Detta fält måste fyllas i

EHEHE SUPERSERIÖS TJEJ. Inte riktigt min grej, det där med att inte göra fula miner på bild
"Come and party with us. Take care of you when you're passed out, right there with you in your glass house"
Drar väll i mig en öl eller två i fina vänners lag, det är då man har det som bäst, har jag hört. Tycker för övrigt att någon kan leverera lite vår rätt omgående, tack på förhand

I need this because of reasons

FATTA VAD AWESOME

Sag was?

Älskar, fullkomligt ÄLSKAR, att bo i en "stad" där krogarna stänger klockan tio på vardagar, onsdagar inkluderade. Det är så jävla FANTASTISKT att ni inte fattar. Underbart. Fuck tältet och deras 350 riksdaler i inträde, fuck ljungbergs och deras öppettider.

Tänk igen.


All the other kids with the pumped up kicks

you'd better run, better run, faster than my bullet.Hurgel. Saknar att ha hål i tungan. Ska jag vara "vuxen" och "anständig" utan alla andra piercings jag haft genom åren vill jag fan ha kvar den lilla. Herregud, jag har ta mig fan knappt hål i öronen längre. MEEEN (för det finns alltid ett motherfucking men) jag är jävligt otaggad på att göra om skiten. 

Sist minns jag att jag sa att jag aldrig mer skulle ta hål i tungan och om jag någonsinn försökte ville jag att min omgivning skulle stoppa mig. Själva håltagningen är ju liksom nemas problemas, det är att prata som en fucking idiot aslänge som suger och det är inte ens det värsta. Att leva på flytande föda i en vecka är ta mig fan inte roligt. Piggelin och diverse andra isglassar tänker ni - NEJ säger jag. Det är fan jobbigt det med.
Soppor suger, det med, för i 99% av fallen innehåller dem massa gojs. Som den där spaghetti-soppan. Det här kommer gå bra, tänkte jag. Det gick inte bra, för de små jävla spaghettibitarna lindade sig runt staven hela jävla tiden. Inte okej. Kort och gott tycker jag om mat alldeles för mycket för munpiercings (läppen var inte lika jobbig, vill jag minnas, men det tog fan en halvtimme att käka en jävla macka efteråt).

TL;DR blahblahblah, jag är duktig på att fatta mig långt istället för kort. Snart ner på stan med min köra mor och slåss med Vasaloppsåkare, puss hej och nyp i rumpan osv

Jag gapar alltid efter mycket

Jag har det där äta kakan men behålla den ändå-syndromet. Det känns ju rätt självklart ändå. Hallå, liksom, klart man vill ha så många kakor som möjligt?

This little one's not worth the effort

Sån där skabbigt ofräsh dag idag, men det får min omgivning stå ut med. Tänkte bli snygg igen någon dag när jag orkar eheh... lat. Ja. Vet ej varför tröjan jag har på mig ger illusionen av att jag har knöliga hängpattar (fyfan, pattar är ett av de fulaste orden jag vet).
Nu snart ska jag iallafall tralla ner på Sanda i sällskap av her Systemis (kameran alltså, inte bolaget), träffa Melimus och Emma, och försöka fånga dagens sista solstrålar. TJINGELING PÅ ER, friends and icke-friends.
Om ni vet vart rubriken kommer ifrån kan ni förresten få en puss till påsk och två kakor.

Ajsing vajsing

SSSSSATAN vad jag har ont i tatueringshelvetet, jobbig placering av skiten osv. Så fort jag böjer på armen dampar tatueringen ur och ba "neheheeej du, så roligt ska vi inte ha det!" Den har redan börjat flagna lite också vilket jag finner småkonstigt. Kan ej minnas hur lång tid det brukar ta. Hum.

Alldeles för lång vinter

"Ska du med på picknick på sanda?"
"Ahh, visst, är det varmt ute eller va?"
"JA! DET ÄR SEX PLUS!"

Diamanttårar

Har lite fina blåmärken runt men fuck it. En vacker dag kanske jag fixar bättre bild, fast... nä. Sånt orkar jag inte. Lite ljusare i verkligheten sen lär väl färgerna lägga sig lite. Råkade visst boka en ny tid nästa vecka, också... ehhe. Hoppsan. Inte lämnat någon bild så herr tatuerare får kirra biffen. Jerker han kan, han, så det blir nog rätt awezzzuum
Kan vara så att det var lite på grund av denna låt jag gjorde den åsååå, så lite mening har den la. Sen får den väl betraktas som lite av en kömpistatuering då två av mina närmsta vänner även dem har skaffat sig en varsinn diamant men i olika varianter. FINT DÄ

Och ja, mina armar är ungefär av samma storlek som spaghetti. Så jävla taniga att jag får en helt urflippad böjning vid armbågarna när jag sträcker på armarna. Syns bara lite på bilden, MEN KUL ÄNDÅ mehe så ska jag göra nått annat än att sitta här och dega, pösshej

I don't wanna be bitter at thirty, you know

I hit so many bumps my shock obsorbers they must be enormous
Kan ej tröttna.

-


Öm, blodig, uppsvullen, och nöjd

Gick rätt snabbt och kändes inte så förtäsligt - gjorde fan jävligt mycket ondare efteråt än det gjorde när jag satt där med nålen i armen. Blödde som en gris och det gör jag visserligen alltid när nålen är i farten, men det här var fan flippat. Och min underarm är typ dubbelt så stor som den är i vanliga fall. INSTANT MUSCLES!

Mehe


But why?

Because fuck you, that's why. 

Godnatt snart, jag är helt slut och förstörd på alla möjliga sätt och vis. Imorgon ska jag bedriva lite självplågeri i form av att låta en duktig herre färglägga min arm lite. Kommer bli fantastiskt kul... fast nä. Igår fick jag höra av en gammal kömpis att jag bara är snäll när jag är full. HAHA. Dock mest sagt på jävelskap, men lite kul ändå. Mehe.

Öh

Plöh. Relativt trasig idag, alltså. Skiter i allt och drar på kaffedate istället, pöss hej


Fröken svår

"Du fick höra att livet var en dans på rosor, och det blev en dans som stack dig hårt"

Haha...

Konstig kväll, konstig natt. Bra kväll, bra natt. Tack för den hörrni, det gjorde vi bra (tror jag)

We're invincible, tonight's gonna be epic

Eheh ser ruuuliii ut. Allt är i sin ordning, alltså. Sitter som ett kisokmongo med.

"Petty beefs; throw 'em out the window, negative vibes; I'm letting 'em slide. Daytime confuses my mind, this music sounds better at night"

AAAARARRGGHHH.

Klädpaniken är brutal. Jag har provat allt jag äger och har. Hade varit så fantastiskt om jag var en såndär människa som kan dra på sig klänning och klackskor och bege sig ut på äventyr - men icke sa nicke. Folk skulle garva åt mig om jag kom till krogen i en sådan utstyrsel. "HAHAH VEM ÄR DU OCH VAD HAR DU GJORT MED SARAH?! HAHAHAH." Sen skulle jag gå runt och skruva på mig i panik hela kvällen. Känna mig utklädd.
Sååååå, jag får helt enkelt rota igenom varenda jävla vrå av garderoben efter något som inte vardagskläder (läs: oversize, sneakers och jeans), ge upp, och gå ut på galej i samma kläder jag hade i skolan förra måndagen. OH YEAH. Så jävla party.

Kanske är jag någon form av känslodyslektiker

"Har jag min hjärna på ljudlös som min lur, och fått nån sorts skruv lös och gått itu? Jag vet ju att mitt liv är summan av vad som skett, men jag får mindre ording på min skit än Lasse Winnerbäck. Det är inte lätt, jag saknar grepp som kassa vinterdäck"

Ord och flera visor. Dä ä' fint, dä

Livin' the dream, ni vet

Glider runt osminkad och BH-lös i gangstahood, tights och håret åt alla möjliga håll och kanter #the good life

En mil på längdskidor

Nästa år ska jag åka Blåbärsloppet. Alla snackar ju så vitt och brett om att man mååååste ju åka typ Öppet spår, Tjejvasan eller Kortvasan om man kommer från Mora. Helst Vasaloppet, om man satsar lite högre och vill skryta lite mer.
Så jag ska åka Blåbärsloppet. Bara för att jag kan. Who's with me? Det blir jag, kidzen, och kändisarna som vill spexa till saker och ting lite. Hade jag varit av det manliga könet hade jag LÄTT åkt Tjejvasan, dock.

Fuck yeah

Dålig bild osv, men det skiter jag i. Jag och Sanna slog herr Solli och herr Lindén i bezzerwizzer igår. TVÅ GÅNGER. De var väldigt upprörda... ägda av två små töser. Skämskuddarna åkte fram. Jag och Sanna var glada. Fistbumbs, high fives och OH YEAHs haglade genom luften. Jag undrar hur många gånger vi gjorde våran speciella lilla segergest under kvällen.

Livet i ett nötskal

Delar på ett sexpack med Sanna och drar ut på "äventyr." Är man under tjugo, alkis och fattig så är man, get money fuck bitches osv
Vet ej varför jag skrev get money fuck bitches där. Det liksom bara... rullade ut från mina fingrar. Så det får stå kvar där. Har mina fingrar talat så har dem.

Byn som gud glömde

Jag är pulkasugen

Livet som en fattiglapp är lugnt och jag är van

Jag letar inte problem, problemen letar upp mig.

-


FUCKING VASALOPP.

Seriöst, det är samma jävla visa varje år. Turister lallar runt med skidor och petar ut folks ögon för att de är mentalt efterblivna och ej har koll på något, de tar varenda jävla parkeringsplats i hela jävla stan, de är allmänt dryga och sjukt mycket ivägen OCH DESSUTOM BETALAR DE FÖR ATT GÖRA MITT LIV TILL ETT HELVETE I EN VECKA
För er som ej är morabördiga; det finns en (1) motherfucking väg genom denna godforsaken stad. EN. Vet ni hur SVÅRT det är att röra sig här när vi blir invaderade av fem miljarder fula jävla skidåkare, deras jävla familjer, och fan och hans moster? 

Jag är så FÖRBANNAD. Och varenda jävla år säger jag att nästa år ska jag ej befinna mig i denna skithåla under vasaloppsveckan men får förhinder hela fucking tiden. Är det inte det ena är det det andra, eller så ska jag tatuera mig precis när den värsta turistruschen kommer (måndag). FUCKING HELL. Gustav Wasa var en motherfucking ligist och tyrann ändå, SÅ VARFÖR MÅSTE VI STACKARS MORABOR LEVA MED DENNA TORTYR I HANS NAMN ELLER VAD FAN ÄR GREJJEN. Det tar aldrig slut. Flytta skiten till typ Rättvik, Fu eller någon annan jävla skithåla SÅ ATT JAG SLIPPER DETTA. FFFFFUUUUUU. I fäders spår för framtids segrar, my fucking ass. Bara dö

DESSUTOM blir vi stackare inte bara straffande under denna vecka, heller. Nej. Hela våran jävla skolgång präglas av skiten. Det är Gustav Wasa hit, längdskidåkning dit, och ÄNNU mer Gustav Wasa, från att vi är sex år tills vi går ut gymnasiet (om vi nu stannade i Mora, vilket jag visserligen inte gjorde - men jag chansar här).

Jag trodde seriöst att herr Wasa var en rätt reko och anständig karl fram tills förra året. Kändes som att jag levt i en lögn i arton år... haha. Lite som att ha använt aftonhoran som enda nyhetskälla i hela sitt liv, och sen helt plötsligt bli utkastad i en verklighet helt fri från propaganda, bullshit och lögner. ÅH VAD JAG ÄR ARG HÖRRNI

/ragequit

Kidnap mr. Sandy Claws?

Haha! Kom nyss på en grej. Jag har ungefär samma kroppsform som Jack Skellington, bortsett från att jag kommer i modell dvärg. Attraktivt.

Aawww yeaaaa

För övrigt har jag hittat en tatuering! En till brud. Råsnygg är hon. Samma sak som med min andra b-rud, klickade till på dirren och jag bah DU SKA SITTA PÅ MIN KROPP TILLS JAG RUTTNAR, GÖRLFRIEND. Vet ej om hon ska placeras på högerarmen eller låret, dock. Vänsterarmen är redan reserverad sedan länge. Men det kanske blir för mycket med två kjoltyg på samma arm? Kör ju på samma tatuerare, så det går ju ihop, men som sagt... för mycket? Yes, no?
Hade varit asballt att dra till med en text jag vill ha i banderoll till henne, men det blir fel om den placeras på armen, då b-rud + banderoll redan är placerad där. GAAH. Desicions, desicions. Skuldran, maybe? Men har redan text i nacken. Oh, god. Jobbigt, detta.

Revbenen hade varit ballt, men AJ. Känner jag mig själv rätt hade jag krypit ut från studion, blodig, gråtandes och nära på självmordsbenägen efter typ en halvtimme. Ville ej leva längre efter 40 minuters köttande på handlederna (svimmade = sjukt mesig, ja), kommer ej leva efter några timmars köttande på revbenen. BODYFAT, Y U NO EXIST?

TL;DR. Jag är exalterad. Förlåt.

Trollololol

Denna är lite rolig, med tanke på the fuzz DN made about "WWWÖÖoooOOhÖÖÖE BANKSY HAR VARIT I STOCKHOLM FÖR NÅGON HAR GJORT EN STENCIL HÄR!!! Det är nog han, för IIIINGEN annan kan jobba på ungefär samma sätt!!! Han är HELT unik, I'm tellin' you!" Dipshits.

Fashion against aids 2012

Längesen jag verkligen fastnade för något H&M-relaterat, men kommer hänga på låset för denna. FAN-FUCKING-TASTIC. Festival, solglajjor och jeansshorts. Oh yeah. Ger blanka fan i att varenda snudd på fashioooööön-människa/fjortis också kommer ha den. JAG VILL OCKSÅ.

Från telelelefånen

Känns som att jag begår ett brott mot mänskligheten genom att sitta inne. Så jävla fint väder. Måste duscha först, bara... så jobbigt. Haha, vadå lat?

Jävla vandaler, va

"Att någon ens orkar lägga ner så mycket tid på något som egentligen bara sabbar..." - Random sanerar-snubbe @Tunnelbanan. Programmet, alltså. Det roliga är att jag skulle vilja säga ungefär samma sak till honom. Mehe.Edit: gillar herr Sanerare lite mer nu, då han plockade av en liten chipspåse eller dylikt från en hungrig stackars igelkottes huvud. Kan han inte gå över till att göra sånt på heltid istället? 
Edit 2: FAAAAAST nu kom jag på att det inte var herr Sanerare som utförde detta hjältedåd, utan herr Klottrar-jägare (förmodligen från CSG, jävla pack). Han borde också övergå till att rädda igelkottar. De kan teama ihop. THE HEDGEHOG-SAVING SQUAD, makin' the world a better place, one hedgehog at a time!

Rararandom


Bitch please, vare värt det?

Jag kan verkligen inte bestämma mig för om jag fullkomligt avskyr den här låten eller om den faktiskt är rätt bra. Dagens i-landsproblem woho!

Hallelujah!

"Don't ask yourself what you did wrong or how you could have done it differently. Don't waste your valuable heart and mind trying to figure out why he did what he did. Or thinking back at all the things he said and wondering what was the truth and what was the lie. The only thing you need to know is that it's really good news: he's gone. Hallelujah!"

Skulle behövt läsa det där för nått år sen åsååå, men alltså ja. Bättre sent än aldrig, antar jag? Fan inte lätt att vara sexton-sjutton (eller hur gammal jag nu var) alla gånger. Oh well. MEHE KÄNNER MIG SÅ GAMMAL OCH VIS EHEHEH. 

Fast öh. Ibland tror jag ärligt talat att jag blir dummare och dummare för varje år, istället för tvärtom. Jag må vara relativt smart, men inte fan är jag vis . Typ raka motsatsen. Haha.

Lalalala jeansväst

Shit pommes frittes hörrni, jag har blivit besatt av min jeansväst. Jag använder den till ALLT. Men det är så jävla skööönt, för istället för att tralla runt i en stor hoodie, tights och håret på ända ser jag liksom automatiskt mer anständig ut om jag adderar västen. Som att jag faktiskt lagt lite tanke bakom det hela, och inte ryckt åt mig första bästa plagg från stolen bredvid sängen. Den funkar ta mig fan till ALLT, må det så vara en halvtrashig, urtvättad skjorta jag inte använt på två år, en supersized tishööört, eller en intetsägande grå hood. Så, tack, jeansvästen. Tack för att du finns.

The good life

"Let us toast to animal pleasures, to escapism, to rain on the roof and instant  coffee, to unemployment insurance and library cards, to absinthe and good-hearted landlords, to music and warm bodies and contraceptives... and to the 'good life,' whatever it is and wherever it happens to be."

Bara för att jag inte har nått bättre för mig

Godnatt.

Men hur gör man då?

Vi borde börja leva innan vi dör, men alla bara fortsätter sprina runt som snurriga idioter i ett virrvarr av ingenting. Vi borde fan börja leva innan det är alldeles för sent

Ålderskris

Jag lyckades på något vänster glida in på någon "Tyck till om trafiken i Stockholm"-grej. Där stod det om Vision 2030. "Höhö," tänkte jag, "2030, det är ett tag kvar... då behöver man ej bry sig. Kommer vara död ändå, typ, höhö." Men vänta... a wild thought appears. "Det är ju 2012 nu! Det betyder att det bara är..." (här räknade jag på fingrarna - matte har aldrig varit min starka sida) "...sjutton år kvar? Då kommer jag inte alls vara död, ju... DET ÄR VÄRRE ÄN SÅ."
Jag kommer vara trettioåtta. Om mindre än de år jag levt på denna jord kommer jag vara 3-fuckig-8. Kul att känna/inte känna er, ska gå och dö nu

Trippin'


Massa tårta och typ 20 kilo senareEHEH HEJ jag har odlat mustasch. Gick nyss förbi OK och var bombsäker på att det stod "Kaffe och bulimi" på en reklamgrej. Det gjorde det inte, men jag fnittrade lite ändå. Meheh. Bra att vara lättroad, mycket mer att vara glad över på det viset. TJILLEVIPPEN

Vi är dom som förlorar men jublar ändå

Hörrni, mitt lilla dreamteam, vi börjar bli gamla på riktigt nu va? Jag ser oss fortfarande som skitungar som inte får köpa egna cigg. Det är nog bara siffrorna som ändras, egentligen.  För vi är fortfarande lika jävla bra  och har fortfarande lika förbannat kul tillsammans som när vi nojjade för vilket gymnasieprogram som passade bäst.
"Vi är lördagens änglar och söndagens knott, vi är dom som förbannar det gråa i grått. Vi är rastlösa änglar och virvlande dårar, vi är dansande clowner på ont och gott"
True story

Idag är ingen vanlig dag...

...för världens snyggaste och bästaste Lisa fyller år! Det är så konstigt, för åldern tjugo känns fortfarande så jäkla avlägset för mig. Jag är ju ta mig fan fortfarande sexton, känns det som, men icke. GRATTIS GRATTIS GRATTIS HUR SOM HAVER.
Hon och hennes karl har bakat världens finaste tårta, så snart bär det av på födelsedagsfika. Bilderna har jag i äkta tattaranda stulit från Lisas facebook.


Rätt ironiskt hur det blir, egentligen. Man spenderar hela sin barndom med att vilja vara vuxen, och sen när man ska vara vuxen gör man en Benjamin Button i mogenhetsnivå och spenderar dagarna i sällskap av SvampBob och Scooby-Doo.

Det måste va på liv & död

det måste kännas i ditt hjärta på riktigt, för om jag tar i för löst har jag förlorat allt imorgon bitti
Jag fattade inte grejen först, men nu har den fastnat. Ja, jag tycker att Maskinen är bra. PÅ RIKTIGT. Haha... förlåt om ni är lättäcklade, förresten.

Ajsing vajsing

Fick semlor på eftermiddagsfikat idag (för er icke-folkizar har vi fika istället för rast, VIKTIG SKILLNAD). Jag med min värdelösa självbehärskning mosade i mig för glatta livet och dör nu laktosdöden. Alltid lika kul. Stod i valet och kvalet mellan laktosfri eller mandelfri semla, och som den äkta idioten jag är valde jag den mandelfria.

Cigg och vitlöksbröd, så jag rullar

"Jaha, Sarah, vad ska du göra nu när vi går in på systemet då?"
"Ptjaa... köpa folköl?"

BARA ÅTTA MÅNADER KVAR OH YEAH.

Från telelelefånen

Alltså, hallå, vilka är ni egentligen? Ni blir ju bara fler och fler men inte en jävel kommenterar. What's up with that, liksom? Jag är dödligt nyfiken. *pinzam tystnad i kommentarsfältet* *zaknar lunar* Kan ej sova. Äter Nutella, har ont i huvudet och kollar på Jersey Shore istället. Hade klarat mig utan de två sistnämnda, men Nutellan gör det värt

Just Shaggy


Rararandom


Gammal bild osv, langa sommar

and all I care about is sex and violence, a heavy bass line is my kind of silence

Helvetesveckan

Haha. Lyssnar på Highway Man och blir nostalgikastad till avslutningsmiddagsefterfesten (what to call it?) på ze folkiz-internat förra året. Någon sätter på sagda låt, alla börjar sjunga, jag kikar bort på Sandra och ba blubb blubb med underläppen och ledsna ögonbryn. Sandra blubb blubbar-tillbaks och skriker "SARAH. DU GER FAN I ATT BÖRJA GRINA. FÖR DÅ KOMMER JAG GRINA OCKSÅ. Gråt INTE!"
Jävlar vad det grinades de där sista dagarna. Jag gick från att vara en väldigt icke-sentimental människa till att böla över minsta lilla. Standardsaker att säga till lilla mig var "Sarah, börja inte grina nu..." eller "Ska det snyftas nu igen?"
Shit. Pinsam jag är.

Fuck this

Dampar ur. HUR FAN SKA JAG LÄRA MIG EN HEL BOK UTANTILL NÄR JAG INTE ENS KAN MINNAS ETT KAPITEL EFTER ATT HA TÄNKT PÅ NÅGOT ANNAT I EN HALV SEKUND FUUUUUUU.

Har för övrigt kommit fram till att jag inte är helt bekväm med att ni är så många och att jag vet vilka typ fem av er är. Lite obehagligt. Oh well.

Och på tal om isbjörnar är ett av mina hål i öronen nu tio mm stort (litet). Det är så konstigt, för jag har sen jag var fjorton sagt att när jag väl töjer örat ska det ej bli större än så. Men nu helt plötsligt är det pyttelitet? Min moder tycker självklar att det är JÄTTESTORT. Helt GIGANTISKT. Men nej, pyttelitet, som sagt. Superübermegalitet. Kommer sluta med att jag sitter med såna stora indianpluggar (kommer ej på bättre beskrivning) i varje piercing jag har. Fast... näe. Förhoppningsvis inte.

Jag önskar att jag var en katt


I'm too sober for this shit.

-

Kill EVERYBODY

Tycker det är sjukt jobbigt att erkänna att musik jag bestämt mig för att hata är helt okej after all /sist i Sverige (världen?) på Skrillex-tåget

Smalaste tjockisarna.

Jag letade efter en länk Lisa skickade till mig för nån månad sen, men fann detta. Alltså taget helt out of context från flera olika konversationer. Finns tusentals fler exempel, men jag orkar inte. Blev hungrig.

Hörde jag random?

Scenario: Två småbrudar slirar in på Moraklockan med hip hop modell dunka-dunka på högsta volym. I en motherfucking V70.

Jävla bra kväll igår, hur som haver. Klassas man som vuxen när man inser att det faktiskt är möjligt att ha askul även i nyktert tillstånd? Svängde förbi Ljungbergs vid stängning också, och HERREGUD. Folk halkade omkring som vettvillingar och föll till marken som käglor. Priset tog en kille som moonwalkade för mig och Sannabanana, för att sedan dra världens jävla vurpa. Mehe. Kul.

Så vem sa att det går bra nu?

Säkert nån flerbarnspappa i nått radhus.
Mitt ansikte, mina ben, mina armar och mina händer är så torra att det gör ont att smörja in dem. Mina armbågar är illröda. Fuck winter. Min mobil dampar ihop också, och jag är snorfattig. OH YEAH OH YEAH det går bra nu osv
"på mitt visitkort står det 'fattig som fan'"


I'm just a nodge in your bedpost.

Då jag ej är en sådan där bloggare som har tid att ta egobilder hela jävla dagarna får ni en bild från igår, och ja, påsar under ögonen är faktiskt snorballt. Hade skitkul igår/inatt osv, men ikväll blir det chiiiiiill. På tal om isbjörnar behöver jag fler svarta strumpor. Det är inte sådär jättesnyggt att rocka sneakers och tights med en rosaprickig strumpkant som ibland skymtar förbi. Fast om jag kör på det tillräckligt hårt kanske det blir nya grejen? Jag menar, jag är en sån trendsetter.


Förresten, underhållning för dummies. Steg ett: Ta av BHn. Steg två: Lägg händerna på brösten. Steg tre: Hoppa. JÄTTEROLIGT! Boobs are awesome.

Inte okej

Måste meddela att jag är mycket besviken på Cloettas choklad-kexchoklad. Jag förväntade mig en awesome crunchy grej men det var ju liksom bara någon sorts muterad kinapuff.

Om glaset är halvtomt är jag halvfull.

Livet är en fest, och jag feströker! Nu beger jag mig ut på halvspontana äventyr. It's all good. Råkade dock kladda med eyeliner lite väl brutalt, och det i kombination med bandana gör att jag ser ut lite som en vit gangstabrud från ghettot. Inte helt okej. Fick lov att avlägsna majoriteten av mina smycken.

Whuuuut?

Är ni helt jävla knäppa eller?
Vad har jag skrivit som är så överjävligt intressant att ni måste läsa det en miljard gånger var? Blir ju nästan lite nojjig. Har jag råkat ladda upp en nakenbild?

:D

Lättnaden som uppstår när plånboken ännu en gång hittar hem.

I don't always take pictures of myself

but when I do, I look like a retarded duck
Sprängig huvudvärk (högra huvudhalvan, för att vara exakt). Hjärtumör? Förmodligen. Ner på stan och fika sig lite nurå. OH YEAH. HUr hade människan (läs; svensken) överlevt utan fika? Omöjligt. Kan ej tänka mig en värld utan fika. Skyller detta på folkhögskolan. Skyller ALLT på folkhögskolan. Om jag någonsin finner mig själv i ett polisförhör ska jag säga "Skeriol made me do it. Arrest them."

Trevar mig fram i ett samhälle byggt för någon annan."Jag vill inte vara cynisk, men jag har aldrig litat på ödet. Jag har litat på döden; jag behöver livet."

Jag kunde inte hålla mig.

"Vita? Verkligen? De kommer vara lika skitiga som de andra inom en vecka. Och jag har redan en miljard sneakers. Jag behöver inte ett till par," sa hjärnan. "MEN JAG VILL FLER!!!! Buy ALL the shoes!!!!!" skrek kroppen. Kroppen vann, som vanligt.
Och ja, bilden är tagen i ett badrum med en skitkamera. Jag tycker det är fantastiskt roligt att ta bilder på skor i badrum med skitkameror, förstår ni.

Intressesmurfarna, vart är ni?

Mina tummar har skaffat sig sår, much to my dismay. Det är speciellt otrevligt då såren sitter så fruktansvärt lägligt och är enkla att pilla sönder ännu mer när man inte har något bättre för sig. Nu fixelifix, senare fikelifika med Cissielicissie.

Randoms


Ågren

Den dagen jag vinner någon form av pris (må det så vara en sådan där stor choklad-grej på Liseberg) så tänker jag ställa mig på närmsta bord och hålla tacktal.
"Jag vill tacka Herr Hellqvist/Ågren/Organism 12/Organismen. Tack för allt fantastiskt du någonsin skapat. Jag är övertygad om att allt du tittar på blir till guld, diamanter, och diverse annat shiny shit. Det är på grund av dig jag kan stå här idag och ta emot den här fantastiska chokladkakan. Ehh... choklad är inte riktigt min cup o'tea. Men jag vill ändå tacka. Så Tack."

Upptäckte nu att Om Gud Vill och Vädret Tillåter är borta från Spotify. Fuck you, Spotify. Just fuck you. Fuckfuckfuck you, and then, let's fuck you again. Och inte på det bra sättet.

00:29

/mongolid
Jag fnular på en del saker. Sak ett: Varför ser jag efterbliven ut på bilder? Inbillar jag mig bara att jag faktiskt inte ser ut som ett kioskmongo när jag kikar mig själv i spegeln?
Sak två: Varför ÄR jag efterbliven? Har min hjärna något sorts virus vars mission är att förstöra mitt välmående? Som något sorts weapon of mass destruction... fast weapon of Sarah-destruction? Eh?
Sak tre: Varför finns det inte drakar? Snälla drakar, som i How to Train Your Dragon. Livet hade varit så mycket mer awesome. Hade inte tackat nej till en alldeles egen Night Fury.

True story


Fuck me

Är rätt säker på att det vilar en förbannelse över min plånbok. Jag har tappat bort just den tre gånger. TRE GÅNGER. Jag har aldrig tappat bort en annan plånka. Den vr ute på vift i somras, jag kirrade nytt legg, nytt bankkort och ny plånbok. Men min gamla dök upp för någon månad sen, och jag bytte tillbaks till den för typisch två veckor sen. Och den försvinner. Sen försvinner den igen. Och igen. Och igen.
Rätt säker på att det är for good denna gång, så jag lär väll få sitta inne och ha cigarettabstinens medans alla andra springer på krogen i helgen. AWESOME. Mitt liv är perfekt just nu.

Blir så arg på mih själv, fitthorkukshelveteshoefuckingskiiiiiiitHASFTEgudiewgeiHUIOEhioeBUFEWFJNCEEYUEW

Edit; Jag gillar grammatiken och meningsuppbyggnaden i detta inlägg. Om jag skiter i min inre grammatik-Hitler, då, mina vänner, är jag förbannad.

Det börjar anständigt

...sen blir jag uttråkad och saker och ting blir konstiga. Som vanligt med mig.
Har levt utanför samhällets regler de senaste dagarna. Min mobil har varit totaldöd, utan att vara trasig. Jag VÄLJER nämligen att den ska vara det. BADDABING. Nu ska jag ner på staden med min moder. Tjillevippsingen!

?

"Ja! Det här är en bra idé! Vi gör en jacka/grej som inte en jävel på denna planet kan bära upp utan att se ut som en motherfucking idiot. Vi kompletterar det med en av de fulaste kjolarna i mannaminne, så att personen som bär det kan se ut som en feminin pojke i trettonårsåldern som rotat i både pappas och mormors garderob. Sen kan vi sitta och skratta när alla stackars modeoffer trallar runt i det! HA HA HA! FY FAN VAD ROLIGT HÖRRNI!"
...alltså. Va? Jag fattar inte. Jag och mode har visserligen aldrig varit speciellt kompatibla partners. Men sånt här är väl ta mig fan inte snyggt, kan jag känna?

Same shit, different day

"Tjenare, slaven. Tänkte att du skulle klappa mig lite nu. Ja, jo, alltså, klockan kanske är fyra på natten och du kanske ska upp om tre timmar, men alltså, menar du på riktigt att jag ska bry mig om detta? HA HA, du tror.
Men jaaaa, jag vet att du inte har sovit en sekund ännu och nu ser jag att du håller på att nicka till, så jag buffar dig lite på magen. Och ryggen. OCH JA! Jag lägger mig i ditt ansiktet och dregglar på din panna. Då borde du vakna till. MEN VAD NU DÅ? HUR UNDERSTÅR DU DIG ATT KNUFFA UNDAN MIG?! JAG ÄR DIN HÄRSKARE, MÄNNISKA!
Åh, bra, nu fattar du vinken. Sådärja, klia örat lite. Ååååh purr. Purr purr. Nu kan du få klia mig under hakan istället. Åh jaaa. Feels goooood. Nu ska magen klias! Men bara exakt fyra stryk. Åh ja, precis sådär. Purr. FYRA STRYK SA JAG! BARA FYRA! NU ÄR DU INNE PÅ FEMTE! SLUTA! NU ATTACKERAR JAG DIN HAND! HAH! DÄR FICK DU, SLAVEN! Det där kommer bli fina sår! HA HA. Take that, bitch!"


Ehehe... glasyr. Kul grejer.

Idag bakade jag och Lisa lite muffins. Som att be om total urskevning. Om nom nom... ahah
Hittade en skitful upside down dog också... ingen aning om vem som äger honom. Det är inte jag i alla fall.

Alla stjärtars dag

Årets alla hjärtans dag får ett MVG. Jag har tur som har fantastiska vänner som förgyller mina dagar, och igår blev det chilldill med Lisen och nattliga äventyr med Sannabanana. HEMSKT TREVLIGT!
Jag lyckades efter lite funderande komma fram till den perfekta valentines-presenten. Unspeakable things i alla fall i detta forum - så det får bli en historia för en annan gång. Jag är inte speciellt high maintenance i alla fall, det är en sak som är säkert.

If you know what I mean

Jag är redigt trött på att frilansa

Så vi rullar.

Forever alone-date med Sanna. Kaffe på donken; är man high class så är man, ni vet!

Organismen, organismen, organismen.

"Har väntat för länge på att hela livet mitt ska buffra klart. Om någon ändå kunde gett mig en klapp på min axel och dela med sig av sin kaka; jag tackar för kvarten, och dela med sig av sin dricka; jag tackar för slatten. Men ingen gav mig någonting, de bara snackade snacket 

Med facit i min hand så gick det visserligen bra - men tänk vad mycket lättare det skulle vart om du var där. Tänk om du var där."

Jag med


Jag vill ha dig

Labababa (eheh roligt att säga) går på repeat här hemma, Labyrint är nästan bäst i världen just nu. Fan-fucking-tastic, Vill ha dig är så jävla tung. Tryck play nedan, annars får ni en bitchslap på posten och missar nått awesome.
Magtröja och shorts på, låtsas att det är Peace & Love imorgon, typ. KOM IGENRÅÅÅ, kan tiden gå liiite saktare eller? Vi fast kör forward förbi februari och mars. Ja, så gör vi.


Bästa katten

HIPP HIPP HURRA! Min lilla Linis fyller minsann år idag. Det kan ni fira med att klappa lite på bilden och ha henne i era tankar. Jag lovar att hon kommer uppskatta detta, då hon är telepatisk och ej gillar human contact från människor som inte heter Sarah Malin Elizabeth Palm Althén.* Vi här hemma firar det med extra gosnings-sesh. Dock har jag ingen aning om hur många år hon är, men hon hävdar att hon fyller tre.
Jag tror snarare på åtta-nio och att hon börjar närma sig ålderns höst, men det talar vi inte högt om här hemma. Hon har nog drabbats av en mindre ålderskris, och jag personligen har en bad case of HERREGUD-DU-FÅR-INTE-BLI-ÄLDRE-FÖR-DET-BETYDER-ATT-TIDEN-VI-HAR-KVAR-TILLSAMMANS-MINSKAR-influensan. Såååå... jag intalar mig att hennes utsago är sann.

Där är min fot också. Den är sjukt böjd. Dansfötter, hävdas det. Precis lika fula som alla andra fötter, hävdar jag.


*Mitt namn är liksom en motherfucking shitfest av rörighet. Och om man säger mina efternamn snabbt blir det Pall Mall (ni vet, ciggen?)-thén. MEHE

Confession

När folk frågar mig om film- eller serietips får jag lov att kolla vilka jag har gillat på facebook /senil

Minus skägget


Decadentlifestyle.net

Bob Dylan/Chuck Palahniuk/Marilyn Monroe
Hunter S. Thompson/Freddie Mercury/Steve McQueen
Tom Robbins/Lindsay Lohan/Steve McQueen

Forever alone

Nicklas taggade mig i denna bild förra året. IT STILL HOLDS TRUE baddabing

Mehehe

What is the difference between a Jew and a pizza?

One is a human being belonging to a particular religious minority and the other is a delicious Italian food favoured by English speaking western cultures.

Who I'll never be.

MEHE JAG HAR ÖVNINGSKÖRT. För första gången på över ett år eller så (/sjukt ambitiös tjej). Jag lever, bilen lever, mami lever. Jag troooor iallafall att jag inte råkade köra över någon. Fast jag har lite ont i nacken. Men det hade jag ju innan också, vid närmare eftertanke. Bröt dock ut i brutal fnitternoja efter varenda jävla kärringstopp, vilket ledde till ännu fler kärringstopp.* Men nog fan ska jag styra (see what I did there?) upp detta också... har kommit på att jag ska maskera mig själv som vuxen och duktig. Och i den kostymen är uppenbarligen ett körkort sjukt viktigt, har samhället berättat för mig.*Jag har bestämt att det heter gubbstopp då bilen slutar funka helt. Kärringstopp är alltså waaay better than gubbstopp.

I believe in using songs to say things.

"Det finns en annan sida, det finns någonting jag aldrig ser - men jag vill inte veta vad, för därifrån syns längtan mer. Men om jag tar mig från en sviken dröm och hit igen så kanske jag kan känna meningen med tystnaden."

Whuuuut?

Say what in the what now? Är det lov snart? Va? Fattar nada. HELA MITT LIV ÄR ETT LOV TJUHU eller nej. Inget tjuhu. Vill ej att mitt liv ska vara ett lov. Lov är skittråkiga, speciellt när alla andra jobbar/pluggar/ej har tid för en liten ensam tös vid namn Sarah. Bara korta dagar och långa nätter, och inte av den bra sorten heller.

På tal om isbjörnar; om jag har läsare av den yngre modellen vill jag säga två saker. 1, SAVOUR THE FUCKING TIME innan helvetesplugget då ungefär allt är på liv och död kommer, för skolan är jävligt chill och en vacker (eh?) dag kommer du sakna skiten, och 2, DET ÄR SJUKT OKOOLT ATT RÖKA. Bara så ni vet.
Vadå lov, liksom? Och jag vet redan att jag är råhet.

Behind enemy lines

Vet ni vad jag stör mig på? Näe, det gör ni inte. Jag stör mig på väldigt mycket, å andra sidan. Men på senaste tiden har ett ämne som tidigare gått mig på nerverna petat i min hjärna igen, och det är att män och kvinnor ej "kan" vara bara vänner.
Jag vet inte hur många gånger folk har trott att jag är tillsammans/ligger med någon som är min vän. De flesta av mina vänner är av det motsatta könet, så det har hänt en sisådär tusen gånger. Senast var på krogen när jag stod och rökte med en kompis som råkar vara utrustad med ett annat könsorgan än jag, och en brud jag inte pratat med på vääähähääääldigt länge ropar "Hörru, Sarah, raggar du eller?!"
NEJ. JAG RAGGAR INTE. JAG UMGÅS MED EN VÄN. Hade jag raggat (fy fan vilket fult ord) hade det ändå inte varit hennes business. Förra året på folkiz var jag tydligen antingen på g eller tillsammans med varenda jävla snubbe jag umgicks med frekvent (inga rykten, folk frågade och undrade och var allmänt jävla nyfikna. Bättre så, egentligen). 

Det är irriterande, och jag fattar ärligt talat inte. Det är lite samma logik som det är att tro att bögar tänder på alla män och lebbor tänder på alla kvinnor. PLÖH. Rätt banal sak att vara irriterad på ändå, men... ja. Störande i längden, hur som haver. Att de flesta uppenbarligen är uppfostrade till att vi inte kan vara kömpisar allihopa. Mehe, fraternizing behind enemy lines... det är jag, det.

Kushandwizdom@tumblrTjugoårskris?

JUST DET HÖRRNI. Jag har blivit gammal. Tycker mig minnas en tid då jag kunde sitta uppe hela nätterna utan minsta aning av blåa ringar under ögonen. Nu för tiden ser det typ ut som jag har påssjuka om jag sover mindre än fem timmar, och ingen concealer i världen kan rädda mig. Tror även att jag ska börja antirynkkräm. De säger ju att anfall är bästa försvar, så varför inte? MEHE.

Mitt intressanta liv.

IDAG HAR JAG GJORT GREJER HÖRRNI. Fantastiskt och ovanligt, må jag säga.  En sväng till folkiz, en sväng hem, och en sväng på byn med Melimelutt. Köpte en skitful jeansväst som ska göras om och dog begärdöden av ett par Puma-sneakers (jag skrek jätteroligt när jag hittade dem; fan vilken tur att jag inte har lätt att skämmas).
Blev på riktigt ledsen när jag insåg att jag precis hade råd med dem, men skulle få lov att leva på tre kronor i ett par veckor om jag hade inhandlat sötnosarna. NOT COOL. Varför är jag ej född med en silversked i käften?

Imorse när jag satt på bussen upptäckte jag även en väg jag aldrig sett förr. Har åkt samma vända varje dag i över ett år och aldrig noterat den förr. Inte en jävla aning om en alltid varit där eller är ny... hum.

Bananas

Jag försöker äta en frukostbanan, men det går ej bra. Min mun har drabbats av något form av überkli; påminner om kliet efter att jag ätit kiwi, men ändå inte riktigt. Hm. Om det nu är meningen att man ska äta mycket frukt, varför blir jag då överkänslig mot alla goda sorter? Va? VA?!

Ska iväg till bussen om ett tag. Gott om tid på mig nu, typ tjugo minuter. Det är inte ofta jag har tid till övers på morgonen, ska ni veta! Men känner jag mig själv ordentligt kommer jag likförbannat springa till hållplatsen i panik, kioskmongo-style.
Lagomt pigg tjej. SÄNGEN JAG VILL HA DIG NU OCH LOVAR ATT ALDRIG MER LÄMNA DIG IGEN. Vi är ju meant to be.

My feelings exactly


För ni vill verkligen läsa om sånt här, va?

Idag har jag varit ute på ensam-promenad, sen drack jag kaffe (Gevalia) och rökte (LM) lite i min ensamhet. När jag gjort det ett tag åt jag mat, degade lite till och sen tog jag en dusch. Jag tvättade inte håret, utan duschade bara kroppen. Jag använde en kroppsskrubb från märket Naturligtvis som är gjort på solrosolja och någon form av socker, och ackompanjerade detta med en sådan där ekologisk tvål. När jag hade duschat klart klädde jag på mig och gick bort till Elinor, och vi tog en promenad tillsammans. Det var trevligt. Nu sitter jag i soffan igen och tänkte titta på någon serie eller film. Puss.

Väldigt limiterad upplaga av människor som faktiskt fattar varför jag skriver detta inlägg, men jag gör det ändå... BARA FÖR ATT JAG KAN. Mahahah.

Best.website.ever.

...waaaait for it.

Scumbag brain

Ibland hatar jag min hjärna så fruktansvärt mycket att jag liksom vill banka huvudet i en vägg tills skallen går sönder, och jag kan pokea runt lite därinne så att allt hamnar på rätt plats/radera sånt som ej borde vara där/fylla på med lite vett.

"Women control the universe. I'm fucking convinced. Why? Because pussy is power, that's why, motherfuckers. Men need women. Chicks don't need men (only whores and 33% of sluts do). Women can go months... shit, years, without a fucking man by their side. All those bitches need, is a good vibrator, some Ben & Jerry's ice cream and all 24 seasons of Sex in the fucking City to pretty much be set for fucking life."

Har jag sagt att jag älskar Inside the Mind of a Ghetto Genius? Ja, jo, det har jag nog. Ett par gånger, kanske. Men jag säger det igen, bara för att jag kan.


Meheh...

Too soon? Nope (jättesugen på att skriva Chuck Testa här, men det skulle bara vara...fel).

/garvar sönder

Shut up. MIN HUMOR ÄR FAKTISKT SKITBRA.

Djupa, filosofiska tankar.

Alltså... jag har kommit på att utifall det skulle bli en zombie apocalypse inom en snar framtid skulle levnadsklimatet för das zombies vara under all kritik. I denna day and age finns inte mycket brains att muncha på, så att säga

Om ni undrar har jag ett sår precis under läppen då jag är förbannat bra på att riva mig i ansiktet. Denna kyla är heller inget min hy diggar sådär råmycket, så jag krackelerar liksom sakta men säkert, och detta bidrar till att det lättare bildas sår när jag river mig. DESSUTOM är jag en notorisk munslickare, och därför har jag nu en konstant järnsmak i munnen. Do not like.

Så du dricker öl?

Nej det gör jag inte, har vart nykter hela veckan!

Jävligt trevlig kväll igår må jag säga! Tänkte vara småhurtig och bege mig ut på en promenixnax. För övrigt gick min värld nästan under när jag insåg att det är nya b-rudar i Girls of the Playboy Mansion... HALLÅ. MIN SÖNDAGSRUTIN ÄR HELFÖRSTÖRD NU.
Jag och Sanna diskuterade första tatueringen igår och vilken traumatisk upplevelse det var. Nu snackar jag inte om att det gör ont eller så - min första tatuering gjorde ont på ett rätt behagligt sätt om man jämför med mina nyare. Men det var INGEN som berättade att de flagnar och kliar helvete efteråt. Jag vet ej hur många gånger jag trodde att den jäveln höll på att typ... trilla av? Så.jävla.lezkigt. Haha. Hade liksom aldrig reflekterat över vad som händer efter att den är klar. Herregud, att kämpa sig igenom sönderköttningen av nål är rena barnleken om man jämför med läkningsprocessen.

Sexiii

Nu behöver jag bara kalla några randoms feta, äckliga och horiga sen blir jag storbloggare! Nån som är på att starta bloggkrig? Ja, jag har tråkigt.

SannaSandraSarah

Jag saknar utomhushäng så mycket att jag känner mig som mitt ansiktsuttryck på bilden, fast mycket purknare

Jag sköt Palme och satt Christer i klistret

Bara för att. Woho, bra skit

That shit cray

Alltså. Folk snackar om den här videon och Illuminati, men det enda jag kan tänka på är att Kanye West verkar ha en motherfucking läderkjol på sig. WHAT. Bra video annars, må jag säga

Börjar för övrigt tröttna på Illuminati och NWO och allt hallaballo nu. "AHMEN JAY-Z OCH MASSA ANDRA KÄNDISAR HAR MASSA VIDEOS OCH OCH OCH... BANKERNA STYR VÄRLDEN OCH OCH OCH..."
Ingen som liksom tänkt på att de spinner vidare på foliehattars dumma teorier för att kirra lite finfin PR, liksom? Kanske bara är jag, men jag kan ta mig fan inte se ens ett gram logik i hela grejen. Köper det den dagen någon lägger fram det svart på vitt, "men det går inte att få definitiva bevis på det för det är ju ändå Illuminati vi snackar om, och och och..." BITCH PLEASE. Ja, kollar man noga i denna (och andra) så floodar det fullkomligt över av symboler som stämmer in, men vad fan. Tom motherfucking PR. OCH JA jag vet att det finns många andra så kallade bevis för att de skulle existera, men ja, som sagt... "bevis"

Och OM denna rika bunt av männsikor som uppenbarligen styr världen utan att en jävel är hundra på att det är sant att de de facto existerar; VAD I HELVETE skulle Jay-Z, Kanye West, Beyonce, Rihanna osv ha att göra med dem? BITCH PLEASE IGEN. Det luktar pengar, pengar, pengar och storhetsvansinne av alla Illuminati-relaterade grejer sagda peepz har gjort.

Gillar dessutom att de klippt in den där "It's provocative, gets the people going"-grejen i videon. Varför då, tror ni? Av med foliehattarna och skaffa ett jävla jobb for fucks sake, tack och hej

TL;DR. Upprörd. Men visst. Det låter verkligen logiskt att en sluten grupp människor styr hela världen, och har alltid gjort det, utan att någon utanför gruppen lyckats kirra fram konkreta bevis. Dessutom bor det gröna och rosa ankor under jorden som har människoslavar de kidnappat. Det var dessa ankor som mördade Tupac, Elvis och Marilyn Monroe. Har bevis på detta, men kan ej lämna källa just nu.

The Sims goes facebook

Mehe, kikade runt lite på facebook nyss och såg en kille som ser EXAKT ut som en simsgubbe. Hahah. Jag fnittrar fortfarande.

Jag är fortfarande sugen

Bilderna har jag stulit från weheartit. Tänk chokladbrunt i längderna och lite ljusare i topparna AHMAGAD

Sitter just nu och lyssnar på SMK. Jag vet inte varför (jo, det gör jag) men varenda jävla gång jag lyssnar på dem beter jag mig som en duracellkanin på speed. Just nu skriver jag typ tretusen ord i sekunden. TJILLEVIPPEN

Suddenly I will play my ace

I'm taking it slow, feeding my flame, shuffling the cards of your game


-


Inget.

Har kommit fram till att kattfan blivit hundrädd (/hönsmamma). Nu, duschhhhhhh.

En gång i tiden var ett tag sen nu

Jag var femton men kände mig som tjugosju, och jag skäms för jag minns att vi var som djur

HÅRDROCKSSLYNAN! Woho. Illa att jag såg äldre ut då än vad jag gör nu. Inte konstigt att jag blir leggad när det är femtonårsgräns på energidryck. Den gången är dessutom den enda gången jag gått utanför dörren utan legg sen jag fyllde arton, och det var omöjligt att förklara för kassörskan att jag var nitton (no lie). Den gubben tänkte hon minnsan inte gå på, och därför utvecklades det hela till den hittills mest förudmjukande stunden i mitt liv. Kön var superlång och jag ville helst lägga mig ner och dö. Fyller snart tjugo och blir tagen för att vara yngre än femton, oh yeah. Skitkul.


Rutigt.

Det här är mina profilbilder på fjollboken (WHY THANK YOU, CAPTAIN OBVIOUS!). Jag tycker att det är skitkul att jag har samma skjorta på den första och sista. Jag må ha dålig humor, men here's the kicker - de är uppladdade med nästan exakt två års mellanrum. Bara några dagar som diffar. HAHA. Jag hade ingen aning om detta vid uppladdningstillfället för sista bilden (inte första heller, då jag tyvärr ej kan se in i framtiden). Om två år ska jag ladda upp en till med samma skjorta. Som jag dessutom har på mig nu... meheh. /Lättroad tjej

Call me dream weaver, naive beliver

I'm still an achiever, professional dreamer.


SÅ SEXI_GÖRL92 PÅ BILDEN ALLTSÅ. Skulle dragit ner hoodie-zippern och flashat lite boobs, och BAM en ny profilbild på fejjan! Eheh... fast nä.

Vi gungar fram.

Bra mjuuuusic och hoppas på att kvällen blir mysig. Försöker även samla viljestyrka för en promenad till Willys. Det går... sådär. Inte ens sådär, om jag ska vara ärlig. Det går skitdåligt. Hur som haver; det här är bästa låten när sommaren känns alldeles för långt borta. Bästa låten september-april, med andra ord. Haha.


Pysen.

Idag saknar jag min fina, underbara lilla skatt
Det värsta är att jag känner mig så jävla skyldig, att det känns som att han inte orkade leva längre för att hans mami inte längre fanns i närheten. Och att jag för mitt liv inte kan minnas sista gången jag träffade honom. Kan tyckas vara relativt mesigt att sakna en katt som dog för tre-fyra år sen så mycket att det gör ont ända in i benen, men det skiter jag i. För han var en av mina bästa vänner. 

Ursäktar mig för ett deppigt jävla inlägg och hämtar näsdukarna. /Mes-Sarah

Skrik och panik

Imorse vaknade jag av att jag blev väldigt, väldigt kramad. Det låter ju rätt trevligt, kanske ni tänker. Men så var inte fallet.
Kattfan låg på min bröstkorg med framtassarna ner över min axlar och "runt" halsen, som att hon höll om mig, och hade huvudet på min hals. Hon låg alltså på mage, out cold och platt. På mig.  Jag har ingen aning om hur det såg ut från ett annat perspektiv, men är rätt säker på att det såg sjukt random ut.
Från min point of view var det minre trevligt, då jag liksom kände hur en dreggelpöl började bildas och ett katthuvud på halsen får en att känna sig aningen trängd. I det nyvakna tillståndet förstod jag inte alls vad som hände, så efter några sekunders fövirring skrek jag till och puttade undan henne. Kattjäveln skrek till rätt högt, hon med. 

Kommer ni ihåg att jag skrev att hon har blivit ovanligt mammig? Ja, just det.

TAGGARRÅÅÅÅÅ

Har en extrem True Blood-abstinens just nu.
"Bara" några månader kvar WOHO

Konsument javisst

Jag kom på att mina högsta ambition i livet just nu grundar sig i sneakers. Jag behöver ett jobb, så att jag kan skaffa en lägenhet, så att jag kan skaffa en walk in-closet, och sist men inte minst; SÅ ATT JAG KAN SKAFFA FETT MYCKET KICKS. Nog för att min samling inte direkt är liten i nulägget, men såatteeeh... ja. sneakers. I mängder. Och katter också. Katter i mängder. Och lite fler tatueringar också.

Meltdown

Jag svär hela min släkts gravar att jag skulle reagera EXAKT likadant. Speciellt om det hade rört sig om en koala, isbörnsbebis eller sälbebis. Jag hade gråtit, gråtit, och gråtit ännu mer. Sen hade jag störtbölat lite. Jag hade inte klarat av att behärska mig över huvud taget, och varenda gång jag hade tittat på djuret ifråga hade jag börjat stormgrina igen. Herregud, jag börjar nästan snyfta bara av att tänka på det. Det hade varit den lyckligaste/mest förudmjukande händelsen i mitt liv.

Hypnotized

Jag sitter och tuschar teckning - en av de mest nervewracking aktiviteter jag vet.
Man sitter där med en penna i högsta hugg, ögonen uppspärrade/snustorra och tänker "Jag får inte skaka jagfårinteskaka jagfårinteskaka, för om jag skakar är en jävla massa timmars jobb helt förstört" och det går skitbra. Fram tills man har fyra - fem streck till att dra. Då, mina vänner, då skakar man till. Eller nyser, eller så kommer katten och buffar till handen. Och allt är förstört. Och man vill bara lägga sig i fosterställning och grina.

Jag vet att mina ringar under ögonen är fina. Nya trenden är att sitta uppe hela nätterna och gå upp tidigt ENBART för att vara en del av detta nya, fantastiska skönhetsideal. You should do it to.

Air force one

En vacker dag, mina fina, en vacker dag. Då blir det ni och jag.
Jag har suktat, jag har dreglat, jag har fantiserat i år och dar nu. Men varenda gång det varit nära att bli vi har jag svikit er, eller så har ni svikit mig. Vi kan inte fortsätta valsa fram och tillbaks på detta viset. Jag orkar ej leka katt och råtta mer. Det blir tröttsamt i längen.
Men jag älskar er så fantastiskt mycket. Det gör jag verkligen. När det blir vi ska jag ta hand om er som jag aldrig tagit hand om ett par sneakers tidigare. Jag ska vårda er ömt, långsamt och med hela mitt hjärta. Tills vi ses igen, puss på er.

God morgon framtid

Fet jävla EP.
Organismen och DJ Large levererar som vanligt. Blir nästan lite emotionell över titelspåret MEHE /så jävla mesig


"God morgon framtid, hur mår du idag? Kan du berätta lite för mig om hur jag har det? Har pengafrågan blivit löst och min knut i magen, har jag tak över huvudet över huvud taget? Vad gör jag nu på dagen? Bäst att du hör av dig. Har du hållt ditt ord om alla löftena du gav mig?"

Score!

Det är bra att ha rastlösa vänner som gillar att städa, för städhjälp är den bästa hjälpen som existerar. En liten Lisa sa för ett tag sen att hon kunde komma hit och hjälpa städa garderob eller annat. UTAN ATT JAG FRÅGADE. Hallelujah moment, praise the lord osv. Det går bra nu.


Klockers


Ungefär, ja.

That that is, is. That that is not, is not. Is that it? It is.
BORRRREDDD

Tjolahoppsan hejsan

Wallah mayn jag är från betongen yo. Ska börja prata i slang enbart... fast nä. Så fult.
Men hur som haver, jag funderar på att lägga till "talar flytande slang och läser leet speak mycket bättre än majoriteten" i mitt CV. Kan man göra det? No? Fuck that. Tror att jobberbjudanden hade kastats på mig. Hade drunknat i arbete. 

Sprungit runt nere på stan, kollat på två filmer, och målat. Helt fantastiskt vad man kan åstadkomma när man går upp innan solen går ner. Nu sitter jag och hållar tummar och tår på att allt ska gå som jag vill att det ska gå. Oh well, den som lever får se.

It's all good

"Pick up the book nearest to you. Turn to page 45. The first sentence describes your sexlife in 2012."
Success rate: 90%
Jag fnissade lite. MEHE. Låter helt okej, må jag säga.

Svensk sommar tinar frusna själar

Lite festivalbomb.
MEN GE MIG SA JAG. Lagomt somrigt med svartvitt, men h3he shit the same. Nu fick ni se hur haggard min ena handledstatuering är också. Den andra är typ lika illa, så klen tröst där. SÅGÅRDET

Stackars satar som du och jag.

"Svenska hjärtan tinar aldrig när de väl har frusit; skitsnack, ge mig kärlek och passion och hunger och magi så smälter jag rakt av. Och vi som väntar på nått gott, vi väntar alltid för länge, jag vet, jag vet. Men ett liv med låga krav är som sommar utan sol och vinter utan snö, och vem vill leva så?"

Get over it.

Den här tischan vill jättegärna flytta in i min garderob. Denna också hade fått följa med, om det hade varit bokstaverat utan de där jähäävla åttorna. Visst, fattar syftet med dem, prop. 8 åsåå, men det är ej aktuellt i mitt land. Som tur är. Man kan väl erkänna att Sverige är rätt anständigt i vissa frågor.

En främling så söt som du och en sax fixar allt

Insåg nu att jag ser ut som tjugo svåra år i håret. Måste sluta klippa mig varenda jävla gång jag ej har nått bättre för mig. Kommer snart vara flintis; det blir bara kortare och kortare hela tiden. ARGH. Plattång på dirren och försöka åtgärda nyvaken hamster-looken kanske? Ja.

Ge mig lite solsken.

Tappade nyss byxorna när jag gick i trappan... oh yeah. Borde lära mig att alldeles för stora byxor + mobil i fickan + springskutta upp för trappan ej är en bra ekvation. Måla naglarna och sen promenaaaad till Willys. Hoppas att det helt plötsligt är 25 plusgrader och strålande sol när jag öppnar dörren.

Kommer ni ihåg Furbies?

De ser ju skitlezkiga ut. Typ som att de vilken sekund som helst ska börja leva, mobilisera en Furby-armé och ta över världen. Typ, killer furbies from outer space. Eller attack of the killer furbies. Hur fan kunde vi få leka med såna, egentligen?
Inte konstigt att nittiotalister är sneknullade i hjärnan. Vi lekte med saker som ser ut att vara direktlevererade från en skräckfilm och lyssnade på porrmusik. Jag behöver inte lägga exempel på sådana, va?

I like food, yummie yummie food

Efter en halvt nervös väntan, en promenad, mellanlandning hos Solli, chips och vitlöksbröd är jag nu hemma och cravar mer vitlöksbröd. GIEF. På grund av Lisa har jag även dregglat över tanken på rostad bröd, nutella och jordnötssmör i cirkus två dagar. Hade setat så jähähävla fint. Nutellan i casa Sarah lyser dock med sin frånvaro... inte okej. "Jag äter inte för att leva, jag lever för att äta." True story.

Mind = blown

Har sett denna omkring tusen gånger och jag reagerar alltid på samma sätt. SÅ AWESOME

Skor och annat skit

År har gått sen mina sista Vans gick upp i rök, och jag har fortfarande inte skaffat mig ett par nya. Blir ledzen varje gång jag ser ett par, ungefär, men varenda jävla gång jag befinner mig i en stad där dessa gudagåvor finns att inhandla är jag antingen pank eller så glömmer jag bort det.
FICK NYSS EN ALLDELES BRILJANT IDÉ. Ska köpa mängder av vita skitskor i tyg och färga dem i vår, så att de blir lita flammiga åsååå. Och svarta som kan kan kötta sönder med blekning, woho. Nog fan ska det gå.  HUR BALLT? Oh yeah, jag har mina ljusa stunder
Snart ner på stan med lilla Lisa och ta hand om kvinnobestyr. YAY fast nej. Yay för Lisa, nej för det andra. Plöh. Har tattat bilden från weheartit. Någon gång i framtiden ska jag ta tag i mitt liv och börja fota igen. Det får bli ett senare problem, over and out osv

Indeed.


Kattmamman

Vill så gärna ha en till liten fluffkatt, men jag vet inte om det går. Min lilla mammagris här hemma har känt sig så ensam på senaste och därmed blivit tusen gånger mammigare än innan och kräver så fruktansvärt mycket uppmärksamhet (ja, jag vet att djur är så - men det här är fan sjukt; jag får inte sova, gå upp på morgonen, gå ifrån henne eller någonting). När vi ska sova på kvällarna måste jag liksom "skeda" med henne och hålla en hand runt magen och om jag råkar röra mig efter att kattfan har somnat är det kört - då måste vi genomgå ytterligare två timmar av daltning, nattning och gosning.
Tror att hon skulle må bra av lite sällskap men hon är i regel så jäkla skeptisk mot alla, djur som människa, som inte är jag. Invänjningen hade varit brutal och hon hade förmodligen rymt i ett par veckor och hatat mig. UUUH.


Sjukt intressant inlägg, jag vet. Fick lov att spy ur mig lite crazy cat lady-ness.

Drool

Om någon skulle känna att han eller hon har alldeles för mycket pengar att röra sig med kan denne han eller hon gärna betala dessa åt mig. Tack på förhand.


Från Obey/zumiez.com

Oh you, cats, you so random

Har kollat kattklipp med Lisa ungefär superlänge. Känner mig nu nöjd, lycklig och fnissig.

Tralala

CHILLDILL MED LISAFISA. Medans kan ni roa er med att titta på bröst i inlägget nedan. WOHO, alla nöjda, alla glada, tjingeling

Boobieeeess

Om ni på något sätt känner er attackerade av lite bröst är det erat problem och inte mitt. Frankly, my dear, I don't give a damn, liksom. Jag är halvt besatt av boobies och väldigt o-homosexuell, så deal withhhh itttt. Hade varit helt okej om jag diggade tjejer också, för den delen, men I just don't bend that way. Fan, jag hade gillat att vara lesbisk. Tjejer är mycket hetare än killar i typ 80% av fallen. Oh well, sucks to be me, then.

Tror förresten att min bröstfixering beror på att jag ej har någon stor utrustning att stoltsera med själv. Hade varit roligt om jag hade det. Dessutom hade det SETT väldigt roligt ut. Ehe, lilla jag med F-kupor, oh yeah... fast nä. 

Nu till min poäng; JAG VILL OCKSÅ HA SÅNA NIPPLES. Hade vart ballt. Hallooo kolla mina hjärtan liksom eheh. Lite halvlame med hjärtan osv men det skiiiiter jag iiiiii. BALLT, som sagt

NOOOOOOOOOOOO


Nästan så att jag känner för att fälla en liten tår och skriva något übersliskigt av typen forever in our hearts och så vidare. Älskade, älskade btjunkie. Vad ska det bli av mig utan er? Crap.
Ni kan låtsas att jag har gjort typ tusen ledzna smileys här. Vill ej, då de är så fula. Men som sagt... crap.
Crap x 1000. Alltså, nu fick jag på riktigt ont i magen. Lite pinsamt kanske, mehe.


Om nom nom

Satan i min lilla gata. Jag blev nyss så sugen på thaimat att det på riktigt känns som att jag kommer dö om jag inte för förtära dylik deliciousness. Mat är nog min största last i livet... helt otroligt att jag är smal.


Put me back together


Orden "helcrappy gif" fick just en heeeelt ny betydelse. Plötsligt känns min cam relativt bra
Ej på topp idag. Min tumme är ledzen och ihoptejpad. Önskar att jag kunde tejpa ihop mig själv också. Zombiemaraton i form av Resident Evil-filmerna och ostkrokar comin' up.


Hujedanemig, eller vad fan det heter

Herr och fru Medelsvensson ägnar 8 månader av sina liv till att go bananas i sänghalmen. ÅTTA MÅNADER. Det är typ... ingenting. Med tanke på att vi spenderar cirkus två år med att borsta tänderna finner jag detta smått upprörande

Dessutom är jag hungrig som en liten jude* och kommer snart avlida, om jag ej utfodras. Då jag är en fattig jävel kan jag heller inte äta i skolan, men lika bra är väll det. "Om nom nom kyckling (trycka i sig mat som en annan svältande vettvilling) ...nehe, det var fisk. Åh... eller någon annan form av kött?" Och sen sitter man där och fattar iiiiingenting.
Om någon levererar en pizzajävel eller möjligtvis en McFeast med pommes och dipp så kommer jag älska denne någon mer än jag någonsin älskat en människa. Sitter och fantiserar om chili cheese tops.


*Så får man inte säga, men det skiter jag fullständigt i.


Hahah

Nog för att det var en liten tid sen jag käkade där, men då det begav sig fanns verkligen inget att hurra över. DEFINITIVT inget man gillar på facebook. Meheh... kommer nog aldrig glömma när vi fann tvestjärtar och diverse nastiness i maten. Tur att vi hade två Donken inom promenadavstånd från skolan och kexchoklad i kafeterian

Kan säkert vara najz nu, men alltså... ja. Dåliga minnen. Riktigt dåliga minnen. Vet ej hur många gånger jag varit nära på att kräkas i den där matsalen. Haha

My preciousssss...

Jag skulle ju liksom inte klaga om någon kände sig manad att införskaffa dessa, för att sedan ge dem till mig. Som en liten överraskingspresent, för att jag är så jävla bra och förtjänar lite motherfucking uppskattning

FFFFUUUUUU

Av någon dum jävla anledning klickade jag mig in på FBs konspirations-forum och det var jävligt dumt gjort. BORDE HA LÄRT MIG VID DET HÄR LAGET. Kommer nu vara fast här i tre år, ungefär.
För övrigt finns en alldeles särskild plats i helvetet för människor som inte använder sig av styckesindelning och/eller särskriver.

The kids are disco dancing

Satan i gatan vad roligt jag hade igår! Bra förfest, bra öl, bra folk, bra krog, bra slumberparty med Sanna. Ljungbergs levererade så in i helvetet, trots överjävliga köer både in och i baren. Har inte dansat sådär mycket sen gud vet när. Skön DJ som spelade Fronda och grejer, var typ tretton igen. MEHE. Så töntigt jävla roligt. Nu kaffe, värma gårdagens pizza, och dusch. Mår prima ballerina. Kvällar som igår borde inträffa oftare, woho

Sad eyes and a hungry heart

Flying high and hit the ground, wish I could look you in the eye and tell you everything's fine

Talent before looks

Ut på nya äventyr (läs; förfest, sen ljungbergs) med awesome fölkz. Det är bra. Hjärnsläpp när det gäller rubrik, så det fick bli texten på t-shööörten jag har på mig. Är så jävla business idag, med kavaj och grejer! Har i och för sig en sjukt stor Somewear-tischa (min inre märkeshora har talat) under, men det är så jag rullarrrrr. Herregud, folk kan ju få för sig att jag är anständig. Vore ju inget bra, liksom


Igår

"PLÖÖÖH VAD HÅLLER JAG PÅ MED EGENTLIGEN..."
"Du är en brud. Du gör allt så komplicerat som möjligt... det ligger i dina gener."

We are being hypnotized

Welcome to the end of days

Stop ACTA like a sir

Bra grej, bra låt


"The greatest form of control is when you think you're free, when you're being fundamentally manipulated and dictated to. One form of dictatorship is sitting in a prison cell and you can see the bars and you can touch them. The other one is sitting in a prison cell, but you can't see the bars, but you think you're free

We are in a country, and in a world, that is run by unbelievably sick people."
LITE JÄTTEROLIGT ATT REGERINGEN.SE BLEV DDOSAD OCKSÅ MEHEHEHE in your motherfucking faces, bitches
/I don't always act like a three year old, but when I do, it's when I'm pissed at authorities

Riv taket

Herrejösses, vilken jävla kväll det blev! Utan bästa feztmamman Sandra hade jag lagt mig ner och dött panikdöden ungefär tusen gånger. Men kul hade jag, tjuhu. Awezum förfest med allt som hör förfester till, krogen och blev raggad på av en tjej, drog på "efterfest" och drack kaffe/tittade på när pöjkarna spelade Dead Space 2. Kaffe, Organismen, och smink sen är jag fit for fight igen.

Jag gör mycket av inget

Ut på nattliga äventyr nu då. Kan gå lite sisådär, då jag är jävligt öllös... men, som sagt, att koka soppa på spik är något jag är en jävel på. Speciellt när det kommer till promillehalt. Jag kokar alkohol på spik?


"Jag gjorde vin av vatten och en bägare av det du trodde var hinder
Jag levde rövare med orden och mosade rimmen,
släppte ut djävulen själv - du vet, han som bodde på vinden"

Kom liv

"Och allt jag fördömt och förnekat är springande dar på tappra små ben. Det finns nu, det finns då, det finns sen om du vill - men det finns inget annat att hålla sig till. Och allt blev så mycket, och kvoten är full; så för din och för min, men inte för kärleks skull"
Om du finns, om du kan, om du vill komma hit - kom hit, kom hit - och slunga mig rätt in i smeten. Jag faller med flit


Lars Winnerbäck är awezzum och så vidare


Bitch

MEHE. Småskelande rådjursbimbon är i farten
Börja fixa till sig lite för kvällens bravader vore väl en bra idé

Alltså, jag har en ny mascara. Den är skitbra, MEN DEN ÄR PARFYMERAD. Vadan detta? Har jag missat nått? Är det någon ny raggningsgrej? Ska folk springa runt och sniffa på mina fransar? Typ, "Åh, vad gott dina ögonfransar luktar, ska vi hångla?" JAG FATTAR FAN INTE

För övrigt filmade Sanna lite i helgen, och när jag kollade på den insåg jag varför alla tycker att jag verkar så förbannat bitchig. Jag ser ju skitarg ut när jag är avslappnad i ansiktet! Vad är grejen med det, liksom? Jag är rätt snäll, egentligen, jag lovar. Bits inte. Bara ibland.

"Vad hette Hitler i efternamn?"

Här får ni några guldklimpar från Klockrena citat-tråden på FB (nej, inte facebook), för jag är så jävla generös. 


"En stor kuk är en klen tröst i en fattig familj."
"Utan Skåne skulle Efterlyst bara vara trettio minuter långt."
"Du har tjocka tuttar!"
"Det är viktigt att ni gör rätt... annars blir det fel."
"Kasta inte bävrar i trähus."
"Du lär väll inte slänga fram tuttarna ikväll ändå, så det är lika bra att jag åker hem."
"Får man slå en polis när han inte bär uniform?"
"Hon är som en macka man tappat på golvet. Den går fortfarande att äta, men man vet var den har varit."


Nä, jag har aldrig hävdat att standarden på varken min humor eller denna blogg är särskilt hög. Mehe.

...

Ibland när jag ser riktiga jävla überidioter på TV (nu snackar vi realityshows, som jag i vanliga fall helst håller mig undan från) tänker jag att de nog helt enkelt knarkat/druckit för mycket. Det känns lite bättre då, för jag slipper acceptera att vissa helt enkelt är födda utan hjärnceller.

Det går bra nu

Hörde att det är en bra idé att glömma hårfärgen i en halvtimme för länge. Efter det hörde jag att det är en ÄNNU bättre idé att gojsa hårfärg i ögonen, och mitt i halvblindheten schamponera håret med tvål. Sen är det också sjukt bra om du passar på att tappa linsen på ena ögat och därmed bli ännu lite blindare.

Colgate white

Ut på äventyr en liten kort sväng, sen hem och spelaaaa.
Har förövrigt köpt en tandkräm som utlovar vita tänder inom en vecka. Så om sju dagar ska jag ha ett hollywood-smile (...eheh)! Har däremot aldrig sett ett hollywood-smile med sneda framtänder och urflippade vampyrgaddar, men det är ju ett helt annat problem. Wihiiii, kthnxbai

Haaarggghhga

Anledning numer uno till att jag ej gillar att ha utsläppt hår: Jag hatar, HATAR, när håret liksom gnosar sig mot halsen/axeln/nyckelbenen/nacken, för då kickar min spindelfobi in å det grövsta och jag liksom ser för mitt inre öga hur en skitstor tarantela (stavning?) klättrar på mig. Hände nyss. Fick hjärtklappning och skrek. Jag är ta mig fan rädd för mitt eget hår. Då är det illa...

Livet på sträckbänken

Alltså. Vad fan sysslar piss & löv-människorna med egentligen? Känns som att de sitter där på kontoret och bah "Höhö vi kollar hur länge vi kan hålla på de bra banden innan folk blir riktigt jävla förbannade och drar på Hultsfred istället, höhöh, kul experiment"
Eller så har de dåligt samvete för att de har dödat alla andra festivaler i Sverige och försöker vara lite schyssta. Who knows, who knows?

SLÄPP MUMFORD & SONS OCH ALLT ÄR FÖRLÅTET. TILL OCH MED ATT NI BLIR SÄMRE FÖR VARJE ÅR. Lär väll visserligen inte hända, då jävla hultan lagt beslag på dem, men ändå. Hade varit AWESOME med sjukt stora bokstäver om Organismen kom i år också, då jag är dum i huvudet och missade honom sist. AAARAGHH. Enda som lockar riktigt mycket just nu är Hoffmaestro och Labyrint. Och Lasse W såklart, men han har jag redan sett ett par hundra (liiiten överdrift) gånger. Han Mac Miller verkar ju lite finurlig också. "I smoke weed, eat yoghurt" ehehe, gölligt


Bara att hålla tummarna på att någon högsta-hönset-människa på P&L läser min blogg och bah "JA! Hon har rätt! Måste göra som hon tycker! Kom igen nu grabbar nu kör vi stenhårt!"
Detta kan vara det seriöst plottrigaste/virrigaste inlägget jag skrivit på länge. Pusshei.

A happy ending would be slitting my throat

Jag blundar och låtsas att gräset är grönt och himlen blå, för då är allt så mycket enklare

It's all said and done

Idiotas


Bra att det skrivs lite om street art på ett någorlunda neutralt sätt, men alltså... suck
Människan som faktiskt gjorde den lär ju skratta lagom iallafall. "HAHA. De tror att jag är Banksy. Mihihih"Bilden har jag skamlöst stulit från gatukonst.ses facebook.

Hurrdurr

Jag är ta mig fan rätt säker på att jag har någon form av sömnstörning. Kan ej sova normala tidsperioder. Antingen 3< timmar, eller 10-11>. Lyckades hur som haver pallra mig upp imorse, enbart för att starta datorn och somna i soffa. Herre. KAN INTE NÅGON VÄNLIG SJÄLV FÅ ORDNING PÅ MIG tack

Jag hittade en bunt gamla bilder igår

Ursäkta halvvägs till duck face-minen. Till mitt försvar var jag ung och visste ej bättre... ehe. Två år sen, typ? Illa att jag var sjutton och såg äldre ut än vad jag gör nu. Nu är jag mest sliten och slacker-ish. Smink och hårprodudukter är numera något som enbart används vid extrema nödfall, och när jag faktiskt har ork och tid. Sällan, med andra ord.

What the what now?

ALLTSÅ VAD ÄR GREJEN MED IPADS FATTAR EJ GFEUILEFWA. Det är liksom... en hybrid mellan en dator och en telefon. Eller snarare en stor jävla telefon. Som ej går att ringa med? Har jag missat nått eller är jag inte tillräckligt trendig, hipp och kool för att förstå? Har jag kanske gått och blivit gammal såhär på ungdomens höst? Har jag blivit en såndär bitter kärring som skakar på huvudet åt nymodigheter, säger "herrejösses, dagens ungdom, ligister hela bunten" och suckar när någon under femton går förbi? Ja, jo. Det har jag nog. Dammit. Godnatt.

Kiss my face

Har tråkigt. Så gör meningslösa pill-bilder och kollar Supernatural. Sängen kanske vore en idé? Fast näe.

Gnäll. Igen.

Jag är hungrig, känner mig ensam, är uttråkad och allmänt jävla gnällig. Och som att inte det skulle räcka slogs Tunnelbanan på helt random nu. Buhu. Älskade Stockholm. Weird att femman slogs på precis när det började, också. Hade trean eller nått på innan... nu spökar det också. GRRRREEEAAT.
Nu snackar dem om "skadegörelse, så som klotter" och de kan konstatera att det rör sig om en "känd klottrare" som varit i farten. HHHRRGSAH. Hatar ordet klotter. Vill strypa alla som använder ordet klotter. OCH OM DET SKA VARA SÅ JÄVLA MYCKET GNÄLL, DRA UPP ETT PAR LAGLIGA VÄGGAR VAFAAAAN (caps är fullt nödvändigt). Det är inte så jävla svårt, kan jag tycka. Idiotjävlar.

Kom igeeeen

Och förresten, decadent lifestyle och extravaganja; y u no update more often?!! Dekadensabstinens på sjuk jävla äckelnivå här. Nytt favoritord: dekadensabstines.Fuckkkkkkkkk thissssss

HAAAARGGRRAAHAHGG inget går min väg idag. Känner mig halvt efterbliven. Min "kära" dator vill ej göra som jag vill att den ska göra och protesterar högt, lågt, och på alla möjliga jävla vis. Om ni har vägarna förbi Movägen ikväll och ser en laptop eller delar till en sådan flyga ut genom ett källarfönster, då har ni hittat mitt hus. Kika in så bjuder jag på kaffe, kaka och vredesutbrott, så att ni kan peka och skratta. /RAGEQUIT

Tjolahopp

Lootar spel av Lisa, lyssnar på Larssa och kollar på gamla bilder. IT'S ALL GOOD. Ni får ursäkta frånvaro, kära vänner. Jag lever iallafall.

WIHO

HOHO. Harry Potter och Hemligheternas Kammare är ta mig fan det roligaste spelet ever. Flera år sen jag spelade det, men tro fan att det håller måttet! Brb, ska hitta enhörningspulver i ektoplasmatunnlarna. PÖSSHEJ.

RSS 2.0