KUNNA SOVA TYP NUUUU GAAAH /ragequit


Nu hetsdricker jag kaffe, och tänker snart gå och tröstköpa ett par nya jeans. När affärerna öppnar, det vill säga. Hörde jag någon säga dålig start på dagen, eller var det jag?


Lillskiten.
Jag har en katt, hon är snart tiiiiio år. Hon blir bara sötare fetare ju meeer tiden gååååår
Och hon har en extra tåsing på vaarje taaaass, dom använder hon flitigt när hon trampar så keligt
Poetisk idag, yep yep.

Krossa alla fönster, slå in hans dörr.

Maskinens nya. Hörde jag fanfuckingtastic? Det tror jag minsann att jag gjorde, va.


"Hade inte du högre krav? 
Hur kan han vara det största som hänt? 
Man kan se det på olika sätt,
men han har aldrig fått dig att komma
Du får alltid fejka och avsluta själv på toaletten
Han försvinner iväg när det kniper,
och kommer krypande på alla fyra
Med en blick som han han ville fria,
men i ett skick som han hade klamydia
Han säger att han vart med någon annan,
Att han gjort att hon strax ska bli mamma,
så gör en Lisa 'left-eyed' Lopez
På honom så fort du kan!"


Jag är lite kär. Den går på repeat här nu, medans jag susar runt som en yr jävla höna.

Hurkel.

I'm not digging the tantmode som råder just nu, förresten. Länsat både Gina Tricot och HM, hittat typ två saker jag gillar. Purk. Tacka vet jag Junkyard! Synd nog har jag inte riktigt råd tischor för typisch fyrahundra styck. SKA DET VARA SÅ SVÅRT ATT FÅ TAG PÅ SNYGGT OCH BILLIGT VAAAA?

En nystart, eller vad det är de brukar kalla det.

Går inte att ladda upp bilder, som vanligt. Men here we go! Ni vet förmodligen att jag heter Sarah. För det gör jag. Och jaaa... mer har jag inte att säga just nu. Förutom att jag en vacker dag ska fixa en ny design, då den här har hängt med lite för länge nu. När över ett år har passerat har en bloggdesigns utgångsdatum passerat för länge sen, helt enkelt. Ut med det gamla, och in med det nya!
Puss.

Hej.


Av någon anledning känner jag behovet att skriva en liten presentation om mig själv när jag skaffar en ny blogg, även om det är totalt onödigt. Men för min egen sinnesfrids skull; Sarah heter jag. Jag bor i Mora (hora, höhö) och jag gillar katter och färgerna turkost och lila. Ugglor är huuur fina som helst, och det är mina kompisar också. Jag rådiggar att slösa pengar på öl, sneakers och tatueringar. Annars hänger jag mest på Donken med alla koola kidz, ni vet. Eller utanför Willys. DET ÄR DÄR DET HÄNDER WÖHÖ! *zarkazm*
Pusshej.

RSS 2.0